Verhaal

Mijn vriendin haar eerste meisjesseks

Categorie: Lesbisch Geschreven op: 20-07-2013 Auteur: Florentijn Gelezen: 7478

Met mijn vriendin besprak ik dat het lichaam van de vrouw een bijzondere, unieke schoonheid uitdrukt. Van haar soepele benen tot slanke buik, goedgevormde borsten, tedere glimlach en strakke kontje. Het geheel verpakt in een gladde, zachte huid. Al deze aspecten verwijzen naar deze hogere vorm van schoonheid. Een schoonheid die in objectievere zin met het vrouwenlichaam samenvalt; de man blijft er ver bij achter.

En toch zoeken mensen voltooiing. Iemand die ze aan kan vullen. Zo ook in seks. Toen ik mijn vriendin in deze gedachtegang inwijdde merkte ik dat ze behoorlijk opgewonden raakte. Ze zei dat een meisje dan zo nu en dan maar seks moest hebben met een ander meisje. Wanneer twee meisjes de liefde bedreven, concludeerde ze, was de objectieve schoonheid van het tafereel groter dan wanneer een man en een vrouw dit deden.

Ik merkte op dat ze dit toch moest toegeven – dat er wanneer twee meiden elkaar verkennen een ontwapenende tederheid, een puurheid aanwezig is die tussen man en vrouw ontbreekt. Mijn vriendin sloot haar ogen en kreunde zachtjes. Haar ademhaling versnelde; mijn uiteenzetting maakte haar opgewonden. Ik noemde het voorbeeld van twee vriendinnen die elkaar goed kenden, maar hun band wilden verdiepen door elkaar lichamelijk te verkennen. Teder zouden ze elkaars bloesjes losknopen en elkaars borsten beroeren. Totdat het moment daar was dat één van de twee, onderaan de gladde heuvel aangekomen, haar vriendin een afwachtende blik zou toewerpen, verlangend naar een goedkeurende oogopslag.

“Zou jij met een meisje willen seksen?” vroeg ik aan mijn vriendin, “denk je dat zo’n goddelijk strak sletje kunt laten klaarkomen? Zou je zo’n heerlijk zacht lijfje kunnen laten spartelen onder je aanraking?”

Opnieuw kreunde ze. “Ja . . .” fluisterde ze hees, “Ja dat zou ik kunnen.” Vlak voordat een vrouw klaarkomt spannen haar buikspieren zich aan en richt haar lichaam zich iets op. Op het moment dat haar rug zich kromt kondigt het orgasme zich aan en schiet het door haar lichaam heen. Mijn vriendin beschreef dat ze dat bij een meisje teweeg wilde brengen. “Ik wil haar laten kronkelen totdat ze niet meer kan!” sprak ze gloedvol.

We wisselden steeds vaker van gedachten over dit onderwerp, en het vooruitzicht om controle te hebben over het lichaam en de orgasmen van een andere vrouw wond haar hevig op. Het zaadje dat ik in haar hoofd plantte begon zich te ontkiemen; na enkele maanden werd ze actief op profielsites waar ze een geschikt persoon zocht om haar eerste meisjesseks mee te hebben. Wel stond ze er op dat ik zou toekijken bij dit tafereel; anders was het volgens haar vreemdgaan. En bovendien wilde ze de opwinding zien die dit schouwspel in mij op zou wekken.

Op het internet bleek het te wemelen van de flakes, oftewel afhakers – mensen die veel beloven, weinig waarmaken of zich anders voordoen dan ze zijn. Fantasten die niet werkelijk tot actie overgaan. Na de zoveelste afhaker sprak ik er niet meer over om verdere teleurstellingen te voorkomen. Maar ondertussen laaide de vlam van haar verlangen juist op; steeds meer was ze op internet actief. We belden dames die op websites adverteerden.

