Verhaal

Mijn geweldige bingo reisje.

Categorie: Stiekem Geschreven op: 01-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2348

 

Ik ging kort geleden mijn  nog zeer krasse oma weer eens verblijden met een bezoekje. Ze was zeer verheugd toen ze me zag, en we  gingen  gezellig op de bank zitten .Ik  vroeg  hoe het met haar ging. “Nou eigenlijk wel goed hoor, maar ik wilde je al een tijdje iets vragen”  zei ze, en keek me liefjes aan waardoor ik meteen dacht, o jeetje wat komt er ? “Vraag maar gerust hoor “zei ik zo stoer mogelijk waarop ze zich met  olijke ogen wat dieper in de bank nestelde en vroeg of ik misschien  op een van mijn aankomende vrije dagen een keertje met haar samen een bus tripje wilde maken. Ik  vroeg verbaasd “Waarom met een bus, dat kan toch beter met mijn auto?’ Oma zei dat het een zogenaamde bingo bus was, en dat ze het al heel lang zoooo graag een keer wilde proberen ,maar dat  die suffe vriendin van haar niet meewilde ,dus daarom  vraag of ik het jou.

 

Daarna kon ze wel alleen , want zou ze volgens haar op het reisje wel wat leuke mensen leren kennen .Ik grinnikte en kon gewoon geen nee zeggen tegen haar, en dat wist ze. Een maand later had ik alles geregeld en gingen we met de bus mee. We moesten vroeg in de morgen naar een opstappunt  en daar stond ik dan, wat zal ik me vandaag vermaken met een bus vol oudjes dacht ik een  beetje gemeen .Oma stond te stralen en riep, ”Ja daar komt de bus”. Toen de deur open ging  vroeg de chauffeur  ons vriendelijk om in te stappen, ik keek naar binnen  was aangenaam verrast en  zo te zien hij ook.

 

We stapten  de bus in en hij zei met warme stem” Goede morgen dames” , en liet zijn blik over mij heen glijden waarbij hij goedkeurend knikte, ik gaf hem lik op stuk en deed precies het zelfde bij hem. We liepen naar onze plaats en oma wilde bij het gangpad zitten ” want dan zie ik of er leuke mensen bij  zitten” zei ze. Mijn blik ging al snel naar de chauffeur voorin en ik was verbaasd toen ik hem in de spiegel een knipoog zag geven ,ondeugend knipoogde ik terug.  Deze lekkere vent zou ik best wel eens wat nader willen onderzoeken,  jammer dat  we in die stomme bus zaten.   We keken  weer naar elkaar  en in gedachten   deed ik als of hij voor mij stond en mijn zachtjes aanraakte.  He, hallo waar was ik mee bezig,  het is maar goed dat hij niet wist wat ik dacht ,of toch?

 

Zijn ogen  knepen  zich dicht  en zijn lippen gaven me op afstand  een kus, het voelde  alsof we op verkenning gingen ,de aantrekkingskracht tussen ons werd voelbaar. Oma zat al snel te praten met twee dames aan de andere kant  en vermaakte zich uitstekend, ze draaide zich even naar me om en zei “ Suzanne als je straks liever lekker wil gaan shoppen of  iets anders ,  ga maar gerust, want deze dames helpen mij met de bingo spelletjes”. Ik  vroeg of ze het zeker wist, waarop de twee vrouwtjes zeiden dat het allemaal in orde kwam en dat ze dachten dat  winkelen  een leukere bezigheid  was voor mij . Hoera ik was vrij en kon gaan shoppen.  Of toch niet?,  was er misschien een leukere bezigheid voor mij ,tenslotte was ik altijd wel in voor een spelletje .Mijn ogen zochten de spiegel   en na enige tijd keek hij weer  omhoog, ik deed mijn lippen van elkaar en  likte er  met mijn tong er  langs. De bus maakte een kleine zij beweging ,en ik  dacht meid hou je nou nog even in anders zitten we zo tegen de vangrail. Ik bleef de rest van de rit netjes naar oma en naar buiten kijken tot we bij het restaurant en de bingo zaal waren.

