Verhaal

Dennie z’n , eerste keer.

Categorie: Homo Geschreven op: 18-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 16267

Ik stond na het sporten met de jongens  in de doucheruimte, en zag dat Dennie nog steeds in zijn sportbroekje liep, wanhopig proberend zijn stijve pik te verbergen.  Een van de boys zag dit ook, wees naar hem en, riep lachend, ‘’ Uitkijken jongens,  hij heeft  weer snode plannen,’’ waarna Dennie met een rood hoofd , weg  liep.  Terwijl ik hem nakeek, dacht ik,’’ Arme knul, al bood iemand  een miljoen, dan zou hij nog niks  durven’’, want ik had wist bijna zeker, dat hij er nog maar kort achter was gekomen, hoe geil hij van naakte mannen  werd. Snel droogde ik mij af, sloeg de handdoek  om mijn middel, en liep naar de kleed kamer,  waar Dennie bezig was zich met een betrokken gezicht, om te kleden, lachte vriendelijk naar hem, en zei,  ‘’ Leer je net als ik, te beheersen, anders blijven ze bezig’’. Met een verbaasde blik keek hij mij aan, ik knikte, liet mijn handdoek vallen, ging voor hem staan, zei dat  hij nu alvast kon oefenen, en  draaide ik langzaam een paar keer, met mijn naakte lichaam om hem heen. Toen ik hoorde dat de  jongens  er aan kwamen  zei  ik, dat omdat hij geen douche genomen had hij wilde, straks bij mij kon komen douchen, trok mijn kleren aan, en ging weg.

Met spanning zat ik al een aardig tijdje te wachten of hij kwam,  want  ik had al zo vaak met bepaalde gedachten,  stiekem  zijn mooi slank en goed gevormd  lichaam met dat lekkere strakke kontje bekeken, en deze kans zou ik zeker niet voorbij laten gaan. Opgelucht hoorde ik de bel gaan, deed  de deur open,  zag Dennie met een  onzekere blik in zijn ogen voor mij  staan, en  liet hem snel binnen. Ik schonk een kop koffie voor ons in, en ging tegenover hem zitten. Hij wiebelde erg  nerveus heen en weer, dus ik pakte zijn hand, keek hem aan, en zei dat  ik het ook gezellig  vond als we samen alleen gezellig wat dronken. Hij haalde even diep adem, lachte even naar me, kwam overeind,  vroeg een beetje ondeugend waar de badkamer was, en of ik mee ging om zijn rug te wassen, waarop ik,  terwijl mijn hart in mijn keel schoot, antwoordde,  dat ik dat wel even voor hem wilde doen. Ik bracht hem naar de badkamer, lag een paar baddoeken klaar,  zei dat ik nog wel een nieuwe slipje had liggen, en die even ging halen en liet hem alleen.

 Toen ik de badkamer weer in kwam, zag ik Dennie  met zijn rug naar mij toe,  net onder de douche gaan, en bleef even staan om dat heerlijke lichaam van hem, eerst  even goed te bekijken. Ik voelde golf van genot door me heen gieren, en  trok snel  mijn kleren uit,  gooide ze in een hoek, pakte een  fles douche cream,  spoot  een dikke  straal in mijn handen,  en begon hem  stevig in te smeren. Hij vergat even adem te halen, draaide zijn hoofd om keek me aan, en tot mijn grote verbazing , duwde hij zich daarna met een brede lach, tegen mijn lichaam en wreef  met zijn strakke kontje tegen mijn inmiddels zeer stijve lul. Kreunend, duwde ik  mijn onderlijf zo stijf mogelijk tegen hem aan, bracht ik mijn handen naar zijn tepels , rolde ze stevig tussen mijn vingers, en  kneep er even hard in. Ik gleed daarna  strelend met mijn handen  naar beneden, lag  een hand,  stevig om zijn stijve kloppende paal,  en  begon hem  met  lange halen  op en neer te bewegen. Dennie  draaide zich al snel  om en zei met schorre stem,’’ Jezus ik  word  hier erg  geil van, en wil liever niet dat ik straks  met mijn harses , hier op die tegels val,  kunnen we niet beter naar je slaapkamer gaan?.