Zelf is mijn vriendin een brunette met een weelderige bos haar. Doordat ze lange tijd op professioneel gesport heeft zijn haar rugspieren sterk ontwikkeld. Nu loopt ze hard. Ze heeft grote borsten, donkere ogen, een zachte, gladgeschoren huid en een gulle lach met prachtige tanden. Haar voorkeur gaat uit naar meisjes in onze eigen leeftijdscategorie, dat wil zeggen tussen de twintig en dertig jaar oud. Maar – zo liet ze weten – als de vrouw echt knap is mogen daar wel wat jaren bij. Ze houdt bijzonder veel van schattige meisjes met strakke buikjes. Waar ze het meest geil van raakt is het tedere zoenen met een andere vrouw en bovenal het beminnen van borsten. Maar misschien loop ik nu wat op ze zaken vooruit.

Na honderden flakes hadden we dan eindelijk een jongedame gevonden. We kozen voor een escort omdat ze dit experiment buiten haar vriendinkring wilde houden. Internet leverde niks op. Mijn vriendin kent een culturele achtergrond die op terughoudend is op het gebied van seks. Zelf heeft ze een bijzonder sterk libido, oftewel ze heeft vaak zin in seks. Deze avond zou ze voor het eerst heerlijke meisjesseks meemaken.

 

Haar slaapkamer had ze vantevoren ingericht met kaarsen voor een romantische sfeer. De jongedame die op bezoek kwam was een twintigjarige (volgens de ad) Oekraïense. Toen deze jongedame uit de lift kwam stappen was ik positief verrast; ze was heerlijk slank, fijngebouwd en met een gladde, zijdezachte huid. Ze had een ondeugende meisjesachtige uitstraling met donker haar. Haar lichaam had een gebronsde kleur.  

Mijn vriendin stelde voor dat zij beiden direct op het bed plaatsnamen, waar ze elkaar begonnen af te tasten. De jongedame gaf aan dat het ook voor haar de eerste keer was met een vrouw. Even giechelden ze, maar al snel werd het serieus en deelde het tweetal een kus. Eerst speels, toen innig met gepassioneerde tongzoenen die minutenlang ononderbroken doorgingen. Van dichtbij sloeg ik dit alles gade. Voor mij was het echter belangrijk dat de dames hun eigen spel speelden. De meisjesseks moest haar eigen dynamiek volgen: een dynamiek die niet van een regisseur afkomstig is maar inherent is aan het sapfische spel.

Vooral genoot mijn vriendin van de schattige maar goedgeproportioneerde borsten die ze met haar vingers beroerde en met haar lippen omsloot; toen de fijne meisjestepels hard werden in haar mond beleefde ze dat zeer intens. Ze zei dat ze er super geil van werd – onder de aanraking van haar gretige tong werden de softe tempelhoven puntig en stram. De jongedame begon verkennend aan haar lingerie van mijn vriendin te friemelen; al snel gleden de behendige vingers speels over haar uiterst gladde venusheuvel. Ik schoof dichterbij om het geheel nóg beter te kunnen bekijken.

De dunne meisjesvingers maakten speels het ondergoed los en kwamen toen het gleufje in. Ze lag met haar slanke lichaam op mijn vriendin en boog haar hoofd om verder te kunnen zoenen; steeds als een van beiden de kus verbrak bracht de ander opnieuw haar mond dichterbij. Ik zag de spiergroepen van haar strakke rugje samentrekken rond haar schouders. Soms verstrengelden ze elkaars tongen buiten hun mond. Soms zoog de één op de tong van de ander. Ze genoten zichtbaar. Zo wreef de jongedame over het intiemste plekje van mijn vriendin totdat deze haar eerste hoogtepunt bereikte.

De Oekraïense merkte dit toen de genotsgolven bezit namen van mijn vriendin die daardoor de zoen onderbrak. Hierop begon mijn vriendin er duidelijk naar toe te werken om dit schattige, fragiele meisje eens grondig te laten klaarkomen. Het was een verheffende ervaring om dit tengere, frêle lichaam te zien spartelen van genot; mijn vriendin kuste haar strakke onderlijfje, waar zich gespannen buikspieren onder de soepele huid aftekenden. Het slanke figuurtje wond haar zichtbaar op; vooral toen mijn vriendin de liezen kuste, haar been aan de kant bewoog en zo, na een lange en tedere voorbereiding, het klitje in haar mond nam en er vol passie en sensuele overgave op zoog. Dit slanke sletje werd écht goed verwend – zo nu en dan wisselde mijn vriendin een ondeugende blik met mij. Het was geweldig om haar kundige tong het natte, perfect gladgeschoren meisjesgrotje te zien verkennen en overmeesteren.

