Verhaal

Woensdagmiddag orgasme

Categorie: Stiekem Geschreven op: 29-12-2012 Auteur: Default Gelezen: 6846

Door: Lisanne 18 jaar

Afgelopen woensdag ben ik tijdens het internetten toevallig op een pornosite terecht gekomen. Puur uit interesse en verveling ben ik blijven kijken. Het waren allemaal plaatjes. Door het gebrek aan mannen op de site ben ik ook naar de vrouwen gaan kijken. Voor mij was het de eerste keer op zon site en het viel mij op dat het allemaal jonge vrouwen waren van mijn leeftijd.

De vrouwen die ik zag hadden hun hele lichaam geschoren. Dit heb ik ook hoor, alleen bij het deel tussen mn benen wil ik het soms nog wel eens laten staan (door het gebrek aan een vriendje hoeft het van mij niet altijd). De vrouwen waren allemaal kaal en hadden een prachtige vagina die mooi om een dildo heen zat.

Ik merkte dat ik een beetje opgewonden begon te worden een begon een beetje aan mezelf te zitten, ik had nu ook wel eens zin in zon dildo. Ik ging met me hand aan me borsten zitten en haalde deze uit me bh. Ik likte aan me nippels en ga met me hand wat verder naar beneden. Op dat moment kom ik erachter dat ik een behoorlijke vliegveld boven me vagina heb liggen, niet zoals de vrouwen op het internet!

Ik loop naar de badkamer en doe het bad aan. In het bad gooi ik sop en lekkere geur olin om lekker relaxt te worden steek ik wat kaarsjes aan. Ik smeer me oksels, benen en me hele schaamstreek in met scheerschuim waarna ik me hele lichaam kaal scheer. Op dit moment voel ik helemaal schoon en ga lekker in bad liggen.

Na twee minuten in bad ben ik weer helemaal geil geworden, met me ogen dicht voel ik lekker aan me kale lichaam en wrijf zachtjes over me clitoris. Op dat moment ben ik vergeten me dildo uit me kast te halen, dus ik stap snel uit bad droog me kort af en loop naakt naar me kamer pak uit de sokken la me roze dildo, ren weer snel naar me lekkere warme bad en doe me grote vriend een kopje onder.

Na tien minuten aan me lichaam voelen en strelen was ik zo geil geworden, de kutsappen ontsnapten in het water. Ik wrijf over me clit wat zo lekker voelt, ik zou dat de hele dag wel kunnen doen! Ik schuif de eikel langzaam naar binnen, dit voelt zo goed wan van binnen ben ik net zo nat als buiten. Nu druk ik hem steeds dieper en ga ongeveer tien minuten lang op en neer met de eerste helft van de dildo. Ik kom op dit moment er achter dat ik nu steeds dieper kan, en steeds dieper wordt ook steeds geiler. Op dit punt durf ik het aan den duw de hele dildo, 21 cm!, naar binnen, Ik krijg zelfs me binnenste schaamlippen weer op elkaar want hij zo diep zit die!

Ik merk dat ik harder aan het hijgen ben en voel dat ik voor het eerst begin te komen. Van me vingers tot me tenen voel ik het euforische gevoel van het orgasme, ik kreun het uit, het duurt nog geen minuut maar het lijkt wel een half uur te duren, ook merk ik dat ik squirt.

Die avond vroeg me zusje of ik vaker die nep lul mee naar bad mee nam. Blijkt dat ze me naakt had zien lopen met alleen me dildo in me hand naar de badkamer toe. Het verbaasde me dat ze mijn gekreun niet heeft gehoord.

Ik heb het haar verteld en volgens mij leent ze stiekem af en toe me grote vriend mr. Dildo.

xx Lisanne

Reacties (1)