Verhaal

Mijn eerste keer, bondage seks.

Categorie: Sm Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 22674

Sinds enkele jaren,  realiseer ik me dat ik er van hou om vernederd te worden door een man. Lange tijd kon ik niet echt van de seks genieten, tot ik een paar weken geleden een man ontmoette, waarvan ik het gevoel kreeg, dat hij op dezelfde golflengte zat als ik, maar gelukkig wel precies van het tegenovergestelde hield.  We hadden elkaar in een disco ontmoet, en na  een  paar weekenden hadden we al een afspraak. Ik weet dat dit wel erg snel was, maar ja, door de alcohol, en het  idee dat ik misschien eindelijk , na  alle halve orgasmes,  en zelfbevredigingen ,nu  eens echt van de seks ging genieten,  wilde ik niet te lang wachten. Omdat het mijn eerste keer werd dat ik aan bondage seks ging doen,  zat ik nu  dus zenuwachtig, en vol spanning, in zijn appartement, samen  met hem  een kop koffie te drinken, en over van alles en nog wat te praten. Mijn kutje was al wat nat geworden, van het idee alleen al,  wat hij allemaal met mij zou gaan doen.

Na een  stond hij op, en  zei,’’ kom , het is tijd, om naar de slaapkamer te gaan, daarna pakte hij mijn handen, trok me omhoog,  en bracht mij naar zijn slaapkamer. Hij veranderde  daar gelijk in een heel ander persoon, en zei , met barse stem,’’ Kom op geile teef, kleed je onmiddellijk uit, en ga op bed liggen’’.  Een beetje geschrokken deed ik mijn kleren uit en ging liggen. Hij pakte uit een lade een paar touwen , en bond mijn handen aan de bedstijlen vast, en wilde mijn benen spreiden om daarmee hetzelfde te doen, maar ik begon tegen te spartelen. Hij zei, ’’Nee, nee, niet doen, je heb  beloofd , je volledig aan mij over te geven,  en hoe kan ik anders je lekkere hete kutje bewonderen?’’. Ik wist dat hij gelijk had, en deed mijn benen wijd, waarna hij ze ook vastbond, en ik daarmee  totaal aan hem overgeleverd was. Hij raakte schijnbaar alleen daar al geil van te worden, want ik zag een dikke bobbel in zijn broek komen, terwijl hij zei,’’ Zo Lady, laten we nu dan maar eens gaan beginnen’’.

Hij trok zijn kleren uit,  en toen ik een ontzettend grote dikke paal zag verschijnen, wist ik dat mij heel wat te wachten stond. Hij keek me aan, en zei,’’ Vuile slet, omdat je naar mijn pik kijk , wil ik hem eerst in je mond zien verdwijnen’’. Geef hem , kom op’’,  riep ik gretig,  bijna huilend van genot, voelde ik, die grote geile pik, mijn mond in geduwd worden, en ik begon te blazen terwijl hij hem meedogenloos , zonder  ophouden,  steeds dieper  mijn mond in ragde.  Ik kon nog nauwelijks  ademhalen, maar ik werd alleen maar geiler, en voelde mijn  kutje steeds natter worden. Hij haalde zijn pik terug en zei,’’ Dit lijk nergens op, kan je misschien wel  lekker  aan mijn ballen zuigen?’’, en stopte zijn ballen in mijn mond, waarna ik er snel aan begon te zuigen de ik je hem  maar eens lekker klaar zuigen. Hij riep kwaad,’’ Nou, je moet nog een hoop leren, want dit lijkt ook nergens op, je kan  er nog helemaal niets van.

