Verhaal

Nieuw meisje in de klas

Categorie: Lesbisch Geschreven op: 15-08-2014 Auteur: Brasileira Gelezen: 7575

Heey mensen, ik begin me even voor te stellen, ik ben (L), ben nu 16jaar en ik ben Brazilliaans. Veel jongens geven klappen op mijn kont en ze zeggen dat ik de grootste en lekkerste kont van de school heb. Ze vergelijken me met yasmin estrada. Eerst kende ik haar niet, maar ik ging dr opzoeken, en ja eigenlijk best wel. Ik kijk soms in de spiegel en ik geef toe, ik heb best wel grote rond billen, ik ben echt trots op dat wat daarachter zit. Alleen Wat ze niet weten is dat ik met (S) een meisje al een jaar in het geheim ga. Eerst vond ik het raar want ik was dus lesbisch. Ik vertelde het natuurlijk aan niemand. Nu nog steeds niet. Maar we gaan beginnen met mijn verhaal.

 

ik ga jullie vertellen over mijn eerste ontmoeting met haar. Ik zat in de 1e en er kwam een nieuw meisje bij ons in de klas. Sinds ze bij ons in de klas is gekomen vind ik haar leuk. Ik vond het raar want ik wist niet zeker of ik lesbisch was of niet. Ze kwam de klas binnen en we hadden alletwee een klik ofzoiets. Ik keek naar haar en zij naar mij en ze glimlachte. Ze had (nunogsteeds) ook net zoals mij best ronde billen, volle lippen en mooi stijl lang haar en de zelfde huidskleur als mij namelijk een beetje latijn-amerikaans. We leken dus best wel op elkaar. Dus ik ben in die pauze gelijk naar haar toegegaan en met dr gaan praten. Ze vertelde dat ze Portugees was en dat ze naar mijn school is gekomen omdat veel jongens aan haar zaten en dat vond ze niet fijn. Ze was bedreigd voor seks met een een van die jongens en is toen gelijk de politie gaan bellen. Nu zit ze hier op school. Ik ben de enige die dat weet bij ons op school en mag het aan niemand doorvertellen.

 

Ondanks dat werden we goeie vriendinnen en spraken veel met elkaar af. Omdat zij Portugees is kunnen we dezelfde taal. Alleen nu komt het: We gingen vaak met elkaar om en er was een feest van 13 tot 16 jaar. Ik ging er al vaak heen met mijn andere vriendinnen maar nu ging ik alleen met haar. Op dat feest mag je niet drinken dus we hadden voorgedronken en dat was niet weinig zal ik jullie zeggen. Dus we kwamen op het feest en net zoals altijd was het een beetje reggaeton achtig, dus je kan er lekker op schuren. We waren een beetje met elkaar aan het dansen en toen kwamen we mijn andere vriendinnen tegen.

 

Ze zaten bij ons op school dus zij kende mijn vriendinnen ook. We gingen een beetje schuren netzoals altijd maar (S) zat voor mij en die ronde kont was echt zacht en lekker dus ik begon er ongeziend op te wrijven. Zij later ook, maar het viel een beetje op dus ze vluisterde in mijn me: "kom we gaan naar de wc, dan kan ik je mooie grote billen beter verkennen". Ik dacht: 'OMG, Het meisje die ik zo leuk vond vraagt geil om met me naar de wc te gaan!!.' Dus ik zei natuuuurlijk ja. We liepen naar de wc en toen we er bijna waren pakte ze mijn kont want ze kon het niet laten.

 

We rende de wc in en waren zo dronken en geil dat we de deur vergaten op slot te doen, maar dat hadden wij niet door. Ze drukte haar lippen tegen mijn lippen aan. We waren zo dronken dat we hevig aan het tongen waren. de muziek was zo hard dat gelukkig niemand ons hoorde. Haar tong was zo zacht en lekker o, ik kon niet stoppen. Haar lippen daarintegen, Ik zou die als kussen willen gebruiken! Ze trok haar blousje uit en haar bh cupmaat E (dacht ik), en ze had zulke grote borsten, ik dacht bij mezelf: "die heeft geen airbag nodig!" dus ik begon heel hard op haar harde tepels te sabbelen. Ze deed het ook bij mij en ik heb cupmaat D, Dus ze vond het ook lekker groot. Later pakte ik haar kont en kneep er hard in en zij de mijne. We waren klaar met zoenen en ze zij tegen mij: "ga op de wc zitten." Dus ik ging zitten en ze drukte haar kont tegen me hoofd aan en ik vond dit zo lekker dat ik mn tong uit mn mond haalde en haar broek begon te likken.

