Verhaal

Een mooie dominante vrouw.

Categorie: Sm Geschreven op: 06-05-2012 Auteur: Rooie Panter Gelezen: 15050

Ze zat aan de bar, een prachtige vrouw, gekleed in een, kort strak rokje, en een mouwloos topje, waarin haar mooie stevige borsten goed te zien waren. Ze had een volle sensuele mond, en smaragd groene ogen, de man zuchtte diep, en rilde van opwinding. Ze zag hem  staren, keek  hem aan, met een blik, die recht in je ziel leek te kijken, en  gebaarde met haar vinger, om dichterbij te komen. Hij liep snel naar haar toe, en voor hij wat kon zeggen, zei ze’’ Ik lust wel een wit wijntje,’’. Het klonk bepaald niet als een verzoek, maar eerder, als een bevel. Het was aanmatigend, maar op hetzelfde moment toch volkomen juist. Hij gaf aan de ober zijn bestelling door, en begon nerveus als een hersenloze, over van alles en nog wat, te praten. Ze lag een hand op zijn arm, keek hem aan en zei’’ Je klinkt als een onnozele, die nog  nooit in zijn leven, echt iets meegemaakt heeft, ben jij zo iemand?’’ Hij antwoordde’ Nee, natuurlijk niet, eeeh…. waar zou je over willen praten,? en probeerde zijn zelfbeheersing terug te krijgen omdat hij voelde, dat zij een mentaal zeer krachtige vrouw was.

Hij merkte dat zijn pik zachtjes overeind begon te komen, en probeerde zijn gedachten te verzetten, maar toen ze zich naar hem toe boog, waardoor hij een aanblik kreeg, op haar bijna volledige prachtige borsten, en ze met die sensuele mond, in zijn oor fluisterde’’, We vertrekken’’ vloog zijn pik recht overeind. Opnieuw geen vraag, maar een verklaring, deze vrouw straalde  een soort surrealistische macht uit, waardoor je het ondenkbaar vond om tegen te spreken. Hij stond op, betaalde de  rekening, en liep als een gehoorzame puppy, achter de vrouw, naar buiten.    over zich heen Ze bracht hem naar een blok met appartementen, opende een deur, en gebaarde hem naar binnen te gaan. Hij zei op een beschaafde manier’’ ,Nee, nee  dames eerst,’’ waarna ze hem recht in de ogen keek en antwoordde’’, Ik ben zoals u vind, geen dame, dat denkt u alleen,’’ en gehypnotiseerd door haar, liep hij gehoorzaam, niet wetend  wat er ging gebeuren, en waarom hij niet tegen haar in ging, voor haar uit, een klein maar sfeervol appartement  binnen.

Hij vroeg zich af, hoeveel mannen zich hier al aan haar overgegeven hadden, en bij elke gril van haar waren bezweken aan de geneugten van haar lichaam. Ze liep even weg,  kwam terug met  een glas rode vloeistof, hield hem omhoog, en zei’’, Drink op.’’ Hij dacht’’ ,Wat zou het zijn,? bloed.? Ze leek zijn gedachten te kunnen lezen, voor het eerst kwam er een soort  glimlach op haar gezicht, maar wel een, waar  je de erotiek vanaf kon lezen, waarna ze zei dat het rode wijn was. Elegant met haar heupen wiegend,  liep ze naar hem toe, duwde haar borsten tegen hem aan, en zei ’’, Wil je me  neuken, Ja, of nee,? Begerig riep hij’’, Jaaaa, ja dat wil ik,’’ en voelde zich als een zenuwachtige tienermaagd die ongeduldig op het voor hem onbekende vleselijke genot stond te wachten. “Hoe graag wil je me neuken?’’ vroeg ze, en daarna,  met een harde gebiedende stem zei ze,’’ Als je het zo graag wil, wees dan een brave jongen, kniel  voor me, en smeek  erom.’’ Hij deed hij onmiddellijk , waar zij om vroeg, en was verbaasd over zijn eigen bereidheid, om een  vrouw die hij nog nauwelijks kon,  zo te gehoorzamen.

Hij werd vernederd, en toch vroeg  hij smekend, met trillende stem, of hij haar, alsjeblieft,  aan mocht raken,  zij hardop lachte, omdat ze wist dat ze hem nu totaal onder controle had, en zei ‘’, Je wil wat? Je wilt mijn lichaam aanraken,? Wat zou jij allemaal  voor mij  doen, om mij te behagen,?  Hij antwoordde’’ Ik zou alles doen.’’ Alles doen, wat.? Riep zij boos, ‘’ Ik zou alles doen, meesteres, sorry meesteres, ’’zei hij onderdanig. Voor deze onbeschaamdheid zal ik je straffen, kleed  je uit , en wel een beetje snel graag,  riep  ze daarna op boze toon ‘’ Ja, ja meesteres , sorry meesteres, ik zal het gelijk doen,’’ antwoordde hij, en trok snel zijn kleren uit. ‘’ Buig voorover over het bed, nu!,’’ hij zag in een spiegel aan de muur voor hem,  dat ze  een zweep pakte”, Slechte jongens, die zich niet weten te gedragen, krijgen straf, want  anders leren ze nooit te gehoorzamen,?’’ zei ze , en begon met de zweep, op zijn billen, en rug te slaan. Hij kromp ineen van pijn,  voelde zich ontzettend klein, en toch genoot hij van het idee, dat deze vrouw, van misschien hooguit 55 kilo hem zo in haar macht had, en riep’’, Ja meesteres, dank u meesteres, en kreeg ondertussen,  een steeds stijvere pik.

