Verhaal

Onze meidenavond

Categorie: Lesbisch Geschreven op: 12-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 5988

Willeke ,Kitty, Trix en ik zijn al vanaf schooltijd  dikke vriendinnen en hadden waren weer eens gekozen voor een klein feestje bij een van ons. Zoals, gewoonlijk zaten we na een tijdje door de drank al onze seks gebeurtenissen van de afgelopen tijd aan elkaar te vertellen  .De verhalen vlogen over en weer,  we gierden de ene keer van de lach en bij het volgende verhaal keken we de vertelster jaloers aan en zeiden dat we zijn telefoonnummer wilden Kitty zei dat ze door die verhalen wel warm liep voor een geile beurt en het jammer vond dat er geen lekkere binken aanwezig waren en wreef met haar hand tussen haar benen.  We keken even en zeiden dat het tijd werd voor het onderonsje,  Willeke  stond op trok haar kleren uit en riep ”Kom  we gaan genieten”,. de kleding van de rest vloog nu met veel gejoel door de kamer en snel waren we alle vier naakt en gingen met onze flessen drank naar de slaapkamer. 

Met z’n vieren stapten we naar het bed en twee aan twee kropen we  elkaar ,Kitty naar Willeke en ik naar Trix,  we streelden  ons lichaam gleden met onze vingers in elkaars kutje  haalden deze afwisselend  in en uit en vingerde met snelle zachte beweging over onze klitjes, na een tijdje drukte ik mijn hoofd tussen haar benen en zoog en knabbelde op haar al wat opgezette schaamlippen . Ze kroop snel over me heen dook met haar hoofd naar beneden spreidde mijn benen en die van haar en zei” Zo nu kunnen we allebei  genieten” waarop ze meteen  flink aan mijn kutje begon te zuigen, we hoorden dat ze naast ons dat ze zich ook al aardig aan het vermaken waren ,en het gaf me ook nog een lekkere geil  gevoel als ik naar hun keek terwijl Trix aan mijn kutje lag te zuigen en haar vingers er in ronddraaide. 

We gingen nu  weer zitten  deden  onze benen wijd  en duwden onze onderlichamen tegen elkaar ,bogen ons achterover waardoor  onze natte kutjes open gingen en begonnen die tegen elkaar aan te wrijven. Als slangen kronkelden we ons om elkaar heen om maar zo vast mogelijk met onze kutjes tegen elkaar te kunnen wrijven en kneedden likten en zogen op elkaars tieten. De handelingen werden wat ruwer  we gingen weer met onze handen naar elkaars kutje en begonnen nu met meerdere vingers hard  en zo snel mogelijk op en neer te bewegen, afgewisseld met ronddraaiende bewegingen. Onze ademhaling ging nu snel over in hijgen  Trix en ik keken  naar onze vriendinnen die ook met dezelfde geile blikken ons bekeken . Ik voelde in mijn lichaam de geile spanning zich opbouwen duwde mijn lichaam omhoog en kwam als eerste met  een schreeuw klaar Trix wreef toen met mijn vocht snel over haar clitoris en kreeg ook  al snel een orgasme. 

Naast ons hoorden we dat aan de geluiden dat zij ook het hoogtepunt bereikten ,en na  een tijdje lagen we alle vier gezamenlijk bij te komen. Na onze dorst gelest te hebben met weer wat alcohol , hield Trix een lange smalle wijnfles  omhoog en vroeg wie het lef had om zich er overheen te laten zakken .We keken elkaar en verbaasd aan en zeiden dat we er wel eens over gehoord hadden, maar,[ nou ja zeg om dat zelf te doen?].Trix  zette de fles op de grond opende haar benen en  zwoel kijkend terwijl ze met haar handen de fles vasthield zakte ze naar beneden en  gleed ze er met haar nog natte kutje langzaam overheen . We keken met nieuwsgierige blikken naar het  op en neer gaande kutje en het verheerlijkte geile gezicht van onze vriendin,  ik voelde prikkelingen van genot door mijn onderlijf gaan dit was voor mij geil om te zien en naar mijn vriendinnen kijkend  zag ik dat ze hetzelfde dachten. 

Terwijl Trix onverstoord doorging met haar geile voorstelling begonnen wij  al kijkend in ons  kutje te roeren terwijl we waarschijnlijk alle drie in gedachten er ook mee over een fles heen gleden,[  maar het lef er nog niet voor hadden]. We zagen het kutje van Trix steeds wijder worden omdat ze lager en lager zakte ,ze genoot zichtbaar met volle teugen, met haar geile kreunen en steunen ging ze steeds sneller op en neer. Nu  liet ze zich omvallen en met haar benen gespreid en de blik op oneindig  stootte ze opnieuw met beide handen de fles naar binnen  riep “Daar kan zelfs de grootste paal toch niet tegenop?  En begon geile woorden door de kamer te roepen  kneep keihard in haar borsten en stijf opstaande tepels , ze keek nu geil naar haar vingerende vriendinnen en riep’’ Kom op meiden laat je gaan ik  hou het niet meer”. 

Hoe het de andere verging interesseerde me  geen biet meer , want mijn orgasme liet zich niet stoppen en met volle vaart kwam de hete stroom  mijn kutje uitlopen. Uitgeput keek ik nu om me heen en terwijl Trix languit naast haar fles lag, Willeke nog wat na lag te wrijven, en Kitty  met een brede lach naar mij keek  lagen we heerlijk nog wat na te genieten. Toen we wat bij gekomen waren zeiden we tegen Trix dat we het een geile show hadden gevonden ,en ze ons echt moest verklappen waar ze dit geleerd had Dat beloofde ze ons te doen bij de volgende afspraak , maar vertelde ze ons er lachend achteraan, alleen aan de gene die dan ook een fles in haar kutje zou duwen.{Jezus nou dat kon wel eens erg spannend worden}.

Reacties (1)