Verhaal

een zalig pasen

Categorie: Tieners Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 5121

Toen ik 14 was zijn mijn ouders gescheiden. Mijn vader was er vandoor met een jongere vrouw. Na de echtscheiding werd er beslist dat ik om de 2 weken voor een weekend op bezoek moest bij mijn vader. Ik zag hier wel tegenop want ik had echt geen zin om kennis te maken met de vrouw die ons gezin uit elkaar getrokken had. Het eerste contact liep niet echt vlot en dat lag ook wel een beetje aan mij. Ik moest tot mijn spijt toegeven dat ze er best wel knap uitzag maar daar had ik toen niet echt een boodschap aan. Als ik al iets zei tegen haar dan was het alleen het hoogstnodige en als ze mij iets vroeg dan reageerde ik meestal niet. Wat dan weer een conflict opleverde met mijn vader. Maar ik werd ook alweer een jaartje ouder en de hormonen begonnen hun werk te doen. Ik had ondertussen mijn eerste meisje gekust en bepoteld en ik betrapte me erop dat ik af en toe mijn stiefmoeder begluurde en over haar fantaseerde.

Ze was niet erg groot (1m65) maar was wel voorzien van de juiste proporties. En alhoewel ze zich nooit uitdagend kleedde zag er toch op een bepaalde manier sensueel en sexy uit. En het kon niet uitblijven. Ik droomde over haar en sloeg regelmatig de hand aan mezelf terwijl ik fantaseerde hoe ze er naakt zou uitzien. Nou dat laatste zou ik sneller te weten komen dan ik ooit had kunnen vermoeden. Het was Paasvakantie en ik moest één week naar mijn vader. Normaal van maandag tot zondag maar omdat het beter uitkwam voor mijn moeder ging ik van donderdag tot woensdag. De eerste dag ging zonder noemenswaardige feiten voorbij. De tweede dag echter werd mijn vader opgeroepen om mee op oefening te gaan met het leger van vrijdag tot maandagavond. Die vrijdag avond vertrok mijn vader en daar zat ik dan met Arlette alleen. Het was bijna bedtijd toen er buiten plots een hevig onweder los barstte.

Ik keek naar Arlette en zag dat zij wat bleek werd. Ik vroeg haar wat er scheelde. Ik heb een hemelse schrik van onweer zei ze. Ronny mag ik je iets vragen? Zou jij vannacht bij mij willen slapen dan voel ik mij wat meer op mijn gemak. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik begon me onmiddellijk van alles voor te stellen en de rode ridder in mijn broek steigerde ook al Geen probleem als je dat echt wil stamelde ik. Ik ging naar mijn kamer en deed daar mijn pyjama aan terwijl zij zich omkleedde in de badkamer. We kropen samen in bed wensten elkaar goede nacht en ze deed het licht uit. Ik kon niet onmiddellijk de slaap vatten en durfde ook niet te bewegen ook al lag ik daar met een knoert van een stijve. Uiteindelijk viel ik dan toch in slaap. Toen ik anderdaags wakker werd had ik in kramp in mijn linkerarm.

Toen ik wat beter keek zag ik dat mijn arm op Arlette's hoofdkussen lag en zij met haar hoofd op arm lag. Ik probeerde zachtjes mijn arm terug te trekken zonder haar te wekken. Helaas mislukte dat en ze werd wakker. Nadat ze zich een paar keer goed had uitgetrokken waarbij haar mooie ronde borsten in haar japon zich opspanden keek ze me aan. Bedankt om bij te slapen zei ze en ze boog zich voorover en drukt een kus op mijn mond. Veel kans kreeg ik niet om daarover na te denken want even later kuste ze me weer op de mond waarbij ik deeze keer voelde dat ze met haar warme tong een opening zocht in mijn mond. Ik was zo verbouwereerd dat ik niet eens tegenspartelde en opende mijn mond waarna haar gulzige tong wild bezit nam van mijn mond. Als in een waas beantwoorde ik haar tongzoen zonder dat ik het echt besefte. Ik werd pas echt wakker toen ik plots haar hand op mijn borst voelde die zich langzaam naar beneden bewoog. Mijn paal stond zo stijf dat het bijna pijn deed en ik kreeg ook bijna kramp in mijn tong van haar tongzoen. Maar ik wou me niet laten kennen en was ondertussen haar lichaam beginnen aftasten.

