Verhaal

dit verwacht je nooit

Categorie: Tieners Geschreven op: 27-05-2015 Auteur: hello Gelezen: 2571

Het was een gewone vrijdagavond toen het gebeurde mijn moeder en vader zijn gescheiden en me vader moest die nacht werken. Mijn beste vriendin kwam logeren (niet in de vorm van een setje) dat is altijd wel leuk. In de begin van de avond hadden we lekker een filmpje gekeken en een spelletje gedaan, maar niets bijzonders. Het was al rond half 12 en we gingen omkleden en tandenpoetsen.

Maarja bij vrouwen duurt het altijd langer dacht ik al, maar het duurde wel erg lang. Ik kon naar mijn kamer waar we het bed al uitgeschoven hadden tot een tweepersoonsbed. Ik liep er naar toe, ik schrok me toen te pletter. Ik voelde al iets groeien tegen mijn broek aan. Je wilt nu zeker weten wat ze aan had, daar komt ie dan : ze een sletterig politie pakje aan met een rode lingerie eronder. Ze keek me en zag natuurlijk die bobbel in mijn broek. ze gooide me op bed en begon me te tongen(ik vond het prima, want we vonden elkaar eigenlijk al leuk maar zijden niks tegen elkaar). En daarna begon ze gewoon rustig mij te strippen. Ik zou je zeggen ik kwam toen al binna klaar het was echt een genot. Ze begon haar pakkie al uit te trekken en ze scheurde mijn shirt los. Ze begon me hele lichaam af te likken steeds meer naar beneden. 

Voordat ze mijn broek uit trok deed ze haar bh los en ze stopte al een tepel in mijn mond voordat ik iets kon doen. Ik zat alleen nog in mijn boxershort en zij in haar door zichtige stringetje. Mijn vinger ging al ongewild richting haar natte kutje. Maar zij hield hem tegen en trok mijn boxer naar beneden en begon me te pijpen ik schreeuwde van genot. Ze deed haar stringetje uit en drukte haar kutje in mijn gezicht en ik begon te likken. Ik was al 2 keer klaargekomen en zij 1 keer. Toen begon pas het echte werk ze bereed me eerst wel een uur of zo als een cowgirl. Daarna was ik aan de beurt ze gilde het uit het was echt geweldig. 

Een paar uur later hebben we het ritueel herhaald. We zijn nu 18 en toen het gebeurde waren we 14. We hebben nu al 4 jaar verkering en we zijn nog altijd gelukkig. Deze nacht zullen we nooit meer vergeten.

Reacties (17)