Verhaal

Het tussendoortje

Categorie: Stiekem Geschreven op: 06-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4186

Ik zal me even voorstellen ,mijn naam is Walter en uit vrije keuze een vrijgezel. Mijn aanzien is volgens de vrouwtjes prettig om te bekijken, dus profiteer ik daar zoveel mogelijk van. Welnu hier vertel ik jullie een van de  gegrepen kansen, die begon op een warme zomerdag.

Ik lag op mijn ligstoel in de tuin te zonnen  toen mijn buurvrouwtje  zingend naar buiten kwam en mij begroette. Nu ben ik iemand die een mooie vrouw graag bekijk, en geloof me mooi was ze!  Ze had prachtige lange zongebruinde benen ,{ die op die dag onder een super kort rokje uitkwamen},een paar stevig vooruitstekende prammen, lang blond krullend  haar en een gezicht met een paar staal blauwe ogen en een mond om ,”O jezus ik hou op want onder het kijken en het opnoemen van al die zalige attributen gaat mijn pik zich al roeren” Ze zwaaide naar me ,pakte wat tuingereedschap en boog zich voorover naar een stukje van haar tuin , ik zag met bewondering dat ze het laatste stukje van haar fraaie benen ging showen.

Toen knalden mijn ogen mijn kop haast uit want er werd nu een verrukkelijk stukje kont zichtbaar, ik liet een bibberende zucht tussen mijn lippen door glijden want ze droeg verdomme  geen slipje. Ze spreidde haar benen iets boog nog  verder en gaf me  nu zicht op haar spleetje draaide haar kontje wat heen en weer en keek toen met een zwoele blik mijn kant op. Mijn lul nam  in snel tempo aardig in centimeters toe  ik ging recht op zitten en zag dat ze nu een van haar vingers in haar kutje liet glijden en die traag  een paar keer in en uit haalde ,daarna kwam ze overeind likte aan haar vingers en zei” Ik weet dat jij iets heb waar ik nog liever aan lik, “ keek naar mijn sportbroekje liep  naar me toe bracht haar vinger onder mijn neus  Ik rook haar geile lucht en ze vroeg lachend of ik binnen wat wilde  komen drinken want het werd zo heet buiten en liep naar binnen.

Met een vlugge sprong over het hekje kwam ik in haar tuin en volgde haar naar binnen waar ze me een koud biertje gaf een stap naar voren nam, haar lijf tegen mij aanwreef  en vroeg of ze me nog wat anders aan kon bieden. Ik kreeg  gelijk weer een erectie en nam een paar slokken van het koude bier, maar dit hielp geen flikker ik was geil en ik bleef geil dus nam ik de beslissing dat kon ze krijgen waar ze om vroeg.’ Hier of boven vroeg ik’ pakte haar zalige tieten en begon ze te kneden ik merkte dat dit wijfie  erg toe was aan een  flinke beurt ,want haar tepels waren keihard en haar lichaam gloeide. Ze maakte zich los en trok mij zonder woorden snel richting trap en rende naar boven, onderweg zag ik haar blote kontje en kutje heen en weer gaan en kon daardoor de trap haast niet opkomen  Toen we in de slaapkamer kwamen ,trok ze de kleren van haar lijf  nam een greep in mijn broek en haalde hem naar buiten, ging op de bedrand zitten en gleed met haar tong langs mijn pik daarna begon ze er aan te zuigen en likken  alsof het een smeltende  ijslolly was. Ik begon de controle over het spel al snel te verliezen dus trok ik mij snel terug en lag haar languit op bed ,en bracht mijn gezicht  tussen haar benen en begon met mijn tong zachtjes lange halen over haar kutje en clitoris likken en tussendoor zoog ik haar nu opgezette schaamlippen naar binnen.

Ze begon door mijn haren te woelen en smeekte om me om te draaien zodat ze ook mee kon doen en weer aan mijn pik kon zuigen terwijl ik met haar kutje bezig was. Ik gaf haar graag waar ze om vroeg  en proefde dat haar roosje steeds sappiger begon te worden, het maakte natte geile geluiden  er liep een warm straaltje over mijn gezicht. Ondertussen zoog zij mijn pik in haar mond  sloot haar lippen er strak omheen,  en trok hem met lange halen heen en weer. Ik  ging zitten  zette haar op mij ,bracht haar kontje omhoog en stootte mijn lul met een grom van genoegen haar natte kutje in, drukte haar wat achterover en hield met iedere stoot haar onderlijf stevig tegen mij aangedrukt  , ze maakte zich al hijgend van mij los  liet zich nog verder achterover vallen en sloeg haar benen om mij heen . Daardoor ging haar kutje wijd open en riep ze” Nu wil ik dat je hem zo diep heen en weer  stoot, dat ik je ballen tegen mijn kont voel.’’ Ik greep mij aan haar billen vast  begon daar onmiddellijk mee,  en  terwijl ik met iedere haal mijn onderlichaam tegen haar aan knalde was de aanblik van haar golvende tieten met stijf rechtop staande tepels een verrukkelijk gezicht.

Ik pakte  de tepels en kneep er stevig in waarop zei gilde “ Meer  harder  ja , Ja lekker’’, man wat was dat wijfie geil ,ik liet mij zelf nu ook volledig gaan ging nu met lange halen diep naar binnen haalde hem er helemaal uit en ramde hem weer naar binnen haar kutje stond  ondertussen wijd open  en was zo nat  dat ik  zonder moeite  en  steeds vlugger stotend mijn pik heen en weer haalde, ik leefde me nu zonder schaamte gewoon even uit op mijn buurvrouwtje ,{hoe had ik dat ooit kunnen dromen?]. Ik hoorde haar  kreunen en roepen   ‘’Verdomme ik hou het niet meer ik kom , ik kom”. waarop ze zich schokkend  volledig liet gaan en ik haar warme sap uit haar kutje voelde stromen. Dit maakte mij nog geiler ik gooide mijn armen om haar heen, pinde haar stevig op mijn lul vast en loosde mijn sperma diep in haar zeiknatte kutje. We gleden uit elkaar en kwamen langzaam terug op de wereld ,ik keek naar haar terwijl ze ging staan en zei” Dit had je  geloof ik hard nodig’’ .Haar antwoord was  dat ze de voorbije nacht nog een neuk partijtje met haar man had gehad maar vandaag trek kreeg in een tussendoortje, waarop ze lachend naar de douche liep.

Reacties (2)