Verhaal

De geile belofte van Raoul

Categorie: Sm Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 5563

Voor mijn eigen gemoedsrust schrijf ik hier een waar gebeurt verhaal. Afgelopen zaterdag gingen we met een groep naar de plaatselijke bar. We bestaat uit 2 vrouwen van 40 en 7 mannen tussen de 35 en 45. Het was een bijzondere gezellige avond en tegen 2 uur 's nacht druppelden de meesten een voor een naar huis. Van onze groep bleven er drie over. Herman, Raoul en ik. Ik had de hele avond geen alcohol gedronken tot Raoul verklaarde de bob te zijn die avond. Ik bestelde een cola bacardi en genoot van het heerlijke drankje. Raoul bestelde er nog eentje voor me en beide mannen stonden dicht naast me. Na drie drankjes vlug te hebben opgedronken begon ik het warm te krijgen.

Raoul stelde voor me naar huis te brengen. Herman wilde niet alleen blijven en besloot ook naar huis te gaan. In de auto zaten de mannen voorin en was ik lekker ruim achterin gaan zitten. Ik doezelde langzaam weg en schrok wakker van de hand van Herman op mijn schouder. Hij had de deur opengemaakt en mijn hoofd hing verward over de rand van de achterbank naar buiten. Herman keek me vreemd aan, lachte en zei. . . Ik heb je graag bij je positieven als je me pijpt. Ik wilde overeind gaan zitten maar Herman pakte me bij mijn keel, liet zijn broek zakken en kwam dreigend naar voren om zijn keiharde lul in mijn mond te stoppen.

Tegenstribbelen hielp niet, want Raoul hield me aan de andere kant goed vast. Hij moedigde Herman aan zijn lul diep in mijn hals te steken en dat maakte me aan het kokhalzen. Dit wond Herman nog meer op en hij neukte mijn keel alsof zijn leven ervan afhing. Onder tussen had Raoul zijn broek laten zakken en worstelde om mijn benen wijd te krijgen. Met 1 hand hield Herman mijn keel dreigend vast en met de andere hand pakte hij een enkel van me vast. Ik kon geen kant op en Raoul duwde zijn vrijgekomen hand tussen mijn benen. Hij stak ruw twee en daarna drie vingers in mijn kut en begon met wild te vingeren. Ik was drijfnat begon al aardig geil te worden. De geilheid en boosheid maakten me overmoedig. . . . .

Na de lul van Herman uit mijn keel gewerkt te hebben riep ik Raoul toe dat hij een slappeling was. Hij liet me door zijn maat verkrachten en durfde zelf geen aktie te nemen. Dat heb ik geweten. Raoul stak met een enorme ruk en onder vreselijk gillen van mijn kant zijn hele hand in mijn kut. Om me enigzins stil te houden duwde Herman zijn lul weer in mijn keel en begon ruw te neuken. Raoul neukte me met zijn hand en het deed verdomd veel pijn en tegelijkertijd kwam Herman klaar in mijn keel en dwong me alles door te slikken. Herman liet me los en direct trok Raoul me dichter naar zich toe en draaide me op mijn buik zonder zijn vuist uit mijn kut te halen. Hij maakte met mijn eigen kutsappen mijn hele spleet nat en zonder me de kans te geven om te reageren stak hij zijn 23 cm lange lul met 1 stoot diep in mijn kont. Ik kreeg geen lucht meer en smeekte hem te stoppen.

Fout, hij begon me als een bezetene te neuken en vroeg tussendoor. Beter zo. Actie genoeg of wil je meer. Tranen liepen over mijn wangen en mijn zwijgen riep meer aktie op. Raoul neukte door en Herman was nu achter me komen staan en had zijn vuist in de aanslag.

Hij begon mijn kut binnen te dringen en terwijl hij stevige neuk bewegingen maakte kwam Raoul heftig spuitend klaar in mijn kont. Ik kon geen antwoord geven op de vraag of ik aktie genoeg had gehad en Raoul vatte het op als een nee. Zonder aarzelen begon hij zijn hand in mijn nog openstaande kont te duwen. Het duurde bijna tien minuten voor hij zijn hand er helemaal in kon krijgen, maar toen kwam er dan ook harde aktie. Om beurten duwen ze hun hand naar binnen en ik dacht dat ik buiten westen zou raken als ze niet zouden stoppen. Ze gingen maar door en ik kwam zo heftig klaar dat het me zwart voor de ogen werd en ik even niet meer wist waar ik was. Toen ik bijkwam lag ik achterin een bus op een matras en stonden er nog twee mannen naast me.

Ze is bij jongens, kom we kunnen weer. Meteen voelde ik weer de twee vuisten naar binnen gaan en lieten Herman en Raoul de andere twee mannen mijn keel stevig door neuken. Het duurde even voor ik vier ladingen heet zaad door mijn keel had gekregen terwijl er constant 2 vuisten mijn kut en kont bewerkten, maar ik was nog nooit zo heftig en vaak klaargekomen. Nog een laatste keer vroeg Raoul of ik genoeg actie had gehad en ik knikte van ja.

Daarna lieten de mannen me met rust en Raoul bracht me naar huis. Daar aangekomen heeft hij van al mijn gaatjes nogmaals gebruik gemaakt en waarschuwde me om hem nooit meer uit te dagen. Want telkens als ik dat zou doen kwamen er twee mannen bij. Dat was geen dreigement maar een belofte. Daarna ging hij naar huis.

Reacties (1)