Verhaal

Julia geeft zich bloot

Categorie: Internet Geschreven op: 29-02-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 6397

Eergisteren, vrijdag, was het eindelijk gebeurd. Weken had ik uitgezien naar de ontmoeting met Julia, het vrouwtje dat ik via de webcam had leren kennen. Het was alle keren hoofdzakelijk bij uitwisseling van informatie gebleven. Natuurlijk had ik wel geprobeerd haar zo ver te krijgen om haar tieten en haar kutje te laten zien, maar daar was ze niet op ingegaan. Toen ik haar voorstelde mijn ruige joekel te bekijken was ze wel nieuwsgierig geweest.

Dus had ik, terwijl ik met haar doorlulde, onder tafel een stijve liefdespaal geproduceerd. Ik wilde haar meteen imponeren. "Kutte kut," had ze slechts gezegd en dat was wel een teleurstelling voor me geweest. Was dat alles wat ze over mijn ferme snikkel te melden had? Ik had gehoopt dat zij nu bereid was haar flamoes te laten zien, maar weer gaf ze geen sjoege. Met haar kwam ik niet verder, dat was duidelijk. Julia was te preuts voor mij, terwijl ze er best ruig uitzag. Volgens mij was ze een veel te keurig opgevoed meisje en nooit bereid haar kut aan een vreemde man te laten zien. Laat staan zich te laten neuken, waar het mij uiteindelijk wel om te doen was. Dus, omdat ik niet eeuwig met haar wilde blijven praten stelde ik voor ons contact te verbreken.

Tot mijn verrassing vroeg ze me of ze een paar dagen bij me mocht komen logeren. "Ik vind je erg leuk, maar ons geklets vind ik langzamerhand een koude bedoeling. Ik wil je graag in levende lijve zien." Ik was sprakeloos geweest. Dat gelul van ons vond ze dus ook niks. Zo’n verandering in haar houding had ik niet verwacht. Dus zei ik haar dat ze welkom was en we maakten meteen een afspraak voor een weekend. Daar stond ze dan op die zomernamiddag. Gekleed in een rood hesje., zwart rokje en haar voeten in rode schoentjes.

We omhelsden elkaar als oude vrienden en Julia nam meteen de leiding. "Heb je wat te drinken?" Met een blikje Up in de hand wilde ze zien waar ze kon slapen. "Waar slaap jij dan?" wilde ze weten, toen ik haar het eenpersoonsbed in mijn slaapkamer liet zien. "In mijn atelier hiernaast." "Komt niks van in," zei ze kernachtig, "we kunnen toch wel twee eenpersoonsbedden naast elkaar zetten? Je kamer is groot genoeg." Binnen een half uur na haar komst hadden we een prachtig twee persoonsbed gemaakt, waar we het hele weekeind met elkaar op konden klooien.

Ik zou haar flink bij d'r kut pakken, daar kon ze op rekenen. Bij de gedachte aan al dat moois werd ik knap geil en voelde mijn lul in beroering komen. Tonia had me duidelijk gemaakt waar ze voor was gekomen. Aan mij zou het niet liggen. ''Je wou mijn pruimpje toch zien?" lachte ze, terwijl ze voor me ging staan, "nou, ga je gang maar. Je hebt zolang op je webcam gezeurd." Mijn hemel, dacht ik, dit gaat nu opeens heel snel. Ik liet er geen gras over groeien. Ik trok haar bloesje uit. Bijna haar hele linkerschouder en een deel van haar arm waren bedekt met tatoeages. Ook op haar buik zaten verschillende versieringen. Daar werd ik nog geiler van.

Met beide handen omklemde ik haar tieten en toen ik daarbij haar tepeltjes kneedde legde ze haar hoofd tegen mijn schouder en hoorde ik haar zuchten. Ik knielde daarna voor haar neer en rukte aan haar rokje. Ze hielp me met een wiebelende kont om het ding omhoog te schuiven. Ik keek omhoog en zag haar glimlachen. Vlak voor me stond een grote kale kut me uitdagen aan te kijken.

Twee flappen puilden nieuwsgierig naar buiten. "Ben je tevreden?" Toen ik haastig knikte, lachte ze: ''Je mag er alles mee doen wat je leuk vindt, behalve opeten." Nu, dat was niet aan dovemansoren gezegd. Ik boog me voorover en nadat ik met twee vingers haar schaamlippen opzij had geduwd nestelde ik mijn tong ertussen. Haar warme kutgeur kwam me tegemoet en ik voelde hoe mijn zwans daar opgewonden op inspeelde en roodgloeiend omhoog stond. Ik zoog haar kutlellen in mijn mond en liet mijn tong haar klitje bespelen.

Julia zuchtte en zakte door haar knieën. Haar ferme kut sprong open en nodigde mijn tong uit dieper in haar door te dringen. Dieper dan nu was ik nog nooit met mijn tong in zo'n zalige warme holte geweest. Julia kreunde en legde haar handen op mijn hoofd. Het duur maar even of ze raakte zo opgewonden, dat ze mijn gezicht tegen haar hitsige flamoes drukte en met haar schaamlippen langs mijn mond en neus begon te schuiven.