Als straf duwde hij  brutaal, een kont plug tussen mijn billen,  terwijl ik gilde van de pijn, lachte hij luid, en werd ik opgevijzeld. Toen hij eindelijk klaar kwam, spoot hij zijn hete  zaad over mijn buik, en voelde ik mij zeer vernederd, maar was tegelijk, ook zo geil dat ik haast niet meer kon wachten op de volgende verrassing. Maar  na deze eerste auditie liep hij weg, en liet me een half uur, hulpeloos op bed liggen, met  die plug in mijn kont , terwijl ik hoorde dat hij in keuken wat aan het eten en drinken was. Toen hij eindelijk terug kwam, verwijderde  hij gelukkig dat pijnlijke rot ding uit mijn kont, en zei,’’ Zo dat was de eerste ronde, nu begint het echte werk’’. Hij haalde  een zweep uit de kast, en sloeg er  een paar keer mee  over mijn  borsten. Ondanks de pijn schreeuwde ik  eigenlijk meer, door de lust gevoelens die door mijn lichaam gierden,  ik hoorde hem roepen,’’ Nu heb je mijn pik verdiend’’, en zonder  ook nog ook maar iets te zeggen, schoof hij zijn pik mijn natte kutje in,  duwde hem zowat tot zijn ballen naar binnen, en  begon hem  zo snel  mogelijk  op en neer te stoten . Ik begon van geiligheid  nu nog veel harder  te schreeuwen waarna hij zei,’’ Ho, nee, nee, je moet stil zijn’’, naast hem,  een zacht balletje pakte, en het in mijn mond stopte.. Gewillig liet ik ook dit toe, want ik vond het steeds  fijner om me helemaal aan hem over te geven, en meteen duwde hij het wat dieper naar binnen, zodat mijn gekreun bijna onhoorbaar werd. Hij stootte  weer snel zijn hete grote pik mijn begerig  omhooggestoken kutje in, en al snel  daarna kwamen we zowat tegelijk klaar.

Hij maakte mijn benen los,  draaide me op mijn zij  en zo lagen wat bij te komen, maar ik voelde al gauw,  dat, ondanks al dit genot , we er beiden nog  niet klaar mee waren , keek hem vragend  aan,’’ Mmmmmph’’, en  probeerde hem wat te zeggen. Hij  haalde de prop uit mijn mond, en zei lachend,’’ Wat zeg je nou allemaal?, ik kan je haast niet verstaan met die prop in je mond,  maar je  begrijp  toch zeker wel dat ik nog niet klaar ben met je, en je andere gaatje niet  zomaar is opgerekt. Hij duwde meteen zij dikke pik mijn kont in en terwijl ik weer begon te gillen van genot en pijn, begon hij keihard stotend mijn  sterretje te ontmaagden. Ik werd hard  bereden, bijna  genadeloos  misbruikt, maar genoot als nooit tevoren, en voelde mijn hete sappen uit mijn kutje langs mijn benen lopen. Na een tijdje greep hij zich vast aan mijn billen,  en spoot een hete straal sperma mijn kont in, daarna haalde hij hem er uit, duwde hem in mijn mond en zei,’’ Lik hem schoon, dan kan je proeven hoe lekker  mijn zaad smaak.

Ik likte gehoorzaam zijn  paal schoon,  stak  begerig  zijn eikel  in mijn mond,  begon er weer aan te zuigen, en  vroeg of hij hem straks  misschien weer in mijn kutje wilde stoppen. Snel  trok hij  zijn pik uit mijn mond, keek me boos aan, en zei,’’ Weet je nou nog niet, dat ik alleen jou lichaam voor mijn eigen genot  gebruik, en jij niets heb te willen, maar ik wil nog wel met plezier, je kutje nog  wat wijder maken, zodat ik er de volgende keer mijn ballen ook in kan stoten’’. Hij  boog zich over mij heen, duwde een paar vingers mijn hete gleuf  in begon ze  flink  in mijn kutje rond te draaien, en toen hij voelde dat ik zeiknat was, haalde hij, zijn hand even terug, en terwijl ik al begon te protesteren, riep hij,’’ Wees stil, hou je bek,  anders duw ik die prop weer  in je mond’’, en voelde ik hem  met vier vingers in mijn kutje rondraggen.

Ik  kneep mijn lippen stijf op elkaar, gooide mijn kont omhoog,  voelde vanuit mijn hele lijf golven van genot naar mijn pijnlijke kutje stromen en kwam  met een ingehouden kreet klaar, waarna ik half bewusteloos neer stortte.  Hij stapte van het bed, en ineens voelde ik hem de prop weer in mijn mond stoppen, ik keek hem aan, wilde protesteren, maar lachend zei hij,’’ Ik heb een wens van je vervuld maar de straf voor je brutaliteit is, dat jou lichaam voor de rest van het  weekend,  voor mijn plezier beschikbaar blijf’’, en fluitend liep hij de slaapkamer uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo veel genoten had, en eigenlijk nieuwsgierig naar de rest van het weekend uitkeek.

Reacties (3)