Verhaal

leraar neukt mijn kontje

Categorie: Stiekem Geschreven op: 20-03-2013 Auteur: sannne Gelezen: 17704

Hoi, ik ben een lange slanke brunette van 19 jaar. Vorig jaar heb ik mijn eindexamen VWO gehaald. Na mijn eindexamen heb ik een maand door Zuid-Frankrijk gereisd, en ben daarna gaan werken. Het begon als invalskracht en bijles juf, maar nu heb ik ondertussen al een vast contract als docent op mijn zelfde oude middelbare school. Elke vrijdagmiddag sta ik tot laat voor de klas. Met enkele andere docenten doen wij af en toe een drankje om de week af te sluiten. Vorige week was dat drankje wel héél gezellig.

Mijn oude Frans leraar is een man van begin 40. Hij heeft een zoontje, maar geen vrouw. Ik heb het altijd goed met hem kunnen vinden. Stiekem bekeek ik zijn lichaam ook tijdens de lessen. Hij heeft een dun lichaam, warrig bruin haar, intens mooie blauwe ogen en een goede bult in zijn broek. Vrijdag waren de andere collega’s al weg, en bleven wij met z’n tweetjes doordrinken in de lerarenkamer. Toen de tweede fles wijn open ging, werd het erg gezellig. We zaten wat te lachen, toen hij opeens opstond en achter mij ging staan. Spontaan kreeg ik een heerlijke nekmassage. Zijn dunne vingers gleden over mijn huid, en ik voelde dat ik nat werd van deze massage. Hij masseerde mijn armen en rug terwijl hij een groot geheim vertelde.

‘Ik wil je, al zo lang.’
Deze geile woorden maakten mijn kutje nog natter. Ik pakte zijn handen en legde ze op mijn borsten. Hij kneed flink. Na een flinke kreun van mijn kant, stond ik op en zoende hem. Ik voelde terwijl ik tegen hem aanstond hoe stijf hij was. Ik maakte snel alle knoopjes van zijn overhemd los, en gaf kusjes op zijn magere torso. Terwijl ik hem aan bleef kijken, zakte ik op mijn knieën. Ik kon niet wachten om die grote lul van hem te zien.

‘Pijp me, pijp me!’
Ik wilde niets liever dan dat. Ik nam zijn grote paal in mijn mond en begon hem heerlijk te zuigen. Pijpen is zo lekker. Zijn hele lul gleed heen en weer in mijn mond. Bij elke kokhals neiging werd ik nog natter. Hij kreunde hard, en ik voelde zijn lul harder en stijver worden in zijn mond. Van opwinding zag ik zijn hart in zijn borstkas op een neer bewegen. Vlak voordat hij kwam, pakte hij mij op en trok mijn broek naar beneden. Hij duwde me over een tafel in de lerarenkamer.

‘O, ja. Neem me in mijn kontje!’ Ik kon haast niet wachten om door hem gepaald te worden. Hij pakte mijn billen en hield ze uit elkaar. Met zijn rechterhand smeerde hij het vocht van mijn kutje naar mijn kont. Heel lang hield hij zijn lul tegen mijn sterretje aan. Ik hield het bijna niet meer van geilheid. Langzaam stak hij zijn grote paal in mijn kontje. Steeds sneller bewoog hij naar voor en achteren terwijl hij mijn klitje masseerde.  Niet veel later kwam hij in mij klaar. Ook ik had al twee orgasmes gehad.

Sindsdien blijven wij elke vrijdag iets langer borrelen dan de andere docenten.

Reacties (6)