Ik voelde aan mijn neus haar klitje tot een bobbel opzwellen en de geluidjes uit haar mond gaven aan dat ik goed bezig was. Mijn stijve leuter had het intussen zo benauwd gekregen dat ik mijn gulp open ritste en hem de vrijheid schonk. De paars aangelopen eikel vroeg om liefde. Ik stond op en drukte mijn mond op die van Julia. Onze tongen vrijden met elkaar en ik was opgelucht toen haar hand zich om mijn knots klemde. "Kuttekut,"stamelde ze, hij is veel groter dan ik op de webcam heb gezien." Ze rukte me zalig af en mijn handen wreven haar natte kut. Zo stonden we een poosje, zuchtend en hijgend, tegen elkaar op te vrijen.

Daarna kleedde ze me uit. "Ga eens liggen," zei ze, "op je buik." Ze rommelde wat in haar beauty-case en ik voelde hoe ze olie op mijn rug sprenkelde. "Ik zal je eens lekker masseren." Ze knielde naast me neer en haar handen grepen zich vast in mijn vlees. Ze deed het zo lekker dat ik ontspannen weg soesde. Ik kwam pas weer bij mijn positieven, toen ze met mijn bovenbenen bezig was. Haar handen gleden tussen mijn dijen en ik drukte mijn onderlichaam van genot omhoog. Haar hand gleed naar mijn ballen en toen ik me verder opdrukte greep ze me ook nog bij mijn stijve lul en trok me met haar gladde oliehand af. Ze moest ook opgewonden zijn geraakt, want haar hand ging steeds sneller.

Opeens liet ze me los en ging achter me op haar rug liggen. Met haar hoofd kroop ze tussen mijn knieën en terwijl ze in iedere hand een kloot vasthield trok ze mijn lul aan mijn ballen in haar mond. Zo was ik nog nooit gepijpt. Dit was ècht geil. Ze kneep haar mond samen, zodat ze me het opperste genot schonk. Wat zou ik nu graag in dat hete mondje klaarkomen. Moest ik doorgaan tot het einde? Ik trok mijn zwans toch maar uit haar mond terug. Onder mijn armen doorkijkend, vroeg ik: "Hoe moet het verder?" "Jij mag doen wat je lekker vindt. We hebben het hele weekend." Ik nam aan dat ik verder in haar mond mocht, want ze trok mijn lul weer naar binnen.

Ik hervatte mijn neukbewegingen en van haar kronkelende tong, die met mijn eikel speelde, werd ik zoetjesaan knettergek. Ik besloot haar mond tot het einde te neuken. Ik verhoogde het gerag en toen ik voelde dat ik klaar kwam hield ik even stil en spoot de hele inhoud uit mijn ballen in haar proestende mond. Ze trok even later mijn lul uit haar mond en likte hem als een lolly. Ik keek omlaag en zag mijn ballengeil langs haar kin lopen. "Dat smaakte heel lekker," grijnsde ze, "heel lekker. Dit mag je dit weekend nog wel een paar keer doen." Ik kroop boven op haar en ze spreidde haar benen. Ik dook met mijn mond op haar kut, die wijd openstond en het me makkelijk maakte diep in haar door te dringen.

Met tong en tien vingers bespeelde ik het zachte vlees van haar roze flamoes en ik hield dit spelletje vol tot haar lichaam begon te sidderen. "Ohhhh ..... " hoorde ik haar een paar keer kreunen. Haar schokken werden wilder en ik begreep dat ze nu in mijn mond klaar wilde komen. Mijn vingers geleden sneller langs haar schaamlippen en mijn tong kronkelde zich rond haar klitje. Plots gilde ze en sproeide warm vrouwengeil in mijn mond. "Ohhhh .. ! riep ze weer, "ik kom ... ik kom!" Ze greep mijn hoofd en drukte me stevig op haar kut, die nog steeds overliep van melk en honing. Aangezien ik  supergeil van haar kut smaak was geworden wilde ik het liefst mijn stijve snikkel in haar druipende opening stoten.

Maar ik was·al een keer klaargekomen en vond het eerlijker om nu Julia nog een keer alle genoegens van de wereld te schenken. Dus trok ik haar gleuf open en likte en zoog aan haar smakelijke flapjes net zo lang tot ze weer begon te kreunen. Drie keer kreeg ik het voor elkaar om haar" "Oooohh," te laten kermen en toen zakte haar lijf uitgeput ineen. Na een kwartiertje en twee drankjes vroeg ze: "Kun je nog een keer?"

Ze was naast me komen liggen en had haar hand tussen mijn benen gelegd·. "Ik denk het wel," antwoordde ik en kwam omhoog. Haar hand had snel mijn snikkel in de houdgreep genomen en rukte hem stijf. Ik kwam achter haar en stak mijn vurige zwaard in haar nog steeds vurige kut. Ze liet me begaan en toen ik mijn orgasme kreeg liet ik me schokkend in haar leeglopen. ''Je was heel lief, " fluisterde ze in mijn oor. Morgen en overmorgen gaan we het nog eens dunnetjes overdoen, hè?" 's

Avonds in bed vroeg ik haar waarom ze zo afhoudend op de webcam was geweest. "Ik geef me niet makkelijk bloot," zei ze, "maar als ik me bloot geef, dan geef ik me echt bloot. Voel maar," en ze nam mijn hand en bracht het opnieuw naar haar geheime plekje, dat nu heel bloot, vochtig en kaal aanvoelde.

Reacties (5)