Verhaal

de weddenschap

Categorie: Stiekem Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: stampertje Gelezen: 5221

Hallo mijn naam is Philip ik ben 23 jaar en woon in wassenaar. En ik ga iets vertellen over mijn bloedmooie buurvrouw aan de overkant van de straat. Nu het was op een maandag het was een vet mooie dag ik liep rond met mijn vrienden toen ik de buurvrouw het vuil buiten zag zetten toen stoten mijn vriend Paul mij aan en maakte een weddenschap. Hij zij als jij bij haar het huis in komt krijg je van mij 50 euro, nauw daar zeg ik geen nee tegen dus ik belde aan. Toen de deur open ging werd ik bang en probeerden te vluchten gelukkig lukte dat niet wat toen ze daar stond zei ze: zeg ben jij niet die buurjongen van de overkant? jjjjjjjjjjjjjjja zei ik stotterend.

Zeg kom binnen zei ze terwijl ze me naar binnen trok dus even later zat ik daar aan de thee een beetje om me heen te kijken toen mijn oog op haar tieten viel. HOLY MOLY dat waren ballen dat wil je niet weten ik raakte er opgewonden van terwijl ze door bleef praten bekeek ik haar en stelde haar voor zonder kleren, ik voelden mijn lul stijf worden bij de gedachten. Toen ze opstond om haar kat eten te geven volgden mijn ogen haar lekkere kont toen ze bukte om het etensbakje te pakken zag ik haar doorzichtige rode slipje en mijn lul werd nog stijver ik kreeg gewoon zin haar van achter te pakken maar durfde niks te ondernemen. Toen ze weer zat viel haar oog op mijn kruis want zo'n bal zie je niet over het hoofd terwijl ze zat te loeren dacht ik even dat ze haar lippen aan het aflikken was en volgens mij was dat ook zo want ze kwam naast me zitten en legde haar hand op mijn schoot terwijl ze vroeg of ik al een vriendin had. Ik zei nog niet en het zweet brak me uit toen ik haar hand richting mijn kruis zag gaan.

WOW ik schrok want ze zat aan mijn knoopje van mijn jeans te prutsen toen ze hem los had vroeg ze of ik graag iets wou doen ik bevroor gewoon maar ontdooide al snel toen ze om mijn schoot ging zitten en mijn lul greep met haar hand terwijl haar andere hand het rode slipje weg trok begon ze haar benen te spreiden. Nu werd ik wakker en pakte haar bij de heupen en liet haar paardje rijden op mijn nu heel stijve pik, ze kreunde zachtjes terwijl ik het vocht uit haar kutje voelden lopen OOOOOOOJAAAAAAAH dat voelde lekker.

Ik legde haar op de bank en trok mijn broek helemaal uit samen met haar rokje. Toen pakte ik haar kont een duwden mijn lul helemaal in haar sterretje OOOOOOOOOOH DIEPER RAM HEM DER IN SCHAT SCHREEUWDEN ZE. Toen draaiden ik haar om en stopte mijn lul tot mijn ballen in haar kut en ik kwam hartstikke klaar en spoot haar kutje zo vol zaad dat het er gewoon uit lekte en langs haar dijen liep samen met haar kutsappen. Daarna bukte ze en nam mijn pik helemaal in haar keel JAAAAAAAAAAAAAAAAH in kwam weer klaar toen ze langs mijn snikkel likte en ik spoot allemaal sperma in haar mondje. Nu wil ik wel eens klaarkomen zei ze tegen me dus greep ze mijn pik en duwde die in haar sterretje toen ging ik zachtjes stoten zodat ze zachtjes ging kreunen OOOOOOOH IK KOM KLAAR STOOT HARDER HARDER JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH IK KOM AAAAAAAAAHJAAAAAAAH.

Ik voelden haar klaar komen de kutsappen liepen nu vrij over mijn benen terwijl ik hijgend door ging met rammen greep ik haar lekkere tieten en kneedde ze als broodmeel uit eindelijk lagen we dood moe op de bank onder het sperma en kutsap uit te hijgen. Toen gingen we douche en onder de douche pakte ze weer mijn lul en begon me aftrekken AAAAAAAAH als het aan haar lag lagen we morgen nog te neuken maar ik moest helaas naar huis. Want ik zou gaan stappen met mijn huisgenoot maar ik heb haar wel meegenomen samen met mijn huisgenoot naar de discotheek waar we ook nog wat hebben beleeft maar dat is een verhaal voor de andere keer. TOT VOLGENDE KEER PHILIP

Reacties (1)