Verhaal

Heerlijke seks dankzij WhatsApp

Categorie: Vreemdgaan Geschreven op: 08-09-2016 Auteur: wimpie Gelezen: 6701

Het was een heerlijke zonnige lentedag, en ik was nogal geil en melig tegelijk, dus leek het me een goed idee om een selfie te maken terwijl ik naakt met mijn stijve lul in mijn hand zat, en deze naar mijn vrouw te sturen.
Ook bedacht ik me, dat het wellicht leuk zou zijn als ik er een filmpje van zou maken, zodat ze er ook bewegende beelden van had. Zodoende voegde ik de daad bij het woord en maakte een kort filmpje waarop ik mezelf aan het aftrekken was.
Ik opende WhatsApp, en stuurde als eerste de foto, met daarbij als begeleidende tekst: Ik ben zo geil, ik zou wel een koe kunnen neuken roep eens BOE!, direct gevolgd door het filmpje met een paar smileys.

Na ongeveer vijf minuten hoorde ik de berichtentoon op mijn telefoon, en het bleek dat ik twee berichtjes binnen had gehad. Ik had 1 afbeelding terug gehad, en 1 filmpje.
Nieuwsgierig als ik was, opende ik direct WhatsApp, en opende de foto. Ik schrok me een ongeluk, want ik bleek de foto en het filmpje niet naar mijn vrouw te hebben gestuurd, maar naar mijn buurvrouw Gabriëlle.
Gabriëlle is tien jaar jonger dan ik, vrijgezel, en een zeer mooie verschijning. Ze heeft een heerlijk figuur, niet te mager, maar zeker ook niet dik, en een heerlijke C cup, maar vooral een heel lief koppie, echt zo’n vrouw waar je direct verliefd op kon worden, maar waar je van wist dat ze ‘out of your league’ was.
De foto die ik geopend had was vergezeld door de tekst: hmmmmm heerlijk: BOE!, en op deze foto was ze totaal naakt te zien. Ik dacht nog bij mezelf: ‘FUCK, naar de verkeerde gestuurd, hoe ga ik me hieruit redden’?

Enigszins geschrokken, maar toch ook opgewonden besloot ik het toegezonden filmpje, welke was vergezeld door de tekst: Kom je hierheen? te openen, en wat ik toen zag, daar viel mijn bek letterlijk van open.
Op het filmpje lag ze haar heerlijk gladgeschoren kutje te vingeren, alleen viel het me meteen op, dat ze beide handen vrij had. Na even nagedacht te hebben wat ik met deze situatie aan moest, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken, en haar te vragen wie het filmpje had gemaakt, en niet lang daarna kreeg ik een berichtje terug waarin stond, dat het voor mij een vraag was, en voor haar een weet, gevolgd door een knipoog.
Weer ging de berichtentoon van mijn telefoon, en ik opende WhatsApp opnieuw, en keek naar het laatste bericht. Hier stond: kom je nog hier heen? want ik heb behoorlijk trek gekregen in die lekkere pik van je!
Na nog even getwijfeld te hebben wat te doen, besloot ik haar een bericht te sturen, daarin aangevend, dat de foto en het filmpje wat ik haar gestuurd had eigenlijk bedoeld waren voor mijn vrouw, en dat ik haar trouw wilde blijven.