Ze zei hem terug op de grond te gaan knielen, trok haar rok omhoog,  onthulde  een glad geschoren kutje, en gebood hem om haar daar te likken. Hij knielde, nederig,  onder haar, ze spreidde haar gladde slanke dijen, en liet zich over hem heen zakken. Met zijn handen scheidde hij haar schaamlippen, om beter bij haar clitoris te kunnen,  en begon er aan te likken, eerst zachtjes dan harder, sneller,  kon  steeds meer, haar sappen op zijn tong proeven, en vond het  de heerlijkste drank die hij ooit geproefd had. Ze greep hem in zijn haar vast, en drukte haar kutje steeds steviger op zij gezicht, hij begon hard,  aan haar nu  opgezette,  klit te zuigen. Ze begon te schreeuwen’’, Komaan,  ja harder, sneller,’’ en terwijl hij gehoorzaam  deed wat hem gevraagd werd, voelde hij haar stuiptrekkend een orgasme krijgen. Ze haalde hijgend ademend haar kutje van mijn natte gezicht, en zei’’, Je hebt je meesteres  goed gediend, en zal hiervoor beloond worden,’’ daarna duwde ze hem op bed, ging tussen zijn benen staan, en zei’’, Je wil toch zeker wel mijn mond vullen met die lekkere grote dikke pik van je,?  Waarna hij riep’’, Oh, ja meesteres,  als het u behaagd,’’

Ze vervulde zijn behoefte, greep zijn pik , likte een paar keer , stevig langs zijn paal, nam daarna de gehele lengte in haar mond, en bewoog hem hard zuigend op en neer. Hij werd steeds geiler, na een tijdje, toen hij zijn pik dieper naar binnen wilde stoten, en  zijn orgasme voelde naderen, kneep ze ineens aan het einde van zijn pik. Ze keek hem boos aan, en zei’’, Heb ik je toestemming gegeven, om al klaar te komen,? heb je mij dat horen zeggen,?’’ Ga op bed liggen, en een beetje snel graag.’’ Hij ging met zijn kloppende, stijf omhoog gerichte pik, op bed liggen, voelde zich een klein stout jongetje, en liet zonder protest  toe, dat ze mijn polsen aan het bed vastbond. Ze vroeg of het zeer deed, ik zei’’, Nee, meesteres,’’ waarop ze de banden gelijk nog steviger aantrok, zodat ze zeker wist dat ik niet kon ontsnappen. Ze boog zich over  hem heen, kraste eerst, met haar nagels, over zijn gehele lichaam, kneep stevig in zijn tepels, beet, en zoog er afwisselend op, ging daarna, wijdbeens over hem  heen staan, bracht zachtjes kreunend, haar kutje  naar zijn paal, en liet haarkutje er  zover mogelijk overheen  glijden.

Ze riep “Waag het niet, om voor ik je toestemming geef,  klaar te komen,’’ en begon daarna  snel en hard met haar kutje over mijn pik te pompen. Hij  gooide zijn  kont in hetzelfde ritme met iedere stoot , zover omhoog, dat het leek of hij probeerde zijn  ballen er ook in te krijgen. Hij riep ‘’ Ooooo, meesteres, wilt u alstublieft zeggen dat ik nu moet komen,’’ Ze schreeuwde met een  van begeerte, luide stem’’, hoelang duurt het nog,?’’ Niet lang meer, geef uw toestemming, laat me komen,’’ en probeerde uit alle macht zich in te houden. ‘’ Nu,’’ gilde ze, en terwijl  hij voelde, dat ze door haar hele lichaam, haar spieren strak trok, waarna ze, schokkend en kreunend,  haar warme sappen uit haar geile natte kutje liet  lopen, kon hij zich eindelijk overgeven, aan een lange,  zo intens genotsvolle zaadlozing, dat hij het idee kreeg, dat  alleen met deze vrouw hem zo kon laten genieten. Ze ging zwaar ademend, naast hem liggen, en hij keek  uitgeput, vol bewondering naar haar op en neer gaande borsten, die met  glinsterende zweetpareltjes  bedekt waren. Een paar minuten later sprong ze op, kleedde zich aan, maakte zijn polsen los, en vroeg of hij eerst nog een kop koffie wilde, voor hij wegging. Hij keek even verbaasd, maar toen ze zei ,dat haar man over een uurtje thuis kwam, zei hij’’, Man,? Bedoel je, jou man,?’,  sprong hij uit het echtelijke bed,  en deed snel zijn kleren aan.

Hij zei dat het hem een waar genoegen was geweest, waarop zij  antwoordde dat zij met hem,  ook zeer veel plezier had gehad, maar het eenmalig was geweest, omdat als haar man er achter kwam, hij het niet zou overleven, want hij had haar al eens betrapt, en de man met een glas bewerkt, waarna hij gevangenisstraf had gehad. Hij murmelde nog wat, zei dat hij er zelf wel uitkwam, en vluchtte bijna de deur uit, waarna de vrouw zachtjes lachend een sigaret opstak, en dacht’’, het is me weer gelukt om een man,  nadat ik hem gebruikt heb, snel de deur uit te werken,’’ getrouwd ?’’, ik kijk wel uit, van mijn leven niet, dit is een  veel, en veel mooier  leven, als dat ik getrouwd zou zijn.’’ 

Reacties (22)