Verhaal

Banga meisje

Categorie: Tieners Geschreven op: 25-09-2013 Auteur: mister_docent Gelezen: 14318

Hieronder volgt een waargebeurd verhaal. De namen zijn veranderd, de rest is waargebeurd.

Een standaard Marokkaans meisje is ze. Ibtisam is een tiener en zit in klas 3T. Vaak gekleed in een zwarte jurk, een hoofddoek en een colbertje. Van wat er te zien is, ziet ze er leuk uit. Mooie lach, klein meisje van ongeveer 1.55 meter en altijd druk tijdens de les. Ik ben M, een docent van 27 die deze dame 5 uur per week les geeft.

Ibtisam zit een drukke klas. Zelf is ze een van de druktemakers. De sfeer is altijd goed, maar de eerste week na de kerstvakantie is het duidelijk dat er wat gebeurd is. Ik beschik over een paar horeca oren, net doen alsof je het niet hoort, en toch hoor je wat er gezegd wordt. De leerlingen hebben het over een hoertje, een sletje. Het is de tijd van de bangalijsten en Ibtisam staat bovenaan, als ik de mannen uit de 4e klas moet geloven. Ze zou in de vakantie 3 verschillende jongens gepijpt hebben, in een schuurtje bij haar in de straat. Zelf klapper ik even met mijn oren. Dat kleine vrouwtje pijpen ? De illusie dat vrouwen met een hoofddoek netjes en terughoudend zijn, is meteen verdwenen.

De rest van de week hoor ik geen verhalen meer. Zelf denk ik dat het allemaal wel zal overwaaien en dat er weinig van waar is. Maar op dinsdag de week erna komt daar verandering in. Ibtisam heeft haar huiswerk niet gemaakt en moet nablijven. Ze kijkt me nog even lief aan maar voor iedereen geldt dezelfde regel, en per niet gemaakte opdracht staat een kwartier nablijven. Ibtisam mist er maar 2, en accepteert haar straf. Ik zoek er niks achter maar het is pas de 1e keer dat ze haar huiswerk niet heeft. Normaal snapt ze alles en is ze als eerste klaar tijdens de les. Bij het nablijven komt ze dichtbij me zitten. Ze vraagt wat kleine dingetjes ( waar woon je, wat is uw voornaam ) en tijdens het nablijven praten we gezellig en is ze rustig aan het werk. Na 20 minuten wil ik ook naar huis en vertel ik dat ze naar huis mag. Ze lijkt niet blij, ik kijk haar aan en vraagt wat er is. Ibtisam vertelt dat ze gepest wordt en vraagt of ik mee wil lopen naar beneden tot aan de deur. Dat doe ik, maar eenmaal beneden blijkt dat er niemand meer voor de school staat en ze pakt haar fiets om naar huis te gaan.

In de avond kijk ik nog even in mijn werk mail, en ik zie dat ik wat mails heb gehad van leerlingen. Veelal simpele vragen over de stof en of ik wat tips heb voor de komende toets. Ibtisam heeft ook een mail gestuurd. Echter gaat dit niet over de stof, maar is het een bedankje dat ik mee liep naar de voordeur om haar naar huis te laten gaan. Ik ben een lieve man en ze snapt niet dat ik nog single ben.

Ik antwoord niet op de mail maar het is leuk om een beetje waardering te krijgen. De volgende dag zie ik klas 3T weer, en weer heeft Ibtisam haar huiswerk niet. Ik zeg er niks over en ze moet een uur nablijven. Het valt op dat ze vandaag eindelijk geen jurkje aan heeft, maar een mooie spijkerbroek. Ik kan het niet laten om te kijken en het valt op dat ze een aardig kontje heeft voor zo’n kleine meid. Tijdens het nablijven kletsen we weer wat en ze wilt alles van me weten. Ik beantwoord de vragen en laat haar na een klein uurtje naar huis gaan.

Op donderdag geef ik deze klas nooit les, maar aan het eind van de dag komt iemand naar me toe. Ibtisam wilt met me praten, ze zit huilend op de bovenste verdieping. Ik ga er naar toe en inderdaad, ze zit huilend op de trap. Ik neem haar mee naar een lokaal, informeer een collega dat ik in het lokaal naast haar zit en dat de deur openstaat. Ibtisam huilt wat minder en begint snikkend haar verhaal.

Ik kom er achter dat het inderdaad over haar ging, de verhalen van de schuur en de bangalijst die rondgaat op de school. Ibtisam ontkent, ze is een nette moslima en zou dat nooit doen. Ze vraagt mij om hulp en ik vertel haar dat ik met het verhaal naar de leiding zal gaan, in de hoop dat de leiding daar iets mee doet. Diezelfde avond op nieuw een mailtje. Nu weer verteld ze hoe lief ik ben, maar ook verteld ze me dat ik een mooie man ben en dat ze graag wat ouder had willen zijn. Opnieuw reageer ik niet.