Voelde haar zachte borsten en betaste de stijve tepels die dwars door de stof van haar japon staken. Plots kreeg ik een licht schok want ze was ondertussen bij mijn lul gekomen en was hem stilletjes beginnen aftrekken. Hmmm wat een lekkere hete paal heb jij zei ze. Dat je dat al die tijd voor mij verstopt hebt. De volgende moment zat ze al onder de lakens en stak mijn paal in haar mond. Met haar tong speelde ze rond mijn eikel, likte mijn paal tergend traag op en neer, masseerde ondertussen mijn ballen en toen ze voelde dat ik kwam stak ze hem terug in haar mond om mijn zaad met veel smaak door te slikken. Ik wist niet meer waar ik had. Ondanks het feit dat ik was klaargekomen als een vulkaan bleef mijn lul stokstijf en keihard. Dat was voor het teken om deel twee te beginnen. Vliegensvlug kleedde zij zich volledig uit en wat ik te zien kreeg overtrof mijn stoutste dromen. Wat een lichaam ,wat een vrouw en allemaal voor mij.

De aanblik van haar was al genoeg om nog eens klaar te komen maar ik kon me nog bedwingen. Ze nam mijn hand en legde deze op haar poesje. Ik zal wel zeggen wat je moet doen. Ik begon zachtjes over haar kletsnatte spleet te wrijven. Ik bestudeerde aandachtig haar hemelse grotje terwijl ze me richtlijnen gaf Ik was een goede leerling en had snel door wat ze graag had. Ik likte haar rode roze lipjes terwijl ik haar genots knobbeltje tussen twee vingers nam en ermee draaide Ze kirde en ze kreunde en schrok even toen ik dacht dat ze stuiptrekkingen kreeg. Maar aan haar gezicht te zijn had ze zojuist een geweldig orgasme gekregen. Terwijl ik haar nog aan het beffen was draaide zij haar lichaam zodanig dat ze mijn stijve lul in haar mond kon nemen voor een volgende pijp beurt. Ik wist gewoon niet waar ik het had. Toen ze voelde dat ik bijna kwam stopte ze. Ik was even teleurgesteld maar voor ik het besefte zat ze boven op en bekeek met de geilste blik die ik ooit al had gezien.

En nu ga ik je neuken zei ze en ze voegde de daad bij het woord. Zachtjes schoof ze mijn hete pik in haar hete scheur en begon zachtjes ritmisch te pompen. Ze dreef stilletjes het tempo op ondertussen met haar vingers mijn tepels bespelend. Ik dacht dat ik gek werd. Het tempo werd wilder en ze begon te roepen ja kom neuk me vul mijn geile kut met je lekkere warme zaad. Bij het horen van die woorden kon ik het niet meer houden en kwam klaar met zo een kracht dat ik dacht dat los door had geschoten. Onzin natuurlijk. Ik was wel totaal uitgeput en terwijl ik lag te bekomen was ze het resterende zaad van mijn lul en mijn ballen aan het likken. Even later kwam ze naast me liggen en vroeg:Kom je vanavond weer bij me slapen. Ik knikte van ja waarop ze me beloonde met tongzoen van mijn eigen zoete zaad dat zich vermengde met de sappen van haar kutje. De twee volgende dagen zijn we enkel nog uit bed geweest om te douchen en te eten.

Ze leerde me neuken in elk gaatje van haar lichaam. Onze geheime relatie heeft nog jaren geduurd en telkens met Pasen denk ik terug aan die allereerste keer.

Reacties (2)