Verhaal

Geniepig spelletje.

Categorie: Stiekem Geschreven op: 30-09-2013 Auteur: wimpie Gelezen: 3587

Ja, Sommige dingen doe je gewoon, zonder er ook maar een ogenblik over na te denken..

Ja maar waarom zou je ook?. Als iets lekker is en je de volgende keer denkt van Hmm ja

Dit mag nog een keer gebeuren. Who cares?. Zo hebben wij samen een leuk Spelletje bedacht.  Ja een Spelletje en wat voor spelletje. Wat zich regelmatig herhaald. Verveeld dat dan niet.. Nee nog niet. 

Beetje dolle solle.. Plagen op zijn tijd. Maar zeker niet claimen want als je daar aan begint word het niks meer.. Gewoon genieten op dat 1 lang moment of toch even liever een Vluggertje? 

Laast zoon moment:

Na wat whatsapjes waren we er over uit. Het werd wel weer is tijd..Tijd om even onze gedachten op 0 tezetten en genieten en niet meer als dat.

Samen reden we naar een fijn plekje waar even niemand anders ons zou storen.. Stiekem had ik er al wel een beetje over na gedacht. En hunkerde wel naar een warme dikke zoen die eeuwigheid zou kunnen duren. En die gedachten daar bleef het niet bij. Ik wilde meer veel meer.. Belist dat hij dat ook wel wilde was tevoelen. Ik wilde hem en hij wilde mij. Na een hevige zoen en uitklee partij. . Was moment aangekomen waarnaar ik verlangde.. Hij verwende me op mijn intieme plekjes kon dat niet langer duren?..Mijn verlangen werd als maar meer en mijn natte kutje hunkerde naar meer.  Naar zijn paal die me lekker diep zou nemen.. En dat gebeurde ook.. 

Ohw wat wil ik toch weer zijn lekkere warme zaad graag in mijn mondje of poesje voelen. Maar onze momenten komen en gaan.. 

Word nog uitgebreider vervolgd. ;)

Reacties (1)