Verhaal

Milf

Categorie: Stiekem Geschreven op: 03-05-2014 Auteur: Alex Gelezen: 3229

Mijn vrouw als MILF

Wij mijn vrouw en ik hebben soms hele geile fantasieën. En hebben ook al veel geile dingen gedaan. We zijn Bi. Zo heeft zij haar al eens voor geld laten neuken in een hotel. Dus gewoon als hoertje. Maar ook wel eens met een paar mannen extra. En super geil word ze van twee mannen samen. Heeft ze geluk want ik ben echt BI . Ik laat me graag nemen door mijn Bi vriend die soms ook met haar erbij mee doet. Maar vele malen ben ik alleen met hem samen. En dan kan ik alle details vertellen aan haar wat meestal als resultaat heeft dat ze geneukt wil worden.


Zo zei ze dat ze ook wel een s een keer een studentje zou willen hebben. Nu dat lijkt mij ook erg geil hoor. Dat ze verteld dat ze een student op bezoek heeft gehad. Of heb er wel eens aan gedacht om er een te zoeken en en ze er mee te verrassen. Of dat ik betrapt zou worden en dat hij vervolgens haar heerlijk zou likken of uitwonen. Maar dat is er nog niet van gekomen.


Afgelopen week had ik een drukke week en was zij veel thuis om de was en dat soort dingen te doen. Ze belde mij op en vroeg Hoe laat ik die avond thuis zou zijn. Ik gaf aan dat ik het niet zou weten en dat ze niet bij het eten op mij moest rekenen.


Ik kwam om acht uur thuis. Het was stil in huis maar toen ik binnen was hoorde ik dat er iemand onder de douche stond. Ik dacht dat zal Maarte mijn vrouw wel zijn. Dus ging er niet naar toe. Maar ook hoorde ik wat gestommel uit de slaapkamer. Dus ging kijken en Maartje lag op bed. Ik zei ik dacht die staat onder de Douche. Maar wie staat er onder douche. Ze zei ja ik kreeg nog bezoek en hebben net heftige sex gehad vandaar. En hij moet er weer vandoor.Zo kwam hij vanonder de douche. En daar stond hij dat studentje van 19 jaar max 21 jaar oud. Hij schrok een beetje maar zij dat is niet nodig hoor was het lekker. Hij zeker wel super geil wijf is het.


Maar hij moest weg dus deed zijn kleren aan en vertrok. Ik vond het super dat ze dat studentje zo had gebruikt. Ik vroeg hoe ben je er zo aan gekomen. Ze gaf aan via internet. En hij wilde graag komen. Toen hij binnen kwam had ik een geil kort jurkje aan met laarzen. En heb hem bij binnenkomst heerlijk vast gepakt en me lekker laten likken en hem nog lekker gepijpt maar met het pijpen kwam hij al een beetje klaar. En al had hij niet de grootste lul hij heeft me wel door geneukt. Ben veel klaar gekomen. Maar hij is ook nog twee keer klaar gekomen toen hij mij neukte.


Daarna ging hij onder de douche en zo kwam jij zei ze. Oke dus wachtte je op en waarom? omdat ik weet dat je graag een uitgewoonde kut wil neuken, en omdat ik nog lekker wil klaarkomen en vol gespoten worden. Dus gingen mijn kleren uit en ja haar schaamlippen hingen heerlijk naar buiten. Al had het nog geiler geweest dat het een volgespoten kut was zie ik. Maar het was super en maakte me erg geil de wetenschap dat kereltje mijn vrouw als MILF had gebruikt of juist andersom. Maar ze beloofde dat hij mogelijk nog een keertje langs zou komen en da tik het dan mocht zien of horen. We hebben heerlijk klaar geneukt.

Reacties (1)