Verhaal

Geneukt tijdens terugreis naar Nederland

Categorie: Stiekem Geschreven op: 28-04-2012 Auteur: Rooie Panter Gelezen: 10346

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Petra, ik ben nu 33 en sportieve en spontane brunette uit Noord Holland. Ik wil jullie graag mee laten genieten van mijn actieve sex even, want ik zie er netjes en "kakkie" uit daaronder is het een en al sex en geilheid dat de klok slaat.....

Deze ervaring is van de zomer 2002. Ik heb een broer in Spanje wonen en ben zijn gezin even gaan opzoeken, samen met mijn moeder. Ik bleef echter maar 1 week, zij een maand. Dus alleen terug naar huis..
Geen ramp de vlucht duurt maar een paar uurtjes en had een tussenstopje in Barcelona.

Om 18.30 precies zet mijn broer me op het vliegveld in zijn woonplaats af, ik reis licht bepakt en omdat het vandaag een beetje rommelige dag was, heb ik een gewone strakke spijkerbroek aan, laarsjes en een blouse. Ik loop naar de vertrekhal en daar aangekomen kijk ik automatisch naar de terminals, shit......


mijn vlucht de KL367 staat erop met onbekende vertraging...balen...Ik zucht diep en schijnbaar duidelijk hoorbaar. Een zakenman die links van me stond, zegt jaja is weer zover ook naar Schiphol? "ja" zeg ik...

"ben benieuwd wat het gaat worden". "kopje koffie dan maar?" vraagt hij me...hij is een aardige oudere man, heet Ben en komt uit Den Bosch. Hij was hier voor zaken. Ik schat hem een jaartje of 47-48.
Ik twijfel even,maar dacht koffie lust ik wel.... dus zeg " ja lekker koffie" en loop samen met hem keuvelend naar een van de vele barretjes in de vertrekhal.

Hij stelt zich voor en besteld koffie voor me met een lekker hapje...we kletsen over van alles en nog wat werk..gezin van hem... Spanje..vakanties en hobby’s. Hij is erg komisch en gezellig...opeens een omroepbericht... we kunnen boarden... "jammer" roept hij...was zo gezellie" "ja" zeg ik, misschien zitten we in vliegtuig wel bij elkaar.."kan geregeld worden" zegt hij lachend... ik lach ook... 


We checken in hij eerst en ik hoor hem in onvervalst Spaans met de groundstewardess praten..."zo" zegt hij" jij en ik kunnen bij elkaar business class zitten"... Business class?" roep ik " vlieg ik niet hoor" "heb ik geregeld voor je, zonder kosten" Ik kijk hem aan en weet even niet wat ik moet zeggen, "Joh hoeft toch niet", "waarom"... Hij zegt "gewoon gezellie verder kleppen en het vliegtuig schijnt halfleeg te zijn anyway"

Ik staak mijn tegenstribbel, business class is wel lekker natuurlijk denk ik... we lopen naar de gate en horen dat we in 1 keer door moeten het vliegtuig in. 
Ik plof neer in de luxe stoelen en krijg een drankje aangeboden, ik pak een wijntje en Ben doet gezellig mee. Ons gesprek gaat verder, daar waar we in het barretje zijn gestopt. Hij zegt" vertel een pe, getrouwd verliefd verloofd??" Ik zeg" nee sinds een paar maanden weer single" " Heb het uitgemaakt"
"zonde" roept hij " een lekker meid als jij alleen op dees wereld" "nou nou alleen ook weer niet" lach ik....Je ziet er spannend uit" zegt hij opeens..ik bloos "oh, euhh dank je" stamel ik.. ik zie hem naar mijn witte blouse kijken, ik heb inderdaad wat inkijk...duw het een beetje dicht..."nee joh laat maar zo is mooi" ik wordt nog roder..."euhh Ben je verwacht niets van me hoor, ga ik gewoon weer economy zitten hoor" zeg ik zachtjes... "nee joh ik waardeer spontane en frisse meiden enorm op alle fronten, dus zo'n compliment moet kunnen" Ik kijk hem aan en stamel" euhh ja, wel lief, dank je dan" We lachen even wat..ik voel me al minder opgelaten en we bestellen nog een wijntje want we zitten ondertussen al hoog in de lucht.

We kletsen lekker door en het wordt wat lolliger en zelfs ondeugender.... en we vertellen elkaar al giebelend over onze partners en soms ervaringen.... Snel hebben we het dan ook over sex ervaringen en zo...het wordt erg ondeugend daar vooraan in de business class, war we op een man na alleen zitten...
Ben zegt " ik kick wel op jongere dames met laarsjes, ik zag je al aan komen lopen en dacht hoop dat die naar schiphol moet" En je kontje draaide zo lekker.. Nu heb ik inderdaad een enorm draaiend kontje als ik loop... welke maat heb je?" vraagt Ben" 36 roep ik

mag ik je voet even zien, ik til lachend mijn been op en laat hem mijn rechtervoet zien...hij masseert mijn laarsje en onderbeen..."mmhm fijn" zeg ik....Ben zegt" eerlijk zijn" "vind je dit fijn Petraatje?" " ik kijk hem aan en zeg "ja best wel"..."en dit" zegt Ben en hij trekt mijn been opzij en snel zit zijn hand in mijn kruis en masseert hij me hard en stevig" Ik schrik, wil mijn been terugtrekken, maar houd hij tegen" "laat eventjes gaan schatje" zegt hij.."Ik kijk hem aan en hij masseert me stevig maar lekker moest ik erkennen....Ik voelde dat ik heet werd en vast ook erg nat ...en Ben masseerde me gewoon alsof er niets aan de hand was.


We stopten omdat de gordels vast moesten en we gingen landen...Ben en ik lachten wat ..
Tussenlanding Barcelona bracht meer slecht nieuws, wij hadden vertraging en onze conncecting vlucht was dus al weg..... We konden via Brussel en dan bus naar Schiphol..maar daar voelde Ben niets voor en ik eerlijk gezegd ookl helemaal niet.

Na veel geregel, kregen we kamer toegewezen op vliegveld en vlucht om 12.00 uur volgende dag... We moesten allebei thuisfront en werk enzo bellen, na een uurtje troffen we elkaar in de bar van het hotel op het vliegveld. "Laten we het maar gezellig maken dan" zei ik spontaan " ja zegt Ben" heb ik al gedaan...door ons in te schrijven als stel..... en keek me aan. Ik stamelde 'ow tja...efff slikken"
We dronken wat en hij zei toen" was je geil in het vliegtuig?"...ik twijfelde even met antwoorden, maar besloot eerlijk te zijn en zei" ja best wel"
"mooi" zei hij

Reacties (1)