 

Ze trok haar broek uit en begon me een lapdance te geven. Mijn kut werd heel nat en ik vond het zon mooi uitzicht. Ze begon te twerken met dr mooie ronde billen op de muziek maar ik was zo dronken, ik kon het niet laten, ik trok haar slipje uit, en ik zag twee grote luchtballonnen, ik snapte wel dat jongens van haar oude school aan haar zaten. Ik trok haar twee grote helfden uit elkaar, en begon aan haar kontgat te likken. Ik vond het zo fijn dat ik heel hard in dr heupen kneep. Ze gilde want ze vond t lekker. Ik stak mn vinger in haar kontgat en draaide rond, toen hij eruit was likte ik hem af. Ik was zo dronken dat ik het lekker vond.

 

Vervolgens tilde ze me op en trekte mijn broek af. Ik had mn slipje nog aan maar ze begon al kusjes te geven op mn kont. Langzaam deed ze mijn slipje uit en trekte mijn grote konthelfden uit elkaar en begon te likken. Haar zachte tong voelde echt heel lekker aan daartussen. Ik drukte mijn kont tegen dr gezicht zodat zij tegen de muur werd gedrukt. Ze kon geen lucht meer happen dus duwde me van haar af. Toen begon ik op haar te zitten en we gingen weer zoenen. Maar de deur was niet op slot en een vriendin kwam binnen. Ze schrok omdat we bloot op elkaar zaten en mijn grote kont heel zichtbaar was, en ze vroeg waarom we aan het zoenen waren. We waren ook heel erg geschrokken en zeiden dat ze het niet tegen iemand moest zeggen. Die vriendin zei tot mijn verbazing: "Ik vertel het aan niemand, op 1 voorwaarde, ik wil ook meedoen".

 

Wij keken naar elkaar en zeiden: "ach waarom ook niet". Dus ze deed de deur op slot en (S) zat op de wc, ik zat op haar schoot met haar te tongen, en mijn andere vriendin zat daarachter mijn kont te likken, en ik kan je zeggen: de tong van mijn vriendin is ook best zacht." Mijn droom was uitgekomen, Seks met (S)!!!!! Die andere vriendin lieten we meedoen omdat ze het tegen niemand zou zeggen. We zaten daar een lesbische-trio te houden en ik was pas 14. Het feest was afgelopen en we kwamen heel dronken uit het gebouw lopen. Mijn vriendin zei tegen me: "Je hebt een lekkere kont (L), alleen ik doe dit nooit meer want ik voel me er best wel raar bij" Ik zei daarop "okee, doei", en ik en (S) liepen naar de haar auto want haar vader stond op ons te wachten.

 

We zaten achterin de auto alsof er niks was gebeurd. Maar we waren nogwel dronken dus ze zat aan mn benen en ik aan die van haar. En oooh wat zijn die zacht en glad!! Maargoed we hadden na het feest afgesproken dat ik bij haar zou gaan slapen. Het was 2 uur dus we gingen gelijk naar bed. Het was een 2 persoons bed en we waren nogsteeds dronken. Alleen die vader sliep in de kamer naast ons. Haar echte moeder is dood, maar ze heeft wel een stiefmoeder, die lag al te slapen. Maargoed, Ik lag naast haar en zij lag op haar buik, dus ik kon lekker aan dr kont zitten. Maar ik zat na te denken, want die andere vriendin zei dat ze zich er best wel raar bij voelde. Dat snap ik want we waren nog 14. Ik zat ook na te denken dat het eigenlijk raar is dat we aan elkaars kont likten. Zoenen was opzich niet zo erg maar kont likken is best raar. Zeker 2 meisjes van 14. Maargoed, (S) had geen zin om te slapen en ik ook niet. Dus ze begon stilletjes op me te liggen en we lagen stilletjes met elkaars tong in elkaars mond rond te draaien, en ik kreeg weer een orgasme en zij ook want onze broeken werden van voor helemaal nat. Zij voelde dat ik ook een orgasme kreeg en trok mijn broek uit.

 

Ze was nogsteeds erg dronken dus ze begon aan mijn vagina te likken. Ik kreeg iets van 4 orgasmes achterelkaar, al mijn spieren spande samen. Dit was kortgezecht: The best feeling ever. Sinds dat gevoel vind ik het niet meer erg dat we aan elkaars kont likten en alles. Maar ik kreunde een beetje, dus ik zei dat ze op moest houden voordat haar vader het hoorde. Gelukkig hield ze op en zei dat ik zoet smaakte. Dus ik vond dat lief en trok haar hoofd naar mijn hoofd en we begonnen te tongen voor de 1000x. De volgende ochtend werd ik wakker met haar hand in mn kontspleet en onze tong in elkaars mond en knallende hoofdpijn.