Binnen twee minuten ging mijn telefoon weer, en ik opende het bericht. Nu stond er: Wat niet weet, wat niet deert toch? Enigszins verbaasd door deze reactie, besloot ik haar foto en filmpje nogmaals te bekijken, en bedacht me toen, dat ik zo’n buitenkans natuurlijk ook niet vaak kreeg, en al snel won de geiligheid het van mijn verstand.
Ik had besloten toch deze buitenkans te pakken, en belde bij de buurvrouw aan. Deze deed open in een haastig omgeslagen badjas, en liet mij snel binnen. Toen ze de deur achter mij gesloten had, liet ze de badjas direct van haar afglijden, en sleurde mij naakt mee naar haar slaapkamer.
Op haar slaapkamer aangekomen wachtte mij nog een aangename verassing, want daar lag op haar bed nog een naakte vrouw, iets slanker, met een volle B cup, een kaalgeschoren kutje en ook een prachtig koppie. Ze was licht getint, en had een beetje een oosterlijk uiterlijk.
“Dit is Jamila, mijn hartsvriendin,” vertelde de buurvrouw, “wij delen alles met elkaar, en zo ook jouw foto, en filmpje,” vervolgde ze. “We zijn dan ook erg benieuwd hoe ie er in het echt uitziet, dus trek die kleding maar uit.” riep ze.

Ik besloot hierop mijn kleding uit te trekken, en toen ik alleen nog in mijn boxershort stond, keken de dames mij goedkeurend aan en maakten een gebaar dat die boxershort ook uit moest. Hierop pakte ik de rand van mijn boxershort, stroopte deze naar beneden en stond daar met een stijve pik van 17 cm.
“Heerlijk,” riep mijn buurvrouw, “daar gaan we een hoop plezier aan beleven,” en ze wenkte mij op haar bed. Ik nam plaats tussen de dames in, en werd direct begroet met een heerlijke tongzoen, eerst van mijn buurvrouw, en toen van haar hartsvriendin.
Al snel verdwenen hun handen naar beneden richting mijn lul, en begon de buurvrouw er aan te trekken, terwijl haar hartsvriendin mijn ballen zachtjes masseerde. Al snel veranderde de buurvrouw van positie, zodat we in 69 houding kwamen te liggen, en nam ze mijn pik in haar mond, waar ze tergend langzaam met haar tong (waar een tongpiercing in zat) kringetjes begon te draaien rond mijn eikel, terwijl Jamila zich zo had gepositioneerd, dat ze heerlijk mijn ballen kon likken.

Dit gevoel was goddelijk, en ik waande mezelf in de zevende hemel. Ik opende mijn ogen, en zag de heerlijke gladde kut van mijn buurvrouw voor me, en besloot haar eens lekker te gaan likken.
Al snel kreeg ik de bevestiging dat ik het goed deed, want ze kreunde dat het heerlijk was.
Toen besloot ze dat het tijd was dat ik haar zou gaan neuken, en ze draaide zich om, en ging bovenop mijn buik zitten. Ze begeleidde mijn pik naar haar natte grot, om zich er vervolgens langzaam op te laten zakken.
Terwijl de buurvrouw mij zachtjes aan het berijden was, had Jamila zich met haar rug naar mij toe boven mijn gezicht geplaatst, en liet ze zich langzaam zakken, dit was voor mij het teken dat ik haar moest likken, wat ik dan ook graag deed.

De buurvrouw en haar hartsvriendin waren inmiddels volop aan het tongzoenen geslagen, en konden beiden een kreun niet onderdrukken. Na een tijdje in deze positie te hebben gelegen, besloot de buurvrouw dat het tijd was voor een ander standje, en ik zou haar nu doggy style moeten nemen.
Ik positioneerde me achter haar, en stootte in één keer mijn volledige 17 cm in haar. Jamila had inmiddels achter mij plaats genomen, en plotseling voelde ik hoe mijn billen iets gespreid werden. Niet lang daarna voelde ik hoe haar tong mijn sterretje aan het verwennen was, en ook dit voelde weer goddelijk.

Ondertussen begonnen bij zich de eerste tekenen van een orgasme aan te kondigen, en ik besloot dit netjes aan te geven. “Ooohh spuit mijn kutje maar lekker vol,” riep mijn buurvrouw, en niet lang daarna voelde ik mijn zaad zich een weg banen in haar heerlijke kut.
Jamila had zich inmiddels onder de kut van mijn buurvrouw gepositioneerd, en toen ik mijn lul uit haar kutje trok, plaatste de buurvrouw haar volgespoten kut boven het gezicht van Jamila. Deze begon gulzig te likken, en al snel vielen de eerste druppels zaad in haar mondje.