 

De mensen stapten uit en oma gaf me een zoen en zei ”Vermaak je maar goed “en vroeg aan de chauffeur of hij mij op de terugweg naar de zaal weer even op wilde pikken. We reden weg  en hij stopte na een paar minuten op een verlaten stukje parkeer terrein, stopte de bus en kwam langzaam naar mij toe  Ik maakte snel wat gordijntjes dicht, en keek hem uitnodigend aan klopte op de bank en trok hem naar beneden ,en zei “Mijn naam is Suzanne en ik heb zin om met je te neuken” .Hij  zakte op de bank en antwoordde met een sexy  stem dat  hij Mark was en mij graag van dienst was, en boog zich over mij heen pakte mij truitje vast en trok het langzaam uit. Zijn handen gleden naar mijn beha sluiting en maakte hem los ,hij pakte mijn borsten en begon ze te strelen .Mijn tepels verdwenen in zijn mond en hij sabbelde en zoog er stevig op, kwam met zijn hoofd omhoog en duwde zijn lippen op de mijne en duwde zijn tong in mijn mond  en zoog zich vast liet weer even los en begon nu zijn tong  in en uit te halen. Ik greep naar zijn broek en begon zijn gulp open te maken, ik nam zijn lul in mijn hand  en  maakte zachte op en neer bewegingen  en met  mijn andere hand masseerde ik zijn ballen. 

 

Mark tilde nu mijn billen omhoog en trok mijn slipje uit ,lag me languit op de bank  deed al mijn en zij kleren  en uit en  begon met zijn vingers mijn kutje in en uit te glijden ,toen  kwam hij met zijn hoofd naar beneden en  duwde hij zijn tong  er hard in die nu aardig nat werd . Ik begon te kreunen en zei dat ik zijn pik er in wilde waarop  hij antwoordde  dat dit nog niet ging gebeuren.   Mijn  onder lijf begon een eigen leven te leiden en duwde zich omhoog  en ik begon ermee tegen zijn gezicht  aan te schuren,  Hij  pakte mijn billen vast en drukte zijn mond nu stevig tegen mijn clitoris en met  het puntje van zijn tong  likte hij er  met snelle bewegingen heen en weer overheen Ik gilde het nu uit van genot en probeerde nog steeds zijn lul te pakken te krijgen, maar  hij  greep   mijn handen en bleef het spel  dirigeren Mijn lichaam begon te schokken en hij  zei laat je gaan geef je aan mij over en haalde nu weer  zijn vingers in en uit mijn kutje, ik gooide me omhoog en er vlogen een paar  flinke  golven door mijn lijf  en kreeg een knal van een orgasme, het was ook al veel te lang geleden. Mark lachte keek  me aan en zei” nu is het tijd voor het echte werk,  hij  ging boven me hangen en ik pakte zijn pik en stak hem in mijn mond liet mijn tong er  omheen glijden en  haalde hem al zuigend heen en weer . hij kwam weer omhoog en draaide zijn lichaam zodat we in het beroemde standje lagen.

 

Hij haalde zijn vingers  door mijn sappen die nog uit mijn kutje dropen  en  gleed nu met meerdere vingers in en uit,  mijn schaamlippen waren opgezet en mijn clitoris begon weer te gloeien .Ik leefde me uit door beurtelings op zijn ballen te zuigen en zijn lul  heen en weer in mijn mond te halen ,maar ineens schoot hij omhoog ging zitten  trok mij op zijn schoot  en stak zijn lul met een kreun  in mijn kutje .Hij hield  mijn heupen stevig vast  en duwde zich diep bij me naar binnen  hij boog naar mijn tieten ,zijn mond  trok aan mijn tepels  die weer  keihard waren  en.dit veroorzaakte een geile pijn  die ik erg lekker vond .Tegelijk begon  hij nu hard door te stoten en het tempo  werd  steeds   sneller ,hij greep  mijn billen begon nu te hijgen en te kreunen. Ik  leunde wat achterover deed mijn benen zo wijd mogelijk zodat hij zijn lul er nog dieper in kon stampen , werd weer  super geil  en gilde ”Ja stamp  hem er in dieper  nog dieper “,ik voelde hem schokken en nog een harde laatste  stoot geven  hij kneep zich vast aan mijn billen  verkrampte   en spoot  zich toen leeg in mijn kokende kutje ,terwijl ik  ook weer een orgasme kreeg. 

 

We hingen tegen elkaar zowat een kwartier bij te komen  stonden toen wat wankel op, hij ging een fles water  pakken en ik wat zakdoekjes. We maakte  ons  schoon met het water en de doekjes  deden onze kleren weer aan en  de gordijnen weer open  Mark pakte me vast en zei ”Suzanne  ik zal  bij ieder  bingo reisje weer aan jou moeten denken”. Waarop ik tegen hem  zei  dat dit geen bingo trip was , maar een snoep reisje. We vertrokken lachend naar de bingo zaal.


Reacties (0)