Verhaal

Twee maal verkracht in 2 dagen

Categorie: Tieners Geschreven op: 17-05-2012 Auteur: stampertje Gelezen: 29557

Hallo ik ben Jonas en ben net 18 geworden. Ik ben ongeveer 1. 80 groot heb bruin blond haar en ben nog altijd alleen. Op een gewone weekdag moesten we naar het CLB gaan (of medisch schooltoezicht. We moesten eerst een beetje werken voor school vooraleer we onderzocht werden. De meisjes mochten als eerste binnen ik ben klasnummer 1 en mocht als eerste van de jongens (we zitten met 11 jongens en 11 meisjes in klas) binnen. Je kent dat hé de jongens moeten hun slip aanhouden en de meisjes hun T-shirt en hun onderbroek. Er zaten nog drie meisjes van m’n klas Drieke Sara en Delfine. Alle drie zaten ze daar en hun tepeltjes priemden lichtjes door hun T-shirt.

Ik kreeg meteen een erectie en probeerde het te verbergen. Ik denk dat Delfine de enige was die het opgemerkt had. Ze glimlachte even en keek weer de andere richting uit. Eindelijk was het aan mij om binnen te gaan bij de dokteres. Ze riep me binnen en gebood me op een stoel te zitten voor haar. Na me helemaal te hebben onderzocht mocht ik weer mijn kleedkamertje in. Ik ging binnen en sloot de deur. Eenmaal ik binnen was zag ik dat het kleedhokje al bezet was Delfine stond er recht in haar ondergoed.

Ze keek me aan en vroeg me of ik ze wou kussen ik nam har hoofd vast en kustte waar. Plots duwde ze me weg nam haar kleren bedankte me en ging in een ander kleedhokje verder te doen met haar aan te kleden. Plots was het paasvakantie we hadden niet zo heel veel werk dus besloot ik lui in de zetel te zitten en TV te kijken. Plots werd iki gebeld op mijn gsm het was Delfine Hallo Brian weet je het nog van in het kleedhokje wel alles wat daar gebeurd is heb ik opgenomen op camera zonder geluid. zei ze. Als je het bekijkt is het net of je me tegen mijn zin hebt gekust.

Zou je graag hebben dat deze tape naar de directeur wordt gestuurd? vroeg ze ik zei nee en ze vervolgde met dan zal je deze week enkele klasgenotes ontvangen die enkele specifieke dingen voor me moeten doen ik kan er niet bij zijn omdat ik op reis ben. Toevallig weet ik ook dat je een week alleen thuis bent dus dat mag allemaal geen probleem zijn. en ze had opgehangen. Ik trok het me al niet van aan deels omdat ik niet echt goed begreep over wat ze het had. Op een bepaalde dag ging de bel ik deed open en daar stonden er vier meisjes uit mijn klas. Loes Sien Hannelore en Anoek. De vier mooiste meisjes uit mijn klas ik liet ze binnen. Ik nestelde me in de zetel en ze kwamen naast me zitten. Hannelore was een meisje met zwart haar en een koddig gezichtje.

Sien was ongeveer mijn grote lang bruinblond haar en grote borsten. Anoek was blond en had lange mooie benen. Ze droegen allemaal een minirokje en een topje behalve Loes de mooiste van al. Die droeg een jeansbroek en een topje. Zo Briantje begon Loes volgens Delfine moet jij nu alles doen wat we zeggen oke. Ik verstond het niet en stond recht. Jullie hebben hier eigenlijk niets verloren ik verzoek jullie dadelijk mijn huis uit te gaan. Ik was nog maar uit gesproken en sien gooide me op het tapijt Hannelore kwam vliegensvlug op me zitten en kleefde een plakband op mijn mond.

Ondertussen bond Sien mijn handen vast en bond ze aan een poot van de boekenkast. Hannelore zat nog altijd op me zo Briantje Delfine heeft me gevraagd een aantal dingen voor haar te doen. zei Sien en we zullen er van profiteren. viel Anouk haar in rede. Ze maakten de salontafel schoon maakten me los en legden me op de salontafel. Omdat ik weer zoveel tegenspartelde kwam Hannelore weer op me zitten.

