Verhaal

mijn geile lesbische colega

Categorie: Lesbisch Geschreven op: 16-05-2012 Auteur: paulaatje Gelezen: 11576

Dag allemaal mijn naam is Lianne en ik werk voor een grote bank als systeem beheerder. Nu wil het feit dat ik een hele mooie vrouw als collega heb hier op de afdeling ze heet Monique en Monique heeft duidelijk voorkeur voor vrouwen. Monique is een hele mooie vrouw waar een hoop mannen graag naar kijken maar helaas ze heeft een vriendin. Maar oké sinds een paar weken begon Monique met wat grappige toespelingen te maken richting mij je kent het wel van die opmerkingen he lekker ding of he Lianne krijg ik geen kusje meer als je binnen komt enz enz. Ik stoorde me er niet zo aan en liet haar lekker begaan maar als ze aan mijn bureau stond achter mij zweerde ik haar borsten heel subtiel te voelen tegen mijn rug aan en als ze dan wat aanwees op het scherm moest ze me ook altijd even aanraken.

 

Me arm of heel toevallig de buitenkant van me borst. Heel subtiel allemaal maar het begon wel op te vallen. Zo ging dat dag in dag uit door en als ze heel stout was bukte ze heel toevallig iets te diep voorover om wat te pakken en gunde mij zo een blik op een deel van haar string en billen natuurlijk was ze mooi maar ik val nou eenmaal niet zo op vrouwen heb veel liever een lekkere stijve pik in me hand. Als ze dat deed zo bukken keek ze me altijd nog even aan of ze wou zeggen pak me maar hoor het is voor jou. Maar toen werd het de beruchte vrijdag we hebben een al twee maanden een nieuw systeem draaien hier en dat gingen ze vandaag op het netwerk zetten zodat iedereen er mee kon werken.

 

Dit liep dus voor geen meter en het werd dus overwerken om alles voor maandag weer aan het draaien te hebben. Het was tien uur toen alles weer een beetje draaiden en de meeste inlog gegevens zaten erin dus maandag konden ze weer aan het werk. Ik pakte me spullen bij elkaar en zei Monique gedag die nog niet klaar was met haar taakjes en liep naar de gang toe zo naar buiten. Ik heb nog even gelachen met de bewaking stoere lekkere mannen zijn dat oh die mogen wel een keer langs komen.

Sta ik bij me auto merk ik dat ik me sleutels ben vergeten te pakken kut. Loop weer helemaal terug en krijg nog een grappige opmerking over slavernij dat ik al weer terug ben en loop richting mijn kantoor. We hebben glazen panelen in de kantoren en ik zie Monique zitten maar zij ziet mij niet ze zat een beetje onderuit op haar stoel en haar hoofd ligt achterover gebogen. Kon niet goed zien wat zien wat ze aan het doen was en ik stapte naar binnen. Een schrik reactie van Monique was het gevolg en ik begreep ook waarom ze had haar rokje omhoog geschoven en haar stringetje was uit. Moos was met zichzelf aan het spelen ze voelde zich betrapt en werd een soort van kwaad. Maar ze bleef wel wijdbeens zitten en ik kon niet stoppen met staren naar haar perfect geschoren kut.

 

Ze zag dat ik keek en bleef kijken en dat kalmeerde haar een beetje. Sorry dat ik zo binnenkwam maar ik was wat vergeten vertelde ik haar maar ik zie dat jij het nog druk hebt. Ze lachte naar me en verontschuldigde zichzelf was de schrik zei ze. Ze bleef wel gewoon zo zitten en ik moest niet staren maar dat deed ik dus wel die aanblik van haar vingers op haar kutje deed me toch wel wat al liet ik het niet merken natuurlijk. Monique kwam wat omhoog en vroeg heel brutaal of ik haar kutje mooi vond ik werd rood roder en roder en zei ja.

Wat vind je dan zo mooi Lianne vroeg ze. Nou dat je het perfect kaal geschoren hebt zonder rode bultjes die ik altijd krijg van me bikini lijn scheren. Ze lachte en vertelde me dat je de juiste zeep en een scherp mes moest gebruiken maar laat mij maar eens even kijken naar die rode plekjes zei ze. Ik wist niet wat ik hoorde maar Monique ging staan en zei we zijn hier als twee vrouwen alleen ik mag toch wel even kijken en dan kan ik je tips geven. Ze liep naar de deur toe en deed die op slot en liet de luxaflex zakken. Zo nu kan er niemand in en niemand kan je zien zei ze.

Ze kwam op me af en stond nu voor me ze trok wat aan me riem en met een kinderlijk stemmetje probeerde ze me over te halen. Ah toe nou alleen even kijken meer niet. Ik wist niet wat ik moest doen maar Monique was al bezig met me riem en een knoop van me broek. Voor ik het wist was me broek los en Monique zei zo das stap 1 nu even uit doen en ze hurkte voor me en trok ondertussen me broek naar beneden. Ik voelde me niet zo op me gemak maar liet haar toch begaan. Stap er maar uit zei ze en ik tilde me ene been op en toen de ander stond ik daar in me string midden op kantoor. Ze stond op en pakte me hand die klam was van het zweet en leidde me naar me bureau toe.

