Verhaal

Op zoek naar onderdanige vrouw

Categorie: Sm Geschreven op: 16-05-2012 Auteur: vladka Gelezen: 10739

Verleden zomer had ik een advertentie geplaatst waarin ik een onderdanige vrouw zocht (zelfs beginnelinge) Ik kreeg een antwoord van een man die mij eerst wou ontmoeten. Dit gebeurde op een avond in centrum van Antwerpen. Hij vertelde mij dat zijn vrouw (45 jaar) ,kaderlid in een groot Belgische bedrijf, een fantasie had die hij wou waar maken.

Hij legde mij de spelregels uit en wel dat ik dat niet gevraagd had beloofde hij mij nog een financiële vergoeding indien alles naar wens verliep en zeer discreet kon verlopen.

Om 20 uur stipt belde ik aan een grote eiken voordeur van een riante villa in Brasschaat boven Antwerpen. Zoals ik reeds opmerkte waren dit mensen van hoge standing en zeer welvarend. De echtgenoot kwam zelf de deur opendoen en vroeg mij naar de living te komen. Hij vroeg mij of dat ik nog vragen had en toen ging hij de kamer uit. Toen hij terug kwam had hij zijn vrouw bij de hand, zij had een blinddoek voor de ogen.

Zij was gekleed in een donkerblauw chique mantelpak met veel klasse, zij had een gouden halsband die zeker veel waard was en nog andere gouden juwelen aan. Zij had zwarte laqué schoenen met hoge hielen en donkere nylons. Ik kon haar gemakkelijk bestuderen daar zij de opdracht had recht voor mij te staan zonder te bewegen en zonder een woord te zeggen. Zij was dan wel 45 maar leek er wel veel jonger uit. Haar zwart kapsel was omhoog opgezet en gaf haar een strenge indruk. Zij had effectief de imago van een personeelsdirecteur in een groot bedrijf. Zij was tamelijk groot en had mooie gevormde benen, haar rok was iets boven de knie. Zij had wel volle borsten daar het manteltje zeer strak stond.

Na lange minuten stilte zei haar man dat zij haar manteltje moest uitdoen. Zij gehoorzaamde en deed de drie knopen los. Hieronder verscheen een zijden witten blouse die iets doorschijnend was en die een mooie lingerie verborg. Toen de echtgenoot vroeg om deze blouse uit te doen verscheen een licht blos op haar wang. Zij trilde even met haar volle lippen maar begon haar blouse los te knopen. Ik mocht steeds niets zeggen . Toen ze voor mij in een diep uitgesneden zwarten bustehouder verscheen begon de man te spreken. Hij zei dat hij een medewerker van haar bedrijf had uitgenodigd maar zij nooit zou weten wie deze persoon was. Het kon een kaderlid zijn waarmee zij regelmatig vergaderde maar het kon ook de ruitenwasser van het bedrijf zijn die regelmatig in haar kantoor kwam om de glazen wanden te reinigen of nog kon het de portier zijn die haar elke morgen begroette.

Zij bleef steeds recht voor mij zonder te bewegen, steeds haar blinddoek rond de ogen. De echtgenoot kwam dichter en nam haar twee polsen beet en bond die samen. Toen nam hij een koord. Toen pas merkte ik een grote haak aan een eiken balk aan de zoldering. Hij maakt haar vast en met haar armen omhoog en volledig uitgetrokken stond zij daar steeds in bustehouder en rok. Deze rok kwam nog iets hoger door het feit dat zij haar armen omhoog hield.

Toen moest ik achter haar gaan staan en met de blote hand 10 kletsen op haar spannende rok geven. Zij bewoog niet maar toen haar man de ritssluiting van haar rok opendeed en deze naar omlaag viel kruiste zij onmiddellijk haar lange mooie benen. Toen begon de verering pas. Zij stond daar in een zwart kanten, gedeeltelijk doorschijnend slipje en een jartellen houdertje die de zwarten nylons ophielden. Zij stamelde heel zachtjes" oh nee" toen haar echtgenoot mij vroeg haar benen uit elkaar te zetten. Ik nam haar knieën beet en verplichtte haar twee benen weid uit elkaar te zetten. Ik kon het niet nalaten even over haar billen te wrijven waar de kousen stoppen. Zij spartelde even tegen maar liet zich toch doen. Toen gebeurde een grote vernedering.

De man zei dat zij zich moest voorstellen zoals je dat doet tijdens een sollicitatiegesprek. zij begon aarzelend te spreken, mijn naam is Marie-Thérèse M... Toen haakte hij haar bustehouder los en met een ruk zag ik haar volle borsten die op en neer kwamen. Tegelijkertijd kleurde haar aangezicht en ik voelde haar nu echt vernederd. "Ga verder" gebood haar man, zij aarzelde en ademde zwaar en kon geen woord uitspreken en hij deed teken haar een zweepslag toe te dienen, zij ging verder: " ben geboren in Antwerpen, in 1958 ben getrouwd en nu personeelsdirectrice van het bedrijf K... in Herentals. Bij elke zin kreeg zij een zweepslag, zij moest ook haar hobby’s uitleggen en uiteindelijk haar fantasie. Zij moest uitleggen hoeveel keren zij zichzelf vingerde, zij gaf toe dat ze ook soms op vrouwen viel, dat haar assistente haar beviel maar dat ze nooit dit had durven zeggen, zij moest ook vertellen wat haar geil maakte...enz...

Haar verschijning was uiterst opwindend. Steeds met een blinddoek,
armen omhoog, stevige blote borsten die mooie benen met zwarte kousen en hier gaf de man mij weer de opdracht haar 10 zweepslagen te geven maar deze keer moest zij meetellen. Deze kwamen hard aan want telkens zag ik haar gezicht ineenkrimpen. Eindelijk kwam het grootste moment. Ik moest voor haar gaan staan, steeds zonder een woord te zeggen en hij maakte haar armen los. Altijd met de blinddoek om kreeg ze nu de opdracht haar broekje zelf uit te doen en mij haar kut te laten zien zonder enige schaamte. Ik zag een paar tranen vanonder haar blinddoek te voorschijn komen waren die van de pijn van de zweepslagen, van vernedering of van opwinding, ik zal het nooit weten.

Maar toen deed zij het; ik zal dat nat kutje nooit vergeten het had iets koninklijk, iets geheimzinnig en uitnodigend tegelijkertijd. Zij stond daar volledig naakt voor mij recht in het midden van de kamer wachtend op haar opdracht. Maar spijtig was mijn opdracht gedaan. Dit was afgesproken toen zij naakt was moest ik vertrekken en zij moest nu haar volledige loopbaan bij de firma K... doormaken met het idee dat een van haar medewerkers hier vanavond haar lichaam in alle glorie mocht aanschouwen.

Ik ben discreet geweest maar ik kon het niet nalaten om enige maanden later naar dat bedrijf te solliciteren en toen ben ik door haar ontvangen. Maar dat is een ander verhaal en indien interesse wil ik dit later nog wel vertellen. Maar stel u gerust haar naam zal ik nooit geven .

Reacties (0)