Ze deden mijn T-shirt en short uit en bonden mijn handen en voeten vast aan de tafelpoten. Daar lag ik nu vastgebonden in mijn boxershort voor drie mooie meisjes. Van vastgebonden worden werd ik altijd al opgewonden en deze keer was dit niet anders en dat zagen ze meteen dat kan ik je garanderen. Hannelore ging van me en ik begon weer te proberen me los te wrikken maar ze hadden me heel goed vastgebonden. Omdat ik zo wild was haalde Anoek de plakband weer tevoorschijn en bond mijn middel ook aan de tafel vast. Sien Haalde twee houten wasknijpers tevoorschijn en dreigde ermee ze op mijn tepels te zetten als ik nog veel tegenspartelde. Loes kwam nu op me zitten ze deed de plakband af en begon elke centimeter binnenin min mond schoon te likken. Ze trok min boxershort uit en trok me 10 seconden af. Mijn lid stond op volle lengte nu Loes stopte en Sien begon me te pijpen.

Hanne Begon me te kussen als geen ander en Anoek Kuste mijn ballen en Loes keek glimlachend toe. Ze wisselden eens af Anoek pijpte me nu en Sien ging boven me staan met haar benen open ik zag dat ze geen slipje droeg en kon gewoon haar grot binnenkijken. Ze zakte een beetje en ik kon niet anders dan haar grotje likken. Hannelore zoog nu aan mijn teelballen. Nu was het de beurt aan Anouk om kennis te maken met mijn tong. Sien likte mijn ballen en Hannelore wrong min penis in haar kleine mondje. Ik kwam voor de derde maal in een uur klaar. Anouk Hannelore en Sien deden hun kleren weer aan en vertrokken.

Ik moet in slaap zijn gevallen want ik lag nu boven op mijn kamer in mijn bed mijn armen waren nu aan mijn bed gebonden en Loes pijpte me wakker. Ze zag dat ik wakker was ging naast me liggen en gaf me een tong terwijl ze me in de zevende hemel bracht met haar rechterhand. Ze stopte en kwam op mijn borstkas zitten ze leek nu zo Emmens groot. Ze deed haar haar los kneep mijn neus toe. Ik kon niet anders dan adem halen en ze spoog in mijn mond en deed deze toe. Ik moest het inslikken heerlijk smaakte dat speeksel van haar.

Ze deer haar Jeans uit en haar tangaslip ook. Ze ging in 69 liggen en bezorgde me mijn 4e orgasme in 2 uur tijd. Ze deed nu al haar kleren uit en duwde één haar borsten in mijn mond. Ik draaide rondjes met mijn tong rond haar tepel ik kon niet anders. Ze schoof plots mijn penis binnen in haar geschoren kutje en deed de amazone ze kuste me daarbij zo intens dat ik bijna geen adem meer kreeg. Nu ging ze op me op haar rug liggen en neukte haar in haar kontgaatje. Ik kwam voor de 6e maal klaar in 3 uur. Ze bracht me weer naar beneden en bond me weer vast op de salontafel en deed me weer een plakband om ze gaf een kusje op mijn penis en ging weg. Daar lag ik dan vastgebonden op de salontafel voor 5 dagen.

‘s ochtens kwam ik wakker. Ik deed nog maar mijn ogen open en ik hoorde de voordeur dichtslaan. Veerle onze buurvrouw kwam binnen. Ze zag me liggen en kwam naar me toe ze zei dat de voordeur openstond en dat ze even binnenkwam om te kijken wat er was. Ze deed de plakband af en vroeg wat er was. Als ik klaar was deed ze de plakband weer aan en pijpte me. Ze kwam zo geil ze smeet al haar kleren op de zetel deed de plakband weer af en bracht haar kut naar men mondje. Het was wel niet geschoren maar dat hoeft niet dat kan ook lekker zijn.

Ik voelde dat ze klaarkwam. Ze maakte me los en deed de 69 op het tapijt. Daarna de amazone terwijl ze me kuste en mijn handen tegen de grond drukte. Ik kwam weeral klaar voor de tweede keer al vandaag. Ze kroop op handen en voeten en dwong me om haar te nemen van langs achter anders zou ze het zeggen aan mijn ouders. Ik kwam klaar en bleef uitgeput liggen op de grond.

Ze deed haar kleren aan. Ze wist blijkbaar ook dat mijn ouders een week weg zijn want ze draaide me op mijn rug en deed me handboeien aan en hield de sleutel bij zich. zo Jonasje je zal me zeker de komende dagen terug verwachten. en ze vertrok. En daar lag ik dan in mijn nakie op het tapijt met mijn armen vastgebonden. De volgende dagen ging Veerle nog eens langskomen ook Loes ging dat doen dat zal wat worden maar dat vertel ik jullie wel eens een andere keer..

Reacties (0)