 

Ga maar even zitten daar en ze duwde me zachtjes op het bureau. Leun maar een beetje naar achter dan kan ik het beter zien zei ze. Ik leunde wat achterover en Monique pakte een stoel en schoof die tussen me benen in pakte me voeten en zette die op de leuning neer. Kijk eens aan net als bij de dokter Lianne k schaamde me dood ik voelde me echt een slet op deze manier maar aan de andere kant ook weer spannend voor wat komen ging.

Monique haar vingers gleden langs de rand van me string en trok die opzij aha zei ze ik zie wat je bedoelt met die bultjes. Is een beetje geïrriteerde huid gaat wel weer over ja dacht ik dat wist ik ook wel maar wat nu. Ze werd wat brutaler en wreef met haar vingertoppen door me zwarte krulletjes heen precies over me knopje en ik gaf een schokje met me kont. Oei beetje gevoelig vroeg ze daar zal ik eens naar kijken en ze begon over me klitje te wrijven.

Ik wist niet wat ik moest doen vond het wel lekker maar dit klopte niet helemaal met wat ik gedacht had van vrouwen. Ze wreef nu wat steviger en haar andere hand lag op me buikje. Ik voelde dat ik nat aan het worden was van haar aanrakingen en dat had Mo ook door ik kan je ruiken zei ze ik ruik je kutje. Ik schaamde me dood stink ik? vroeg ik, ik was me iedere dag hoor. Nee joh gekkie zei ze ik ruik een nat poesje en daar word ik erg geil van. Ze kwam wat naar voren met de stoel en toen gebeurde het ik voelde haar tong over me lipjes heen glijden en toen op me klitje. Jezus wat was dat lekker zeg ik werd hier gewoon gelikt terwijl ik op me eigen bureau zat.


Ze likte en zoog aan me clitoris en ik voelde hoe ze een vinger in me gaatje stopte fuck ze wist wat ze deed en terwijl ze aan me klitje zoog sopte haar vinger in en uit me kutje. Ze haalde haar vinger uit me natte grotje en hield deze voor me me mond hier proef jezelf maar eens zei ze en ze stopte haar natte vinger in me mond. Ik smaakte naar hoe kan ik dat omschrijven?, beetje zilt niet echt zout met een vleugje zoet.

Ze tilde me benen iets op en gleed toen met haar tongetje over me gaatje naar me kontje en ze likte me kontgaatje helemaal nat oooh dit was zo lekker ik voelde haar tongetje dat probeerde om een stukje naar binnen te komen en weer naar me klitje en weer lange halen naar me kontgaatje. Het duurde niet lang voordat ik voelde dat k ging komen Monique stopte met likken en ging staan ga maar even liggen zei ze en dat deed ik ze ging op de stoel staan en stapte op het bureau. Toen ze boven me hoofd stond zat ik haar kutje weer en ze liet zich op haar hurken zakken voor een beter uitzicht. Zo Lia nu kan jij mij ook lekker likken en we lagen in standje 69 op het bureau elkaar kutjes te likken iets wat ik nog nooit gedaan had mar eigenlijk vanzelf ging.

Ik likte met lange halen vanaf haar kontje naar haar klitje en probeerde haar met twee vinger te neuken. Als er nu iemand was binnen gekomen waren we allebei de sigaar geweest maar er kwam niemand en ik likte en zoog haar kutje zeiknat ik voelde ondertussen Monique haar vingers in me kutje soppen en ze zoog me clitoris er zowat af. De spanning in Moos haar buik nam toe ik voelde haar spieren aanspannen en daarna een kreet en proefde het geil wat uit haar kut kwam toen ze klaarkwam. Ze pakte het tempo weer op en neukte mij nu met twee vingers en kort daarna kwam ik ook klaar.

 

We lagen daar nog even en toen stapte ze met haar slijmerige kut van me mond af en hielp mij van het bureau. Kom volgende week even bij me langs zei ze dan scheer ik jou kutje ook zo mooi kaal. Meer zeiden we eigenlijk niet we hebben ons aangekleed en zijn naar huis gegaan had wel de indruk dat de mannen van de beveiliging konden zien aan me wat ik net gedaan had maar die gasten zijn discreet en die hoor je nooit. Na het weekend begon het werk weer was wel een beetje zenuwachtig maar goed. Monique was al op kantoor en toen ik binnen kwam moest ze lache ze liep op af en gaf me snel een zoen op me wang en bedankte me voor vrijdag. Ik lachte wat verlegen maar heb wel een afspraak gemaakt voor donderdag avond om lekker geschoren te worden en ja wie weet wat er dan gebeurt. BI seksueel kan toch eigenlijk ook geen kwaad kus Lianne

Reacties (2)