Verhaal

Marloes en haar zus

Categorie: Tieners Geschreven op: 17-05-2012 Auteur: paulaatje Gelezen: 6779

Yo! Tijdens dit verhaal was ik 17 jaar oud. Ik ging toen vaak om met Inge uit mijn vriendengroep. Ik had al vaak gefantaseerd om met haar te neuken. Natuurlijk was het er nooit echt van gekomen. Maar we waren goeie vrienden dus alles was chill. Af en toe flirten we nog wel met elkaar. Een beetje spelen. Dan aaide ik even over haar kont of legde ik mijn hoofd op haar schoot. Op een vrijdagmiddag na school nodigde ze mij uit om ff langs te komen na school.

Je weet wel een beetje computeren en lullen over de week. Dus na school ging ik naar haar toe. Daar aangekomen liep ik tegen haar zusje aan. Ze was 15 jaar maar een stuk groter dan Inge. Ook haar met haar borsten was ze beter bedeeld. Maar niet met hersenen. Het was nogal een doos als je me snapt. Inge was klein en had maat AA in haar beha.

(was mijn inschatting) Ze had wel een prachtig strak kontje en een mooie buik. Na wat geklets met Inge en Marloes zie Inge dat ze ff ging douchen.

Ze had immers gegymd en moest nog ff douchen. Ondertussen wachtte ik onder met Marloes op haar terugkomst. Na een tijdje praten schoof Marloes ineens naar me toe. En leunde wat tegen me aan. Na een tijdje praten deed ik mijn hand omhoog om mijn hoofd te krabben. Tijdens mijn beweging raakte ik Marloes borst aan. Ik besteedde hier geen aandacht aan maar na een tijdje ging ze ineens langzaam met haar hand over mijn buik en borst. Ik vond dit wel leuk dus liet haar maar begaan. Jezus wat maakte ze me geil met haar ondeugende blik en ferme masserende bewegingen.

Na een tijdje van dit ging ze ineens staan. Ik wil je naakt zien! zei ze opeens. Ik schrok hiervan maar na een tijdje amuseerde me het wel. Ik trok mijn shirt uit en gooide het weg. Zij deed haar shirt en bh uit en masseerde haar borsten. Jezus wat was ze geil zeg. Ineens drukte ze haar tieten in mijn gezicht. Ik duwde haar weg en masseerde haar tieten.

Ze vond dit duidelijk geil en langzaam knoopte ze haar broek los. Ineens trok ze haar broek en string weg en stond ze naakt voor me.

Langzaam gleed ze naar me toe en knoopte mijn broek los. Mijn pik (nu al stevig gegroeid) sprong omhoog in mijn boxer. Ze likte haar lippen en zei Ik ga je helemaal leegzuigen. . Ze deed mijn boxer uit en ik ging liggen. Ze pakte mijn pik vast en masseerde hem eerst een beetje. Toen deed ze haar mond open en liet mijn pik helemaal in haar mond verdwijnen. Christes wat kon Marloes zuigen zeg. Haar tong bevredigde mijn eikel terwijl ze mijn schacht zoog en mijn ballen masseerde.

Ik trok haar weg voordat ik klaarkwam. Ze keek me enigszins beteuterd aan. Maar snel draaide ik haar om zodat we 69 lagen en begon haar klit te zuigen. Ow wat was ze lekker. Mijn tong schoot af en toe in haar en wanneer dat gebeurde kreunde ze het uit. Na een tijdje kwam ze schokkend klaar. ik wil je diep in me. Zei ze daarna.

Toen ik me omdraaide zag ik Inge naakt in de deuropening staan. Ik kan je zeggen dat dat schrikken was! Maar al snel ging ze naar me toe pakte mijn hoofd en drukte me tegen haar natte kut aan.

Ik voelde me plots een beetje onderdanig en ik vond dat wel lekker. Ik ging verder met zuigen totdat ze klaarkwam. Marloes zat te vingeren op de bank en keek me geil aan. Inge ging op de bank leggen met de benen gespreid. Terwijl ik Marloes hoofd naar Inge haar kut bracht duwde zei haar kont omhoog. Ik keek recht tegen haar natte kut aan. Na een tijdje tegen stribbelen hoorde ik gesabbel en gekreun. Ik pakte haar kont vast en duwde mijn pik tegen haar kutje aan. Ze kreunde van genot.

Na 5 seconden spelen duwde ik mijn pik naar binnen. God wat was ze strak. Het duurde niet lang of Inge kwam klaar. Na een tijdje neuken kwam Marloes ook klaar. Ik nam ff rust en kroop toen naar Inge toe. Mijn pik sprong weer in erectie. Ik bracht mijn pik ruw en hard in en Inge kreunde van pijn en plezier. Ik nam haar hard op de bank en terwijl ik dit deed kroop Marloes over mijn rug en ging boven Inges hoofd staan.

Ze trok Inges hoofd naar haar kut en duwde haar kut tegen haar mond. Ik kon goed zien hoe Inges tong heen en weer bewoog tussen de schaamlippen van Marloes.

Wat was dit heerlijk. Na een tijdje trok ik mijn pik uit Inge en zei dat Marloes naast Inge moest gaan zitten en dat ze hun mond moesten opendoen. Ze begrepen al snel waar ik heen wou en gretig zogen ze allebei aan mijn pik. Al snel kwam ik kloppend klaar en spoot 8 dikke stralen sperma in hun mond. Ze lieten me hun sperma in de mond zien en begonnen het daarna door te geven aan elkaar. Daarna slikten ze het allemaal weg. Ik kleedde me weer aan en zei dat we thuis gingen eten. Ik gaf ze allebei een tongzoen en we tongden nog even met zn drieën. Die ervaring vergeet ik gewoon NIET!.

Reacties (1)