Verhaal

Liever echt, dan namaak

Categorie: Homo Geschreven op: 19-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2576

John lag verveeld op de bank televisie te kijken, en besloot naar zijn zuipmaatje te gaan. Hij haalde wat bier uit de ijskast greep nog een paar zakken chips, en ging op weg. Bij aankomst pakte hij de  verborgen sleutel van zijn plekkie,  ging naar binnen, liep naar de kamer, toen hij de deur opende, en net wilde roepen, ’’ Wie heeft er  trek in een biertje?’’,  zag hij dat zijn vriend  met de broek naar beneden,  op de bank naar een geile film lag te kijken, en met een rooie kop aan zijn lul lag te sjorren. Hij sloop zachtjes naar hem toe, ging achter hem staan , en terwijl hij zich over hem heen boog en de handen van vriend weghaalde, fluisterde hij zachtjes in zijn oor ,’’Hallo, Marco, volgens mij ben ik gelukkig nog net op tijd.’’. Verbaasd  keek hij om, schoot in de lach, zei met een geile blik in zijn ogen, dat hij net aan hem lag te denken, trok zijn broek omhoog, en vroeg wat hij wilde drinken, John nam zijn tas achter de bank vandaan,  gaf hem aan zijn vriend, ging zitten, en terwijl hij zei dat hij alleen nog een paar glazen nodig had, keek hij naar de televisie, waar te horen en te zien was, hoe twee mannen het geweldig naar hun zin hadden met elkaar.

Marco pakte snel de glazen, gooide de chips in een schaal, maakte twee flesjes bier open, liet  zich op de bank vallen, en toen hij hoorde dat John steeds  onregelmatiger ging  ademen, kroop hij met  zijn hand tussen de benen van zijn vriend, lag hem stevig  over de omhoog gekomen pik, en begon hem op en neer te halen. John slaakte een diepe zucht, en terwijl hij zei dat hij vreselijk geil werd van hem, en die kreunende gasten op de tv, kwam hij overeind, trok snel zijn broek en slipje naar beneden, stapte er uit, en zag uit zijn ooghoeken, dat John ondertussen hetzelfde deed. Ze begonnen daarna meteen  hun stijve palen tegen elkaar aan te wrijven, streelden met hun handen begerig over elkaars kont, gooiden snel de rest van hun kleding uit, en terwijl ze elkaar ophitsten door hard in hun tepels te knijpen, lieten zich kreunend van genot, langzaam zakken. John duwde Marco languit, greep zijn pik  vast, maakte de knop vrij, en begon er met veel genoegen,  eerst  even een paar keer aan te likken, sloot daarna zijn lippen er omheen, zoog hem diep zijn mond in, lag zijn hand er omheen, haalde hem stevig knijpend heen en weer, en masseerde met zijn andere hand zijn ballen.

Hij voelde, toen hij met veel genoegen een tijdje met dit geile spelletje bezig was,  langzaam vanuit zijn onderbuik de genotsgolven omhoog komen, en omdat zijn vriend steeds meer begon te kronkelen en te steunen, liet hij snel  zijn paal los , kwam overeind, en terwijl hij zijn kont  naar hem toe draaide,  trok hij met twee handen zijn billen open, en riep met schorre geile stem,  ’’Kom op Marco, het wordt tijd dat we nu samen echt gaan genieten, dus ram die pik van je maar zo diep mogelijk mijn ster  in, en neuk mijn aars tot je jezelf er zo hard uit spuit, dat we er bij neer vallen. Zijn vriend sprong meteen op,  smeerde even wat spuug over zijn eikel,  greep zich met een hand stevig vast, pakte met de andere zijn hete  kloppende paal vast,  en stak hem met een kreun van genot zo diep mogelijk naar binnen. Even bleef hij genietend strak tegen hem aangedrukt staan, drukte toen John voorover, en terwijl hij zover mogelijk over hem heen ging hangen, greep hij de pik van John vast, en terwijl hij met harde stoten zijn pik diep in John zijn aars begon te bewegen, haalde hij tegelijk met lange halen,  zijn hand over zijn pik heen en weer Het was na korte tijd John die als eerste schokkend een dikke witte straal langs de hand van zijn vriend spoot, maar niet lang daarna trok Marco zijn kloppende paal uit zijn aars en spoot zijn zaad over de rug van John. Ze lieten zich hijgend languit op de grond vallen, en lagen met een voldane grijns, elkaar aankijkend , nog even lekker na te genieten.                                                

Reacties (1)