Verhaal

Vriendin vindt dildo

Categorie: Lesbisch Geschreven op: 06-08-2012 Auteur: Default Gelezen: 15019

Door: Lisanne, 18 jaar.

Op maandagmiddag kom ik thuis van school, helemaal uitgeblust want in het weekend had ik niet veel geslapen. Ik was net 18 geworden en ik had een afspraak met mijn ouders: zodra ik 18 werd mocht ik in het weekend uit met mijn vriendinnen, dus dat deed ik ook. Om de reden dat ik nooit uit ging was ik ook niet veel actief met jongens, maar wel met seks, later meer...

Na een glaasje drinken met mijn moeder aan de keukentafel ging ik naar boven om mijn huiswerk te doen, ik deed immers 5 VWO en vertelde nog even aan mijn moeder dat Julia elk moment zou langskomen om samen huiswerk te maken en dat ze gewoon naar mijn kamer kon komen.

In mijn kamer plofte ik gelijk op bed en deed ik nog even mijn ogen dicht. Een half uurtje later ging de deur bel wat mij wakker maakte, Julia. Voordat ik het wist lag ze naast me in bed de dag door te nemen. Julia zat bij mij in de klas en was een klein jaartje ouder dan ik was.

Aangezien Julia vrij makkelijke ouders had, ging ze veel eerder uit. Hierdoor was ze veel actiever op het gebied van seks dan ik was.

Julia en ik zeiden altijd dat we huiswerk gingen doen maar meestal kwam daar niets van terecht, ook dit keer niet.

Julia zag een leuk rokje liggen en trok die aan dit deden we wel vaker met elkaars kleren, eigenlijk altijd. Niet dat ik echt lesbisch ben maar ik vindt altijd dat Julia prachtige benen heeft. Omdat ze bezig was het rokje aan het aantrekken was, kon ik haar weer van top tot teen aanschouwen. Ze had prachtige lange, zacht geschoren benen overlopend in een strakke kont en doordat ze een string aanhad kon de deze mooi zien. Julia draagt altijd heup strings, door haar brede heupen past dit ook mooi en dit vindt ze lekker zitten, 'zit zo lekker strak' zegt ze altijd. Ik heb ze ook wel maar heb liever een gewone string of een hipster.

Inmiddels had Julia het rokje aan en deed ze net alsof ze een cheerleader was wat er echt hilarisch uit zag. Als Julia eenmaal kleren aan het passen is draaft ze altijd een beetje door, een jurk werd aangedaan, nieuwe jeans, shirtjes, truitjes en bh's. Omdat wij dezelfde bh maat hebben, C70, kon dit ook gemakkelijk.

Julia gooide een nieuwe push-up bh naar mij toe, 'hier laat even zien hoe die staat'. Door het aantrekken van de bh had ik niet door dat Julia mijn rood-doorzichtige dildo achter uit mijn laatje tussen mijn bh's door viste.

'Wat is ditt' zei ze giechelend, ik stond nog half met de push-up bh in me hand versteend stil.

Dit was mijn geheim!, en de enige die hiervan wist was Lea, ik baalde ervan dat Julia hem had gevonden. Die dildo had ik een paar maanden terug gekregen van mij nicht Lea, zij was al 27 jaar oud.

Ik kan goed met Lea en het leeftijdsverschil is nauwelijks te merken. Doordat zij per ongelijk zwanger was geworden kreeg ze een tweeling, om deze reden logeerde ik veel bij haar om te helpen en 's avonds hadden we dan een filmavond met popcorn en wijn. Doordat ik Lea zie als een zus kan ik met haar over alles praten. Daarom vroeg ik Lea een avond om raad. 'Lea' zei ik, ‘Ik zit ergens mee’, Lea luisterde aandachtig. Afgelopen tijd wordt ik bijna vermoeid van mezelf van gedachten, in de klas, thuis zelf in de ochtend als ik wakker wordt! Ohjee zei Lea, dit zijn gedachtes over seks of niet? 'Ja'! Zei ik. Word je ook wel eens nat? 'Nat?' vroeg ik. Ja, zegt Lea, tussen je benen, dat lekkere kriebelende gevoel waarbij je vochtig wordt in je vagina? Ja, dat krijg ik dan altijd. Lea stond op en zei niks terwijl ze de woonkamer uit liep. Toen ik daar een minuutje alleen zat in haar woonkamer merkte ik dat het weer warm werd tussen me benen en dat het daar wel een zee leek van water! Het vocht kwam zelf bijna door me avond broek heen, je weet wel zo'n grijze stoffen broek.

