Verhaal

Johan valt op oudere vrouwen

Categorie: Vreemdgaan Geschreven op: 28-04-2012 Auteur: johan2 Gelezen: 8970

Ik ben zevenentwintig. Mijn naam is Johan. Door een ervaring die ik had op mijn achttiende val ik op rijpe vrouwen. Op die leeftijd ben ik namelijk ontmaagd door een buurvrouw. Tot de dag waarop het gebeurde wist ik niet dat ze een oogje op mij had. Later wel, toen besefte ik dat het bij haar al veel langer speelde. Als ik thuis kwam uit school dan zei mijn moeder weleens dat de buurvrouw langs geweest was en dan zei ze:"ze vroeg nog naar jou", of:"Lydia vond het jammer dat je er niet was vanmiddag. je moet de groetjes hebben." Ik nam het altijd als kennisgeving aan. Tot ik die ene dag thuis kwam en mijn moeder er niet was.

Ik was nog maar net binnen of Lidia tikte tegen het raam. "Kun je even komen," riep ze:"ik heb even je hulp nodig." Nietsvermoedend klom ik in de tuin over het muurtje en stapte de keuken binnen. Lydia zag ik niet dus liep ik door naar de kamer. Daar zat ze op de bank. Voor zich op tafel twee glaasjes. De lamellen waren gesloten. Er stond een zacht muziekje op. Eerlijk gezegd begreep ik er niets van. "Ik wilde even met je praten Johan," zei ze. Ze klopte met haar hand op de bank als teken dat ik naast haar moest komen zitten. "Weet je Johan, mijn man en ik...", zo begon ze:"mijn man en ik hebben niet zo'n best huwelijk meer. Ik weet dat je al rijp bent voor je leeftijd en daarom kan ik je dit gewoon vertellen. We slapen niet meer met elkaar." Daarna was het even stil en zat ze me alleen maar aan te kijken, alsof ze een reactie van me verwachtte. Ik zei niets, wist eerlijk gezegd niet wat ik er mee aan moest. "Weet je Johan," begon ze weer:"ik heb eigenlijk iemand nodig die me begrijpt, iemand die me een beetje aandacht geeft". Terwijl ze over mijn haar begon te strelen zei ze:"begrijp je wat ik bedoel lieverd?"

Ze pakte mijn hand en legde hem op haar dij. Terwijl ze hem heen en weer schoof zei ze nog eens:"begrijp je dat lieverd?" Terwijl ik nog volkomen overdonderd en dus passief naast haar bleef zitten begon zij haar blouse los te maken. Ze duwde de stof opzij en ik zag haar bloedrode behaatje. "Kom eens met je andere hand", vroeg ze. Terwijl ze mijn hand op haar dij heen en weer bleef schuiven drukte ze mijn andere stevig op haar ene borst. "Je vindt het toch wel lekker lieverd?" vroeg ze. Óf ik het lekker vond! Jeetje! Stel je dat maar eens voor! Als je zoiets overkomt op je achttiende! Inmiddels had ik dan ook aardig de smaak te pakken gekregen. Ik kneedde die malse borsten van haar alsof het pizza deeg was. Mijn hand op haar dij begon uit zichzelf dingen te doen. Ze hoefde me niet langer te sturen. Ik trok haar rokje omhoog en zag dat ze nylons droeg. De knopjes van haar jarretels drukten kleine putjes in haar zachte vlees. Steeds hoger ging mijn hand. Ze zat inmiddels zwaar te zuchten naast me. Toen ik verwachtte het kruisje van haar slipje te voelen, voelde ik tot mijn verbazing de zachte donzige haartjes van haar kut. Bij wat ik voelde waren de meisjeskutjes die ik tot dan toe gevingerd had, helemaal niets. Voor mij was de afmeting van haar gezwollen schaamlippen enorm! En toen ze haar benen wat uit elkaar zette en mijn vingers bijna als vanzelf die natte gleuf ingleden wist ik dat dit "het echte werk" was.

"Ik wil dat je het met me doet Johan", zei ze. Ze duwde mijn handen weg en boog zich over me heen. Met gesloten ogen wachtte ik tot ze mijn broek open had. Ik voelde haar hand naar binnen glijden, voelde haar vingers in mijn slip en toen hoe ze met haar warme hand mijn stijve jongenspik vastpakte. Opnieuw was dit gevoel niet te vergelijken met de onhandige manier waarop meisjes dit doen. Terwijl ze mijn voorhuid langzaam heen en weer bewoog boog ze zich nog verder over me heen. Ik voelde hoe ze mijn stijve paal in haar mond nam. Ik werd voor het eerst gepijpt! Het was zo lekker dat ik het er helemaal benauwd van kreeg. Ik was ontzettend bang om klaar te komen. Dat gevoel van die zuigende mond, die rondcirkelende tong, die hand die steeds maar op en neer bewoog! Gelukkig voor ons allebei stopte ze op tijd. Het scheelde weinig of ik was in haar mond klaargekomen! Terwijl ik nog zat te bekomen stond zij op. "Kom schatje," zei ze:"we gaan boven verder". Op haar slaapkamer heeft ze eerst mij uitgekleed en daarna zichzelf. Ik vond het wel leuk om in een van jullie vorige passies het standje te zien dat we toen gedaan hebben.

Jullie noemden het "De Merrie." Ik lag op mijn rug op bed en zij zat omgekeerd op mij. Ze leefde zich helemaal uit! Ik kon, terwijl ze me neukte, kijken naar die prachtige volle kont van haar. Elke keer als ze omhoog kwam en zich weer liet zakken, zag ik mijn paal in die schitterende pruim verdwijnen. Naast het overweldigende gevoel dat het me gaf speelde het zien van zoveel vrouwelijk schoon en van wat ze met me deed een grote rol in die onvergetelijke gebeurtenis. We kwamen uiteindelijk samen klaar. Ze deed niet eens moeite om op tijd van me af te gaan en ik spoot dus voor het eerst mijn zaad in een vrouw. Een echte vrouw! Helaas is Lydia niet lang hierna verhuisd. Laatst ben ik haar nog een keer tegen gekomen, samen met haar man. Of dat huwelijk nou echt zo slecht was? Hoe dan ook, ik heb er een onvergetelijke herinnering én een voorliefde voor rijpe vrouwen aan over gehouden. Bij deze bedankt Lydia!

Reacties (0)