Verhaal

De eerste, van hopelijk, vele keren

Categorie: Homo Geschreven op: 22-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 3040

Een maand geleden, ging ik naar mijn kapper, die net een nieuwe kracht aangenomen had. Dit was een geweldig lekker ding, met een heerlijk  lijf, en een verrukkelijk strak kontje, die hij onder het lopen zeer sexy bewoog. Ik vroeg natuurlijk zo onverschillig mogelijk, of hij tijd had om mij te knippen, en terwijl hij daar mee bezig was, leerden we al pratend, elkaar beter kennen, en  merkten dat er langzaam,  een bepaalde  aangename  spanning  tussen ons ontstond. Toen we ook nog ontdekten, dat we bij elkaar in dezelfde flat woonden, zei ik bij het afrekenen, dat hij dan maar snel, eens wat moest komen drinken. Het weekend daarop , zat ik dus, met de kriebels in mijn lijf, bij mij thuis te wachten,  sprong nerveus snel  op toen de bel ging,  en  liet hem  met een brede lach binnen. Ik zag, toen hij op de bank ging zitten, en mij met zijn prachtige donkere ogen aankeek,  dat ook  hij  gespannen was, en  terwijl ik dacht dat dit weleens een zeer bijzondere avond kon worden, schonk ik  de wijn in, zette wat sfeer muziek aan, en ging naast hem zitten.

We waren  onder het genot van een glaasje wijn,  over van alles en nog wat aan het  praten, toen hij  mij ineens, met een  indringende blik aankeek,  en daarna  met een rood hoofd zachtjes  zei,  dat hij heel  erg verlangd  had naar deze afspraak. Ik draaide me snel naar hem toe , lag voorzichtig  mijn handen om zijn hoofd, keek hem diep in de ogen, en drukte  zachtjes mijn lippen op zijn mond. Er ging eerst  een rilling door zijn lichaam, daarna  duwde  hij zijn tong een stukje mijn mond in, en liet die om de mijne heen kronkelen. Vanuit mijn onderlijf voelde ik nu aangename prikkelingen naar mijn pik te lopen, na  een diepe  zucht  pakte ik hem beet,  trok ik hem,  al zoenend,  langzaam overeind, drukte hem tegen mij aan, en  begon met  mijn onderlichaam stevig over zijn omhoogkomende pik te wrijven.  Hij greep meteen mijn billen vast, leunde met zijn bovenlijf achterover, keek mij met een geile blik aan,  en  begon met hoorbaar genoegen ook te wrijven. Ik  vroeg mij  ineens  verwonderd af,  hoe het  mogelijk was, dat deze jongeman  mij zo  geil kon maken,  en vooral,  de snelheid  waarmee dat gebeurde.

Hijgend  trok ik mij los, deed een stap naar achteren, en terwijl hij mij een vragende blik aankeek, vroeg ik,’’ Wil je hier echt mee doorgaan?, of zullen we wat bij ons positieven zijn gekomen, eerst nog wat drinken? . Hij keek  opgelucht naar me,  zei dat hij niets wilde drinken,  bij ons  eerste gesprek al wist wat hij met mij wilde, en had aangevoeld  dat ik toen dezelfde gedachten had, dus  hij  er  zeker niet mee ging stoppen, maar dat het tijd werd om naar mijn slaapkamer  te gaan. Ik voelde  mijn hart een paar slagen missen, pakte zijn hand, en samen liepen we de kamer in, daar deden we onze  kleren uit, en terwijl hij mij  van top tot teen bekeek,  zei hij,’’ Je bent  veel  mooier,  dan ik mij voorgesteld had’’,  stapte  met een begerige blik  naar mij toe,  begon met zijn warme mond over mijn borst te likken en  kneep  zachtjes in mijn tepels. Toen hij  strelend zijn handen over mijn lichaam naar beneden liet  glijden, en gretig  mijn pik wilde pakken, duwde  ik hem achterover op mijn bed,  en terwijl ik zei dat er een betere manier was om samen te genieten, ging ik in stand 69 over hem heen liggen.

Ik maakte eerst  de kop van zijn pik vrij, sloot mijn mond er omheen, en  met mijn hand er stevig  omheen, probeerde  ik hem,  met lange halen, steeds dieper in mijn mond te zuigen, en zijn ballen masseerde ik tegelijk  zachtjes met mijn andere hand. Terwijl ik zo met mijn hoofd tussen zijn benen een tijdje met hem  bezig was, en hij onder mij , met hoorbaar  genoegen, zijn best deed mij hetzelfde genot te bezorgen,   voelde ik dat hij ongecontroleerd met zijn lichaam begon te schokken en spoot hij, terwijl ik mijn mond weghaalde, een warme  witte straal sperma over mijn gezicht. Hij lag terwijl ik mijn gezicht schoonmaakte even na te hijgen, keek toen begerig, naar mijn nog  stijve paal, zei met een hese stem,  dat hij blij was, dat ik mij zo goed kon beheersen, en  of ik mijn paal  misschien liever nog even in zijn aars wilde stoppen zijn. Hij draaide zich, om, kwam omhoog,  en stak uitnodigend zijn kontje naar mij toe. Ik bracht mijn pik vlug  naar zijn  ster,  smeerde nog snel wat spuug over mijn eikel, trok met mijn handen zijn billen uitelkaar, en met een kreet van genot, duwde ik hem zijn aars in.

Toen ik probeerde  hem  eerst wat  voorzichtig wat dieper naar binnen te bewegen, duwde hij zich hard naar achteren, en riep dat  hij hem  zo diep mogelijk in zijn ster wilde hebben, en begon  zijn kontje  steeds sneller over mijn pik te halen. Ik werd daar zo geil van, dat ik me  nu ook niet meer kon inhouden, en terwijl ik hem er nog een paar keer, bijna met ballen en al, naar binnen  ramde, en helemaal  vergat hem er uit te trekken spoot ik met een harde kreet zijn hele aars vol, en liet mij, uitgeput languit op bed vallen. Ik zag dat hij naast mij kwam liggen, me lachend aankeek,  en toen  zei dat dit als het aan hem lag de eerste  van hopelijk vele keren was geweest.   

Reacties (1)