Verhaal

Onze peepshow.

Categorie: Stiekem Geschreven op: 31-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4392

Hoi mijn naam is Marianne ik ben een  studente mijn vriendinnen heten Rosa  en Carla en we zijn met ons laatste studie jaar bezig. We wonen al lange tijd met elkaar in een huurflat  zijn een  beetje gekke losgeslagen meiden en( zolang het nog kan) altijd op zoek naar avontuurtjes, en lekkere  geile gasten. We vertellen elkaar met veel plezier  alles over onze seks avontuurtjes  op onze meiden avond die we minstens twee keer per week houden. De laatste keer na de nodige verhalen zei Rosa ineens  dat ze Mike onze buur jongen (die ook studeerde en vaak langs kwam) binnenkort  wel eens uit zijn kleren zou  helpen om  zichzelf daarna eens lekker te vermaken met dat zalige lichaam, waarop Carla en ik lachend antwoordden ‘ Dat willen we wel eens zien mooi dat je dit niet durf.’  

Ze  keek ons aan en zei toen  dat ze het best een geil  idee zou vinden als ze wist dat wij echt stiekem stonden te kijken zonder dat de buurjongen het wist. Toen we gingen beseffen dat ze het meende, zei ik dat ze hem dan maar gelijk moest bellen want  dan kon het net zo goed  vanavond  gebeuren   want  Carla en ik wilden wel  eens weten of we er geil van werden als we toekeken zonder dat hij het wist.

Rosa stond op  zei dat ze wat spannends aan  ging doen en daarna als ze Mike gebeld had kon het spel beginnen , dus zorgen jullie zelf maar dat je eerste rang zit ,  Na een kwartiertje kwam ze terug in een wel heel erg kort rokje met een piepklein topje en toen de  deurbel ging  liepen Carla en ik snel naar mijn  slaapkamer sloten de gordijnen waardoor het goed donker werd en deden deur op een kier Rosa liet ze Mike  binnen en  gaf hem een biertje , hij bekeek haar  en vroeg of ze nog uit moest  want ze zag er vanavond wel erg sexy uit.

Ze antwoordde dat ze van gedachte was veranderd omdat ze het leuker vond om met hem wat te drinken   liet zich  achterover in de leunstoel zakken  waardoor haar rokje omhoog getrokken werd , wij  onze adem inhielden,  en Mike van schrik zich verslikte  want ze had geen slipje aan en liet doodleuk haar blote kutje zien .Liefjes  zei  ze ‘ Voorzichtig  Mike je moet niet van die grote slokken nemen,’ en  terwijl ze haar benen opende  en een hand tussen haar benen bracht zei dat ze de laatste tijd vaak  aan hem dacht als ze een geile bui had en nu wilde weten of hij haar  kon laten genieten.

Mike knipperde even verdwaasd met zijn ogen alsof hij dacht dat hij droomde  liep toen snel op haar af en terwijl hij riep’ Misschien heb je teveel gedronken en ben  je daardoor zo geil maar sorry  dit aanbod laat ik niet lopen ,’ haalde hij haar handen weg en dook met zijn gezicht  tussen haar benen. Ze keek met een brede lach onze richting uit deed  haar benen zo wijd mogelijk en duwde met zichtbaar genoegen haar roos naar voren, waarna wij zagen dat  Mike haar nu wijd geopende kutje begon te  likken  zijn vingers er in en uit haalde en er ook hoorbaar met genot aan zoog.

Rosa kwam overeind  deed met sexy bewegingen haar topje uit  trok terwijl ze met haar heupen draaide haar rokje naar beneden begon  haar borsten te strelen kneep  in haar keiharde tepels en zei  met een zwoele blik ‘’ Ik ben  er klaar voor schiet op  waar blijf je nou?,  waarna hij letterlijk de kleren  van zijn lijf trok en met zijn stijve pik op haar af kwam, ze ging weer zitten nam zijn paal met beide handen vast stopte hem in haar mond en begon   terwijl ze haar lippen er stevig omheen sloot  zijn pik er  in en uit te halen. Ik hoorde naast mij dat Carla zachtjes aan het  kreunen was , gleed met mijn vingers al glurend in mijn nat geworden kutje en begon er mee te  vingeren en  wist heel zeker aan de geluiden die mijn vriendin  maakte dat zij daar ook mee bezig  was.

Mike en Rosa hadden zich op de grond laten zakken en lagen in standje 69 luidruchtig van elkaar te genieten, zij masseerde nu  zijn ballen wreef onder zijn zak en likte met lange halen langs zijn lul, en hij was met zijn gezicht stevig tegen haar roos gedrukt bezig om met zijn tong  in haar kutje te roeren. Rosa stond plotseling op zei met een hijgende geile stem, ’’Kom op  want nu ik wil nu die paal van je  goed diep in mijn spleet  krijgen ‘’,  liep naar de tafel  en ging uitnodigend met gespreide benen op de rand zitten.

Ik zag dat Mike even verdwaasd  bleef liggen , daarna  opstond  naar haar toe kwam en terwijl hij haar haar grommend vertelde dat hij nu echt eens ging zorgen dat ze bleef waar ze was  duwde hij  haar wat achterover , stopte zijn lul in het zichtbaar natte omhoog gestoken kutje , boog zich naar haar uitnodigende stevige borsten en begon gretig aan haar stevige borsten en tepels te zuigen terwijl Rosa op haar armen leunend zich zo dicht mogelijk tegen hem aandrukte en met iedere stoot  van zijn paal riep dat ze meer en dieper geneukt wilde worden zei  Mike dat hij  nu echt  ging doen  waar ze om vroeg , trok haar benen omhoog  en begon snel en hard zijn pik zo ver mogelijk in haar diep zuigende kutje te stoten.

Ik was zo opgewonden geraakt  van die geile voorstelling  en begon nu  sneller mijn clitoris en kutje te bewerken tot ik met een hand voor mijn mond om het geluid te smoren een orgasme kreeg . Tevreden keek ik weer naar binnen waar ze elkaar nu bestookten met geile woorden tot hij eindelijk riep dat hij haar van zijn lul af ging spuiten en schokkend  zijn zaad met een laatste stoot in haar stortte. Cora greep zich vast en volgde hem met veel genot vrij snel  waarna ze samen uitgeput maar tevreden op de grond gingen liggen om even tot rust te komen . Naast mij hoorde ik Carla fluisteren dat een van ons de volgende keer aan de beurt was omdat Rosa dan ook kon gluren want dit gingen we zeker weten  vaker  doen.

Reacties (1)