Verhaal

Neuken met mijn blonde buurvrouw

Categorie: Stiekem Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 29045

Ik ben een jonge gast van 23 jaar en heb al een aantal jaren een oogje op mijn buurvrouw van 38jaar, ze is lekker mooi bruin en heeft een C-cup en is altijd sexy gekleed. Ik droom er al enkele jaren van om haar eens lekker te neuken. Wanneer ik ze buiten zie in een rokje met haar knappe bruine benen of als ze in de zon ligt ga ik altijd aan mijn venster kijken en begin ik mijzelf te bevredigen. Het was in de zomer dat ze een dag buiten aan het strijken was en ik thuis kwam van voetballen en ze mij vriendelijk groette en we een gesprek begonnen, ze zag er weer lekker uit met een zwart minirokje en een witte doorschijnende blouse en ze droeg een zwarte BH die je er goed doorzag. Ze was juist de mand met het ondergoed gaan halen om te strijken en OH My God wat ze daar allemaal uithaalde van slipjes en strings tot jarretelle gordels van haar, ik was al nat door wat ze aan had maar werd nog natter en geiler door de slipjes en had een dikke knobbel in mijn broek en wou haar rok gewoon optrekken en ze plat neuken maar omdat hare vriend elk moment kon thuis komen zei ik dat ik ging eten, maar ik liep mijn kamer op en ging aan de venster haar verder begluren en mij afspelen.


Zo geilde ik elke dag op haar als ze in de tuin stond of zat en ik mij afspeelde op haar tot op een zekere dag hare vriend weg was voor de hele dag en ik wist dat dit mijn kans was. Dus ik ging gewoon effe langs en we begonnen te praten over van alles en nog wat tot ik zei dat ik een goede massage had gehad van mijn vriendin en dat toen mijn pijn weg was in mijn rug, en toen ze daarop antwoordde dat ze ook al de hele week last had van haar rug, dacht ik van dit is de kans waarop ik gewacht had en stelde voor om haar te masseren! Ohja als je dat zou willen doen dan ben ik je heel dankbaar zei ze. Dus ze ging liggen op de zetel en ik ging op haar zitten en zei dat ze haar bloesje moest uitdoen en ik zag toen een pik zwarte zijde BH waarvan ik al een kleine lat van kreeg in mijn broek. Ze zei dat als haar BH mij stoorde om haar te masseren dat ik hem maar moest uitdoen, eerst begon ik hare nek te masseren en zakte zo langzaam af naar hare rug en deed toen haar Bh uit.

Ze vroeg mij toen of ik haar benen ook wou masseren en ik ging daar gewillig op in want je weet nooit waar dit kon eindigen. Ik begon toen langzaam haar mooie en gladde benen te masseren en ging zo stillekes naar haar dijen toen. Ze vond het heerlijk want ze zei dat ik daar verder moest blijven doen en ging stilletjes nog verder naar boven tot ik aan haar zwart zijde slipje kwam en er zachtjes begon over te wrijven ze werd er heet en geil van want haar lekkere lipjes werden er lekker nat en dik van want ik voelde het aan haar slipje als ik er overwreef, ik schoof haar slipje een beetje aan de kanten stak er een vinger in haar mooie kale poes en begon haar langzaam te vingeren en bij haar clitje te spelen, ik deed er een tweede vinger bij en ze begon al heerlijk te kreunen van genot, ze werd er helemaal nat en heet van en zei dat ik er nog een derde moest bijdoen in haar lekkere kut. ze vond het zalig want ze kreunde hevig en kwam al snel klaar.

Toen nam ze het van mij over en ze deed mijn broek uit en ze begon mijn stijve lul heerlijk te likken en ze nam hem lekker diep in haar mond terwijl ze mij geil aankeek. OH MY GOD wat kon zij heerlijk pijpen ze was de beste die ik al ooit was tegengekomen na nog geen 3min. kwam ik al klaar. Toen pakte ik haar vast en legde ze op de salontafel neer en heb ik haar lekkere poes eerst een goed gebeft en met haar clitje gespeeld tot ze er gek van werd en ze riep dat ik mijn lul in haar natte gleuf moest steken. eerst neukte ik ze langzaam en daarna ging ik steeds harder en dieper in haar zodat ze hem goed voelde, ze werd er zot geil van dat ze bijna klaar kwam maar dat wou ik nog niet dus nam ik ze op een zette ik ze tegen de muur en heb ik haar nog eerste eens lekker in haar zalig kontje gepakt en na een 10-tal min. zo geneukt te hebben vroeg ze of ik mijn sperma over haar lekkere borsten wou spuiten zodat ze er nog mee kon spelen daarna, ze gaf me nog een heerlijke tongzoen daarna en zei dat ik de beste was die haar ooit gevingerd hebt dat die magisch zij en moet koesteren en ze ze nog wilt voelen en dat ik heerlijk kan neuken en op een vrouw goed aanvoel.

Reacties (4)