Het is vrijdag, de school is dan al snel leeg, maar ik heb het ‘geluk’ om tot kwart over 4 voor de klas te staan. Ibtisam heeft opnieuw geen huiswerk gemaakt, en dat irriteert me. Ik ben lichtelijk geïrriteerd en vertel haar dat ze anderhalf uur moet nablijven. Geen perfect begin van het weekend, maar het hoort erbij.

Tijdens de les wilt ze ook nog eens naar de wc. Ik wil nee zeggen maar ze wekt de indruk dat ze nodig moet. Ze verlaat het lokaal en het duurt zeker tien minuten voor ze terug is. Als ze terug is besluit ik niks te zeggen, ze moet immers toch al nablijven. Tijdens het nablijven zit ze weer volop op de praatstoel. Ik hoor haar vakantie verhalen aan en gebruik mijn tijd om de toetsen na te kijken. Ibtisam staat op en loopt naar achter. Daar hangt een spiegel. Ze doet haar hoofddoek af en tovert een prachtige bos krullen tevoorschijn. Ik kijk omhoog en vraag of dat wel mag van haar geloof. Ze reageert droog door te zeggen, ach meneer, er mag toch zoveel niet, en ik heb wel ergere dingen gedaan. Ik reageer verder niet maar zie wel dat ze een prachtig koppie heeft met die krullen.

De dagen gaan voorbij en het gebeurd steeds vaker dat Ibtisam moet nablijven. Ik zoek er niks achter tot ze een keer ander gekleed is als normaal. Ze gaat voor me zitten en doet haar colbertje uit. Ze heeft een shirtje aan met ‘spaghettisliertjes’ waardoor het opvalt dat ze best aardige borsten heb. Ik schat een b-cupje. Niet bijzonder maar op zo’n klein meisje lijkt het heel wat. Ook heeft ze haar spijkerbroek weer aan. Ze zit voor me en gunt me een blik in haar shirt.. Ik doe alsof ik nakijk maar ik gluur behoorlijk omhoog. Opnieuw staat ze op, weer om haar hoofddoek te doen. Ik kijk naar haar en zeg dat ze een mooie bos haar heeft. Ze bedankt me en begint weer uitgebreid te praten.

Ze bedankt me opnieuw dat ik zo lief ben voor haar, en ik vertel haar dat dat hoort als mentor zijnde. Maar dan veranderd de sfeer. Ze kijkt weer bedroefd en ik vraag wat er is. ‘Weet u nog dat ik naar de wc moest vanmiddag’ zegt ze zachtjes. ‘Ja dat duurde erg lang dame’. ‘Sorry meneer, maar ik heb iets heel doms gedaan. Mohammed liet me hem pijpen in de wc,.

Ik kijk verbaasd naar Ibtisam, en vraag haar waarom ze dit ineens verteld. ‘Die verhalen van die andere jongens, die zijn ook waar meneer. Toen ik Achmed pijpte in die schuur kwamen Hamza en Mohammed binnen. Ze dwongen me om hun te pijpen. Het probleem is gewoon dat ik het niet vies vond. Ik mag het niet maar ik denk alleen nog maar aan seks’. Ik ben stomverbaasd en kijk haar aan. Snikkend is ze gaan zitten en ik weet niet wat ik er mee aan moet. Ze smeekt me om niks te vertellen, aan niemand. Ik beloof dat en laat haar naar huis gaan.

Op een hele bijzondere manier komt Ibtisam aan mijn telefoonnummer. Ik word die avond namelijk gewhatsappt. ‘Hallo meneer, vraag niet hoe maar ik heb uw nummer. Ik wou u bedanken voor vandaag. Ik vind het fijn dat u naar me luister en wil u graag bedanken’. Een minuutje later verschijnt er een foto van twee mooie borsten in mijn beeld. Ik reageer niet maar het is net alsof ze gedachten kan lezen. ‘65C meneer’ stuurt ze. Ik app haar dat dit belachelijk is en dat ik niet wil dat ze me nog berichten stuurt. Ik krijg een huil-smiley terug maar zeg niks. Diep in de nacht gaat mijn telefoon. Ik ben te slaperig om te kijken wie het is en neem maar gewoon op. Ik hoor mijn en er volgt gekreun. Het is haar, ik hoor haar klaarkomen en er wordt opgehangen. Ineens ben ik klaarwakker, en botergeil.