Het was alsof haar tong altijd al in het kutje had gehoord; alsof ze, door haar tong in het natte grotje te boren, haar natuurlijke plaats in het universum innam. Steeds heviger begonnen de strakke buikspieren samen te trekken. Tot het fragiele sletje – dat volgens mijn vriendin niet verwacht had dat ze werkelijk gebeft zou worden – met haar slanke lijfje begon te schokken en schudden. Terwijl ze heerlijk klaarkwam greep ze – in het meest intieme moment – de hand van mijn vriendin en kneep er zachtjes in. “Omdat ze zo genoot perste ze mijn hoofd tussen haar dijen vast,” zei mijn vriendin naderhand; “daardoor had ik bijna geen bewegingsruimte, maar wel genoeg om haar klaar te laten komen.” Toen dit gebeurde was ik diep trots – en ze keek naar mij en voelde dit.

Het sletje was heerlijk, maar dan ook echt heerlijk intens, klaargekomen, zo merkte mijn vriendin op terwijl ze de ziltige, metaalachtige smaak gulzig van haar lippen likte. “Oh wat ben je strak en lekker,” zei ze, “seks uit jouw zoete lijfje mogen persen is echt een feest.” Helaas waren er nog maar tien minuten, zo gaf de Oekraïense aan – tien minuten die ze graag wilde benutten om “datzelfde te doen bij jou.”

Werkelijk waar was het vertederend om te zien hoe deze schone haar schattige gezicht tussen de benen van mijn vriendin positioneerde en vervolgens vol ijver en overgave mijn meisje naar haar tweede hoogtepunt toewerkte. Met haar lieflijke gezichtje zoog ze de hele poes haar mondje in. Mijn vriendin wiegde met haar heupen en kreunde steeds heviger . . . Haar lichaam begon te sidderen en het was alsof ze onder stroom stond . . . Toen barste het orgasme los! Ik zag hoe ze zich overleverde aan de energieën die bezit namen van haar lijf. Het geile, sapfische sap van mijn vriendin bevochtigde de Oekraïense meisjesmond en vloeide diens keeltje in. Het was alsof ik boven mezelf uitsteeg van trots en voldoening terwijl ik dit zag gebeuren. Mijn vriendin zei dat het écht heerlijk was en beschreef haar hoogtepunt als een “girlgasm.” Ze hoefde voortaan niemand wat wijs te maken; klaarkomen voor en door een andere vrouw was nu eenmaal super lekker.

Na afloop zoenden ze elkaar nog even teder op de mond. Het meisje zei dat ze mijn vriendin knap vond, dat het een heerlijke ervaring was geweest en dat mijn vriendin goed was in bed. Eerlijk gezegd: het is een bijzonder geil besef dat de Oekraïense nu de rest van haar leven zal denken aan mijn vriendin als “haar eerste vrouw” – als degene die haar bevestigde in het feit dat meisjesseks lekker is! (Vooral voor die prachtige slanke jongedames, die zat mannen ter beschikking hebben, is het belangrijk te leren dat het heerlijk is om te vrijen met een andere vrouw – het is bijzonder gunstig voor hun vorming te ervaren dat dit een seksspel met een geheel eigen zachte en subtiele dynamiek is.)

Zoals iedereen kan begrijpen waren we beiden na afloop super opgewonden en een hevige nacht en ochtend volgden! Hiermee is bereikt dat mijn vriendin nu zeker weet dat ze haar seksuele identiteit wil verruimen. Wie weet waarop dat nog allemaal zal uitlopen . . . Wel zegt ze dat ze nooit verliefd zou kunnen worden op een vrouw. Misschien is dat – mezelf in acht genomen – maar beter ook. Wel zijn we op zoek naar een nieuw meisje om dit experiment mee voort te zetten . . . Dus welke vrouw zich geroepen voelt is uitgenodigd een reactie achter te laten . . . Mijn vriendin wil namelijk achterhalen of er een limiet is aan het aantal keren dat ze een vrouw klaar kan laten komen binnen één vrijpartij . . .

Reacties (6)