Lea kwam terug met iets in haar hand, 'hier' gebruik deze is, het was een rood-doorzichtige pik, dat een beetje bewegelijk was maar vooral in de stijve vorm zoals jongens dat krijgen als ze opgewonden zijn, ik had op de middelbare school al zat biologie les gehad dus wist ik wat er de bedoeling mee was.

Die avond ben ik in de logeerkamer ontmaagd door een dildo, ik voelde me geweldig alleen in die kamer, ik was de koningin van de wereld niets kon mij nog stuk, in zo'n euforisch en lekker gevoel wat niet te beschrijven is ben ik toen in slaap gevallen.

Die maanden voordat Julia die dildo vond in m'n bh laatje heb ik wel drie tot vier keer per week seks gehad met die dildo, ik had daardoor ook niet meer de hele dag las van geilheidsmomenten, wat soms erg vervelend is omdat je broek zo nat wordt van binnen.

Nadat ik het verhaal helemaal had verteld aan Julia hoe ik aan die dildo kwam lagen we samen op mij bed, Julia in een hemdje met daaronder mijn roze bikini topje en verder alleen maar een witte string aan. Ik had de push-up bh aan en een rokje met daaronder een zwarte heupstring.

'heerlijk' zei Julia op een geile manier, Julia was een prachtige vrouw met mooi blauwe ogen en blond haar, maar ik was toch niet aangetrokken door haar? Ik kon in haar witte string een nat plekje te ontdekken. Toen ik dat zag en er naar keek, zag Julia dat ik het opmerkte, wanneer ik haar weer aankeek leek het wel op een moment uit een film. Onze neuzen kruisten elkaar perfect en haar mooie, zachte en vooral lekkere lippen raakte die van mij en we begonnen uitgebreid te zoenen. Het was heerlijk en zo opwindend! Ik werd zo nat dat het leek alsof ik wel een hele oceaan tussen mijn benen had.

Julia begon mij in mijn nek te zoenen en achter me oor, op hetzelfde moment ging met mijn vingers over haar witte string heen, ze was net als ik nog natter geworden.

We zeiden helemaal niks, we lieten ons door de gevoelens leiden.

Julia ging naar beneden en begon aan me borsten likken, dit was zo heerlijk dat mijn nippels kei hard werden. Julia deed mijn bh uit in één beweging en ik ging tegelijkertijd met mijn vingers in haar string. Ik gleed met twee vingers over haar schaamlippen, van de buitenste naar de binnenste. Ze was zo ongelooflijk nat! Ik begon met het masseren van haar clitje, hierdoor begon ze zacht te kreunen.

Julia ging van mijn borsten kussend naar beneden via mijn navel, waar een plasje zweet in stond zo warm had ik het gekregen, naar m'n string. Ze keek me uitdagend aan en ik begon een beetje te giechelen, Julia trok mijn string uit en begon me te beffen, dit voelde zo geweldig, zoiets heerlijks had ik nog nooit meegemaakt. In haar ooghoeken pakte Julia mijn dildo en duwde hem langzaam op-en-neer naar binnen in mijn kutje. Heerlijk! Julia likte aan mijn clitje en bleef maar met de dildo bewegen, ik kreunde nu ook. Het gevoel wat op kwam was onbeschrijfelijk, me benen begonnen helemaal te trillen, ik voelde dat begon klaar te komen, ik had het al vaker meegemaakt maar dan alleen in me bedje. Terwijl ik begon klaar te komen kreeg ik een nog raarder gevoel van binnen en in me kut, wat was dit? Dit had ik nog nooit meegemaakt, het leek wel alsof ik moest plassen terwijl ik klaar kwam, ik kon het niet meer stoppen. Ik kreunde het uit, mijn benen en buik trilden en ik kreeg een euforisch en overweldigend gevoel van binnen en ik spoot Julia helemaal onder het kutvocht, dit was de aller eerste keer dat ik squirte. Julia zat er helemaal onder en begon hard te lachen.

Het was geweldig!

-xxx-

Reacties (1)