 

Ze had gekwijld en alles was in mijn mond en langs mijn mond gekomen. Eerst vond ik het vies maar daarna dacht ik: "Achjoh, het is het meisje waar je zo erg verliefd op bent" dus ik likte het af. Ze sliep nogsteeds dus ik ging rustig onder haar vandaan en likte nog ff aan dr kont. Ze merkte het en ze werd wakker. Ze zei: "hey schatje" Dus ik dacht "mn droom is werkelijkheid". Ik zei "hey rondkontje van me" en ze moest lachen. Dus ze liep naar me toe en gaf me een normaal kusje alsof we al langer met elkaar zijn. Ik dacht "Yess". Ze kleedde zich aan en liep de deur uit om te ontbijten, dus ik gaf dr een klap op dr kont. Er ontstond zowat een aardbeving. Ze vroeg: "kom je ook zo ?" Ik zei: "isgoed" Ze liep naar beneden en ik neuste wat rond in dr kamer.

 

Ik zag een al gedragen string van haar liggen en pakte hem op. Ik begon eraan te ruiken en likken. Maar haar vader kwam binnen. Ik schrok en hield hem achter me rug. Hij zag het net niet en zei: Goeiemorgen dame. Ik zei goeiemorgen terug en hij liep weg. Ik gooide de string weer terug en kleedde me aan. Terwijl ik me aankleedde zag ik een foto van haar echte moeder. Nou, Ik kan jullie zeggen: ik weet waar ze die mooie ronde billen van heeft. Dus ik liep naar de deur en ik zag haar bh in het hoekje van haar kamer liggen, ik was nieuwschierig en keek welke cupmaat ze had en inderdaad, ze had cupmaat E. Wat een geluksvogel ben ik. Maar ik ging naar beneden om te ontbijten en we aten pannenkoeken.

 

Toen we klaar waren gingen we naar de stad (Rotterdam). We gingen winkelen. We hebben precies dezelfde kledingsmaak, allebei duur en Mooi. Ik heb een hermès riem gekocht en zij nieuwe zanotti's. En nog een paar broeken en leuke shirtjes. We zagen ook een t-shirtje met: Fuck the world - I'm lesbian. Dus we keken naar elkaar en moesten laggen. In de kleedhokjes gingen we nog even zoenen haha. Ik dacht: "Ze is nu officieel mijn lesbische vriendinnetje" Uiteindlijk gingen we naar buiten en kwamen in een parkje waar bijna niemand was dus we konden onszelf uitten. Ik pakte haar kont en zij de mijne. Ik vond het zo lekker dat ik in dr broek ging. Zij bleef gewoon op mijn broek. We liepen te genieten van het uitzicht maar, ik liep meer te genieten van haar kont. Volgensmij zij ook van de mijne want ze kneep er heel hard in.

 

Alleen wat we niet doorhadden is dat de jongens die aan haar zaten de hele tijd 10 meter achter ons liepen. Dus ze hebben het gefilmd. Ze dreigden ze het op internet te zetten als we niet met hun naar bed wilden. Dus we rende achter ons aan en we kregen het mobieltje te pakken maar ik liet hem vallen perongelijk. Ze hebben ons meegeslurd naar een plek ergens in de steegjes en ons in de kont genomen. (S) wilde niet meer met me omgaan omdat het mijn schuld was. Ik had wekenlang pijn in mn kont want het sperma brandde heel erg en het was een hele grote lul. Uiteindelijk toen de jongens gelukkig in de gevangenis zaten omdat ze ingebroken hadden in een juwelier. Ze vergaf me die week, en we waren weer zo dom geweest om er op te drinken. Ik regelde drank en we zaten bij mij in de tuin met een waterpijp en harde muziek. Niemand was thuis dus de kust was veilig en we dronken ons helemaal gek en de shisha was goed.

