Verhaal

De buurvrouw is alleen thuis

Categorie: Vreemdgaan Geschreven op: 30-08-2012 Auteur: Default Gelezen: 20010

Op een doodnormale werkdag ging ik met de bus naar mijn werk. Toen ik instapte zag ik de nieuwe chauffeuse en ik was meteen helemaal weg van haar. Ik ging vlak achter haar zitten. Toen de laatste mensen uit de bus waren begon ik haar te strelen in haar nek.Ze keek om begon te heel ondeugend te lachen. ilk vroeg haar om naar een afgelegen plek in het bos te rijden waar ik altijd met mijn hond wandelde. Dit deed ze.

 

Toen we daar waren aangekomen draaide ze zich om en keek mij aan. Ze vroeg wat ik wou doen. Ik keek naar naar lichaam en het was goddelijk. Ik zei dat ik haar naakt wilde zien. Maar zij zei dat ik zelf eerst moest strippen. Ze zette een bijpassend muziekje op en ik begon meteen. Langzaam deed ik mijn broek los. Toen ik die uittrok gooide ik de broek naar achteren. Langzaam knoopte ik mijn bloesjes los en deed ik het uit. Anne, zo heette ze, zat met grote ogen te kijken. Ik ging bij haar op schoot zitten en vroeg haar om mijn beha los te maken.

Na dit schoof ze ook mijn string naar beneden. Ze zag mijn lippen nog niet omdat ik met mijn rug naar haar toe stond. Toen zei ik dat zij moest gaan strippen. Maar in plaats van strippen scheurde ze haar kleren van haar lijf en stond ze in 5 sec. naakt voor me. We begonnen hartstochtelijk te zoenen en onze tongen waren in een hevig gevecht gewikkeld. Ik duwde haar weg en ging op de grond liggen. Ik gebood haar om mij te beffen. Langzaam ging haar tong door mijn spleet en ik begon te kreunen. Ik deed mijn benen nog verder uit elkaar zodat mijn lippen open gingen staan. Snel genoeg had ze mijn klitje gevonden en begon er hevig aan te zuigen.

Met mijn hand vingerde ik haar. Opeens stopte ze en ging wat zoeken in haar dashboardkastje Wat ze daar uit haalde was wel extreem. Ze kwam terug met een dildo van wel 20 cm. hiermee begon ze mij mee te klieren door hem in een stoot in mijn anus te krijgen ik schreeuwde het uit van pijn. Blijkbaar had iemand in het bos dit gehoord en kwam een kijkje nemen. Het was een meisje van 16 jaar met haar hond. Ze stond met grote ogen te kijken. Ze vroeg of mee mocht doen. Wij keken elkaar aan en zeiden snel ja. We zeiden dat ze haar kleren uit moest doen. Toen dit gebeurd was keken wij zo tegen haar kale kutje aan. Ik begon haar meteen te beffen en ze begon te kreunen als of haar leven er vanaf hing.

Opeens voelde ik weer de dildo in mijn kut. Anne en Ellis waren lekker aan het tongen. Iedereen kwam steeds dichter bij haar hoogtepunt. Als eerste kwam anne klaar. Het vocht liep er in straaltjes uit. Even later kwam Ellis klaar. Ik zoog al haar vocht uit haar kut en het smaakte lekker. Aangezien ik nog niet gekomen was begon Ellis mij te beffen en in mijn kont te vingeren. Anne en ik begonnen weer te kussen. Binnen de kortste keren kwam ik ook klaar. Toen we hiervan waren bijgekomen vroeg ik of we dit niet vaker zouden doen. Beide vonden dat wel goed. We kleedden ons snel aan en na een hevige tongzoen met beiden gingen we weer naar huis. 

Reacties (2)