De buurvrouw wenkte mij dat ik op haar bed voor haar moest gaan staan, en zij besloot mijn lul, die onder het zaad en haar geile kutsappen zat, schoon te likken. Uiteindelijk, toen mijn pik schoon was, klom de buurvrouw van het gezicht van Jamila af en gingen ze recht tegenover elkaar zitten. Ze begonnen heerlijk met elkaar te tongzoenen.
Ze deelden mijn zaad en het was een heerlijk en geil gezicht. Toen we alle drie even bijgekomen waren, vroeg ik aan mijn buurvrouw of dat Jamila het niet erg vond, dat ik alleen haar had geneukt. De buurvrouw vertelde toen, dat Jamila een moslima is, en dat zij tot aan het huwelijk maagd moest blijven.
Ik reageerde door te zeggen, dat ik het jammer vond, want ik had haar ook graag even geneukt. Hierop riep Jamila, “maar ik heb ook nog een ander gaatje!” En toen wist ik dat ik Jamila in haar kont zou gaan neuken.

Ze begonnen al snel mijn lul weer te verwennen, en deze was al vlug weer op oorlogssterkte. De buurvrouw ging op haar rug liggen, en Jamila plaatste zich met haar gezicht naar de kut van de buurvrouw.
Ik nam plaats achter Jamila, en maakte met wat speeksel haar sterretje vochtig, vervolgens deed ik hetzelfde bij mijn pik, en drukte hem vervolgens tegen het sterretje van Jamila aan. In eerste instantie leek het wat moeilijk te gaan, en bood haar sterretje veel weerstand, maar ik drukte voorzichtig maar gestaag door, en stukje bij beetje lukte het me om volledig bezit te nemen van haar darmkanaal.
Jamila kermde in eerste instantie, maar dat ging al snel over in genot, en binnen no time lag ik haar volledig in haar kont te neuken. Jamila was ondertussen de buurvrouw gewillig aan het likken, en zo genoten we alle drie volop. Gelukkig was ik al een keer eerder klaar gekomen, want Jamila’s sterretje bleek behoorlijk strak, waardoor het ook niet lang zou duren voordat ik voor een tweede keer zou gaan klaarkomen. Nadat ik Jamila zo’n 15 minuten in haar kont aan het neuken was, hoorde ik de buurvrouw roepen dat ze klaar ging komen, en ook bij mij zou het niet lang meer gaan duren.

Toen het orgasme van de buurvrouw wat weggeëbd was, voelde ik dat ik bijna zou gaan klaarkomen, en besloot dit netjes te melden. Hierop schoot Jamila naar voren, en floepte mijn lul uit haar heerlijke kont.
Jamila en de buurvrouw vroegen mij te gaan staan, wat ik dan ook deed en zij gingen met hun mooie koppies op hun knietjes voor mijn lul zitten, en vroegen mij om mijn zaad op hun gezichten te spuiten.
Ik trok mezelf nog een paar seconden af en toen volgde mijn tweede ontlading. 6 tot 7 stralen sperma verlieten mijn pik, en belandden op hun mooie gezichtjes. Nog bijkomend van mijn orgasme keek ik de dames aan, die daar al giechelend zaten, met hun gezichtjes vol sperma. Hierop besloot Jamila het gezicht van mijn buurvrouw schoon te likken, en nadat ze klaar was, deed de buurvrouw hetzelfde bij haar.

Hierna hebben we nog met zijn drietjes gedouched, en ben ik, na wat te hebben gedronken, weer netjes naar huis gegaan, maar niet voordat ik door beide dames bedankt werd door middel van een heerlijke tongzoen.

Reacties (1)