 

Ze begon op mijn schoot te zitten en bewoog heen en weer. Op een een of andere manier kreeg ik weer een orgasme. En ik was bang dat ze het voelde dus we draaide de rollen om. Ik begon met een lapdance en liet perongelijk een scheet midden in dr gezicht. Ze vond het nog lekker ook en wilde meer dus ik deed mijn broek uit, string uit, zette mijn kont op haar mond, en liet een hele harde scheet die ik al de hele tijd moest laten. Ze ademde het in en slikte het in. Ze ging helemaal los. Ik moest lachen want ik vond het leuk dat ze bij mij zichzelf kan zijn. Het ging die dag wel iets te ver want ze wilde met me mee toen ik naar de wc moest poepen. Ze wilde mn poep eten zo dronken was ze. Ik poepte in dr mond en ze vond het heerlijk en slikte het door, ik wou het ook uitproberen dus ze deed het ook bij mij. Ik vond het ook heerlijk en slikte het door omdat we zoveel gedronken hadden. We bleven weer bij elkaar slapen alleen nu bij mij. Mn ouders waren een weekendje weg dus we waren veilig. Het was avond en we waren klaar met drinken en we deden de kooltjes uit de waterpijp dus daar waren we mee klaar. We hadden nog even gedronken na de overheerlijke poepseks.

 

In de avond bleven we doorgaan in bed en we eindigden toen ze op me hoofd zat en dat ik haar kont aan het likken was en vielen in slaap. Ik werd wakker met haar grote. Kont op mn gezicht en moest kotsen van al dat drank en de ik denk ook de poep. Zij werd wakker van mij en moest het ook omdat ze nogmeer poep ophad en drank. We deden het tegelijk in de wasbak en hadden alletwee knallende hoofdpijn. We zeiden tegen elkaar: "We doen nooit meer poepseks" en liep naar beneden om een paracetamol te nemen. Na een uurtje was het weer goed en we gingen laat ontbijten. We hadden leuke dagen gehad. We hadden nog even lekker gezoend in mijn bed. Toen ineens die vriendin belde. Ze vroeg of ze met ons wilde zoenen want ze wilde onze volle lippen proeven. Het was zaterdag dus mijn ouders waren deze dag nog weg. We zeiden "ja, kom maar lekkertje". En ze kwam naar mn huis. Ze belde aan en ik deed open, ik keek naar haar en werd ook ineens smoorverliefd op haar. Ze had zulke mooie ogen en haar lippen waren ook mooi vol. Ze was volslank en haar heupen waren breed dus daarachter zaten ook 2 mooie strandballen. Ik zei: "wat ben je mooi" Maar even serieus, ik was dit alles nu pas opgemerkt. Ze is gewoon 100% nederlands maar haar lichaam leek op een Brazilliaanse vrouw (zoals ik).

 

Ze reageerde verliefd op mijn antwoord en kwam geil binnen met haar heupen swingend. Ze zoende me en o man wat had zij zachte lippen. Ik voelde een tong erbij komen dus daar zaten we met ons drieeen. Mijn vriendin waar ik al zolang mee omging is een geile lesbienne geworden. We liepen naar bed en ze deed haar bh uit en haar twee kannonen kwamen tevoorschijn. Ik aan de ene en (S) aan de andrere. Ze deed vervolgens haar broek uit en indd, ze had ook een mooie ronde kont. Ik begon het te likken en ze gilde het uit. Haar vagina was mooi rond en groot geworden dus ik zette mijn tong tussen haar kale schaamlippen terwijl (S) haar kontgat likten. Ze smaakte zo zoet en we hebben het steeds omgedraaid. Toen ik aan de beurt was, was (S) mijn kut aan het likken en die andere vriendin mijn kont. Ik gilde het uit zo lekker was het. Eigenlijk toch best raar voor meisjes van 14 bijna 15 (toen)

 

Dit waren mijn eerste en de ergste dagen met ons twee en mijn andere vriendin. We hebben ons aan de belofte gehouden want er is 1 jaar voorbij en we hebben vele avonden gedronken en geen poepseks meer gehouden. Wel gezoend en kont, tieten, vagina gelikt, en ze is altijd lekker kaal op dr vagina. Elke keer als (S) en ik alleen waren, hebben we onze andere sekster erbij gehaald. Elke keer hadden we wel weer een trio. We hebben het tegen onze ouders verteld 1 maand terug, ze hadden er een beetje moeite mee maar nu is het goed. We hebben natuurlijk niet verteld wat we allemaal doen en gedaan hebben, alleen dat we met elkaar gaan. We zeiden het alleen van (S) en mij, stiekem kwam die vriendin er ook steeds bij. Ook  hebben we stiekem een dildo die we gebruiken voor onze kont. Die likken we dan af als hij eruit is. Maargoed, dit was ons seksleven op onze 14e , nu zijn we 16 en gaan nogsteeds los met elkaar. Maar ik laat jullie hierbij zien dat meisjes die 14 zijn ook al zoenen. (Tenminste wij 3) 

 

Ik ben blij dat ik het hierbij (anoniem) heb gedeeld xx

 

Zeg wat je ervan vond xx L

 

 

Reacties (1)