Ik zoek de foto op en begin mezelf af te trekken… binnen twee minuten schiet ik de volle lading over me buik, maar met haar in me gedachte ruk ik door, nog geen 5 minuten later spuit ik weer. Ik veeg mezelf schoon met een handdoek en val voldaan in slaap.

Maandag op school ontloop ik haar, maar in de les kan ik er niks aan doen. Weer dat shirtje, weer die broek en ik moet gewoon kijken. Ze zit ineens helemaal vooraan, dat doet ze nooit. Weer geen huiswerk en ik moet haar weer bestraffen.

Tijdens het nablijven gaat het fout. Ze is achterin het lokaal gaat zitten en het lijkt alsof ze aan het werk is, maar dan zie ik het pas. Ze zit half naast haar tafel, kijkend naar mij met haar hand in haar broek. Ze kreunt niet, is dood stil maar ik zie dat ze naar me kijkt, met ogen die zeggen, ik wil je nu.

In een flits schiet alles voorbij, mijn werk, mijn leven. Ik kan alles verpesten door haar nu op tafel te smijten en haar suf te neuken. Maar ik doe niks… ik zit op me stoel, ik kijk. Mijn mond valt open en ik zie hoe haar andere hand haar shirt omhoog doet. Geen BH, die moet ze in de laatste pauze uitgedaan hebben. Prachtige roze tepels, dat had ik niet verwacht. Ze streelt haar borsten en binnen een paar minuten komt ze schokkend klaar. Ze zegt niks, staat op, fatsoeneert zich zelf, zegt tot morgen en loopt weg. Ik blijft zitten, vraag me af of ik droom maar aan de hardheid van mijn pik te voelen is dat zeker niet zo.

Een kwartiertje later vlucht ik naar huis. Ik spring in de auto, race naar huis en eenmaal thuis trek ik mezelf af. Ik kreun als een gek en spuit me hele douchecabine onder. Ik kan niet wachten tot morgen.

De volgende dag zat ze er weer, weer voor me, en nu een truitje met nog meer inkijk. Ik had geen huiswerk opgegeven maar Ibtisam was zo vervelend dat ik haar moest wegsturen. Weer straf, weer nablijven maar ik wist waarom.

Ibtisam meldde zich netjes om half 4 en deed meteen haar hoofddoek af. Ik stond het bord schoon te maken. Ze loopt naar de deur, sluit deze en loopt dan naar me toe. Met een typisch Marokkaans accent hoor ik, hallo meneer. Ik voel meteen handen over me lijf. Ze gaan omlaag… naar me pik en over me broek heen begint ze te kneden. ‘Stop, NU METEEN’ zeg ik boos. Maar ze stopt niet.. ze pakt de spons uit me hand en legt me natte hand op haar buik onder haar shirt. ‘Doe dan’ zegt ze. Me hand gaat omhoog. Ik kneed haar borsten. Dit wilde ik, natuurlijk, maar ik was bang voor de gevolgen.

Nu was ik zo geil dat ik niet kon stoppen. Ik masseerde haar borsten terwijl zij mijn gulp open deed om mijn keiharde pik tevoorschijn te toveren…. Ze bevrijdde zich van mijn handen en ging op haar knieën. ‘Ze ging het doen, ze gaat mij ook pijpen’ schoot het door mijn hoofd. Nog voor ik het door had zat mijn eikel in het kleine mondje. Ze zoog behoorlijk. Nu wist ik het zeker.. de verhalen waren waar. Ze zoog zo hard ze kon. Ook zij wist dat dit snel moest, de kans op betrapt worden was groot. Dit volleerde pijpsletje zoog zo hard ze kon… Ik kreunde zacht en voelde dat ik ging komen. Goddelijk was dit. Ik kreunde harder en voelde het zaad omhoog komen. ‘Ik kom schat’ riep ik, maar ze zoog door. Mijn hele lading verdween in haar mondje.

Ze keek omhoog, ik trok haar omhoog, draaide haar om zodat ze met haar billen tegen me pik stond. Ik trok haar naar me toe, liet een hand in haar broek gaan. ‘Niet te diep’ zei ze. Ik zoende haar in haar nek en vingerde haar clitje. Uit angst van de gevolgen van een gescheurd vliesje vingerde ik alleen op haar clit. Ze begon te schokken en te kreunen. Het sap vloeide over me vinger, trillend kwam ze klaar.

Ik keek haar aan, hoorde de bel gaan. 5 uur, einde van het 10e les uur en het eind van de dag. Ze ging naar huis, bedankte me. Ik ging nog even zitten, en liet bezinken wat er nu net gebeurd was.

Reacties (2)