Verhaal

Klaar voor je huwelijksnacht?! (part 1)

Categorie: Sm Geschreven op: 12-08-2013 Auteur: Madelief Gelezen: 8894

Klaar voor je huwelijksnacht?! (part 1)

Het is half acht ze trekt de deur achter zich dicht om een rondje te gaan hardlopen. Ze ruikt de geuren van verschillende gerechten van iedereen die net het eten van het fornuis haalt en begint met eten. Na een paar honderd meter rustig te hebben gelopen versneld ze haar pas en start met rennen. Ze wil genoeg kilometers rennen om een strak figuur te krijgen waarbij ze iedereen op de bruiloft doet verbazen. Ze merkt dat haar kont al strakker wordt en haar buikje verlaat haar langzaam.

Vanavond is er even niemand thuis dus alle tijd om een hele lange ronde te gaan maken, ze rent met haar koptelefoon op haar hoofd richting het park. Na een kwartier gaan haar gedachten alleen nog maar naar het geluid in haar oren. Uit het niets lijk er wel een boomwortel over het pad zijn gekomen, ze struikelt. Terwijl ze zich realiseert dat ze valt word ze meteen vastgepakt. In enkele seconden is haar mond dicht gemaakt en haar zicht ontnomen. Ze wil spartellen maar realiseert zich dat ook haar armen zijn geboeid.

Ze voelt hoe ze in een auto wordt genomen, en merkt dat ze vertrekken ze doet nog een poging bij te houden waar ze is maar wanneer de auto meerdere malen om een rotonde rijd is ze het kwijt. Na een lange tijd in de auto wordt ze over iemands schouder gelegd en uit de wagen gedragen, het voelt fris aan ze gaat er vanuit dat het nu dan ook een stuk later is. Ze hoort verschillende deuren en vraagt zich af waar ze zal zijn, lomp wordt ze op haar voeten gezet handen losgemaakt en dan hoort ze een deur dichtslaan. Er klinkt een computer stem die haar zegt dat ze haar masker af kan doen en dat ze zo hard kan schreeuwen als ze wil maar niemand haar zal horen. Ze doet haar masker af en kijkt de ruimte rond, ze ziet aan alle vier de zijden van de ruimte een spiegelwand, ze vermoed dat deze zijn zoals bij de politie, verder heeft de ruimte in iedere hoek bovenin en onderaan een camera.

Verder een dik tapijt en een grote deur zoals een garage heeft. Verlegen staat ze daar, de stem komt weer uit de speakers “jij wilde toch een onvergetelijke huwelijksnacht? We gaan je helemaal daar klaar voor maken”. Angstig vraagt ze zich af wat dit betekend, direct komt de stem weer die haar verteld dat ze zich moet uitkleden. Ze roept dat ze dat niet gaat doen, “oké” zegt de stem, “de gevolgen ga je wel ervaren”. Ze kijkt om zich heen en ziet de deur open gaan, een man met een masker op en een mes in zijn handen loopt naar binnen. Ze probeert weg te rennen maar wordt in een hoek gedreven het mes komt naar haar toe. Snel haalt hij uit met het mes en haar kleding en lingerie valt van haar lijf.

Naakt staat ze in de warme kamer, angstig begint ze te beven. Ze hoort de stem weer… “maak haar maar klaar”. Er komt nog iemand met een masker deze duwt een grote kar, ze kan niet zien wat er inzit. De man die haar zo snel van haar kleding heeft ontdaan gooit haar op de grond, met zijn arm wordt ze tegen de grond gehouden terwijl hij zijn andere arm vrij heeft. Hij pakt iets aan van de andere persoon en ze ziet in een glimp dat het een reuze dildo is, ze schrikt. Met een beweging word hij in haar droge kutje gestopt ze schreeuwde en ging er vanuit dat ze kapot gescheurd was. Tijdens de schreeuw werd er in haar mond een knevel geplaatst.

Daarna werd ze rechtop gezet en voelde ze hoe er een lat langs haar rug gelegd werd. Deze werd vastgemaakt met spanbanden langs haar lijf. Haar armen werden achter haar in haar nek bevestigd. Haar benen werden gespreid met een spreidstok. En ze realiseerde zich dat ze volkomen hulpeloos stond. Er kwam een scheermesje te voorschijn die haar kutje begon te scheren, daarna haar oksels en als laatste haar anus. De man wist duidelijk wat hij deed wat haar alleen maar angstiger maakte. Daarna werd haar kontje nat gemaakt en voelde ze hoe er een staaf in gezet werd. De wagen die binnen gekomen was werd nu dicht geklapt en de twee mannen pakten de lat waar ze tegen aan stond en zette deze liggend vast op de wagen daarna verlieten de twee mannen de ruimte en lieten haar liggen. Ze keek naar het plafon en zag dat daar ook een camera stond. Terwijl ze het plafon eens rustig bekeek voelde ze ineens een vreemd gevoel in haar onderlijf. Ze realiseerde zich dat de dildo begon te trillen in haar buik, nu begon ook de staaf in haar anus niet alleen trilde deze ze realiseerde zich ook dat hij steeds breder werd.

Ze voelde hoe ze aan het gevoel moest overgeven. Om haar benauwde positie nog onaangenamer te maken gingen ook de sprinklers van het brandsysteem aan. IJskoude druppels kwamen over haar lijf, ze rilde van de kou, de prikkelingen in haar onderlijf en de stijfheid door de plank. Zo plots als het water kwam stopte het ook. De deur ging weer open maar ze kon niet zie wie er binnen kwam. Ineens zag ze een vrouwenlijf in glanzend zwart leer bij haar staan ook deze vrouw had een masker op. De vrouw keek uitgebreid naar haar maar sprak geen woord. De stem uit de luidspreker klonk “ze gaat je leren waar je tepels voor zijn”. Daarna pakte de vrouw met haar lange nagels de tepels vast en kneep deze ze werden direct hard. Gelijk werd er een glazen koepeltje opgezet niet alleen bij deze maar ook bij de andere borst werd dit gedaan.

Op alle twee de glazen koepeltjes werden rubberen pijpjes gezet, deze stonden vast aan een apparaat. Haar borsten werden gepakt en om de borst werd een tie-rib gebonden waardoor haar borsten recht stonden en werden afgeklemd daarna werd het apparaat aangezet en ze voelde hoe haar tepels werden vacuüm gezogen. Het gevoel was onbeschrijfelijk. De vrouw spoot nog een parfum over haar lijf en verliet toen de ruimte. Daar was de stem weer “jij gaat klaarkomen! Daarna krijg je rust, samen met hem die jouw gaan klaarmaken”.

De deuren gingen weer open en ze hoorde hoe verschillende voetstappen de ruimte inkwamen. Voor haar gezicht zag ze ineens een grote hondenkop die haar begon te likken ze schrok toen ze zich realiseerde dat dit er minimaal vier waren. De dildo werd op harde kracht gezet en het gelik van de honden maakte was van haar. Voor ze realiseerde wat er gebeurde kwam ze klaar. De vrouw kwam binnen, maakte haar los en drukte haar met haar naaldhak op de grond en de honden kwamen op haar af en neukte haar in haar nu uitgerekte kut. Ze kreeg alle vier de honden over zich heen. Uitgeput viel ze inslaap met de vier honden om haar heen.

End of Part One 

Reacties (3)