Ik schoot in de lach,  draaide snel de kranen dicht, liep naar de handdoeken , en zei  terwijl ik er een aan hem gaf, dat dit een goed idee was, waarna ik zijn hand pakte  en met hem naar de slaapkamer liep. Dennie ging op het bed zitten en keek  mij met zijn mooie donker blauwe ogen vragend aan, ik liet mij naast hem zakken, lag mijn handen om zijn gezicht,  zoende hem zachtjes op zijn mond, en duwde voorzichtig  mijn tong naar binnen. Hij begon hem direct  verder naar binnen  te zuigen, kronkelde er zijn tong omheen, en we lieten ondertussen  begerig onze handen over elkaars lichaam glijden. Ik duwde hem na een paar minuten,  van mij weg, waarna, hij mij verbaasd aankeek, maar  voor hij kon vragen, waarom ik dit deed,  lag ik hem  achterover, boog  mij over zijn stijve pik, trok voorzichtig het vel rond zij eikel naar beneden, en  bracht  mijn hand er omheen , lag mijn lippen  stevig over zijn nu kale eikel,  zoog  zijn paal zo diep mogelijk naar binnen, haalde hem er weer uit , liet mijn warme tong er met snelle likken langs gaan, en terwijl ik met mijn andere hand onder zijn ballen begon te wrijven, zoog  ik hem weer diep naar binnen. Na een tijdje begon  Dennie  steeds harder kreunen,  en  merkte dat ik het geweldig vond, om hem zo te horen genieten, toen  begon hij met zijn lichaam te schokken,  gooide  zijn lekkere  kontje omhoog  riep, ‘’ Woooow man, ik word  gek, wat is dit lekker, sorry  ik hou het niet meer’’, en terwijl ik zijn hete kloppende  pik uit mijn mond haalde, spoot hij met een harde kreet zijn sperma over mijn gezicht, en zakte met een diepe zucht terug op bed.

Dennie  kwam al snel weer overeind, keek even aan, met een brede  grijns op zijn gezicht,  zei terwijl hij zijn hand om mijn pik lag, dat hij nu precies wist wat ik lekker vond, en wilde net zijn lippen er omheen sluiten , toen ik zei dat hem nog  liever in zijn aars wilde stoppen. Hij  vloog gelijk omhoog  en zei dat hij daar nog nooit een pik in had gehad,  waarop ik zei dat het eens de eerste keer moest zijn, en dat ik daar een prima glijmiddel voor had.  Hij dacht even na , zei  toen , dat als ik beloofde  voorzichtig te zijn, hij het eigenlijk best wel proberen, ik knikte,  pakte een tube met glij pasta, gaf het aan hem en zei dat hij zoveel als hij wilde,  over mijn pik mocht  smeren.  Hij pakte mijn pik weer vast, begon hem in te smeren, en toen hij merkte hoe snel  hij weer strak omhoog kwam, keek hij mij aan, zag dat ik steeds ongeduldiger werd,  draaide zich om zei, ’’Kom maar op, je heb nu lang genoeg gewacht’’,   en stak  zijn kontje naar me toe. Ik pakte hem beet, bracht de kop van mijn pik naar zijn ster,  duwde hem zachtjes naar binnen, wachtte even, en begon met kleine stootjes mijn paal  steeds dieper naar binnen te werken.

Het was een heerlijk  gevoel  om met mijn pik in een  nog  zo lekker klein en strak gaatje te zitten, en toen  Dennie ook nog  zei tegen mij riep, dat het hem  een lekker  gevuld gevoel gaf, en ik gerust wat harder mocht stoten, kon ik mij niet langer inhouden, drukte hem voorover,  drukte zijn kontje stevig over mijn hete paal, en begon hem daarna  steeds  sneller en dieper in zijn aars te stoten. Ik voelde met enige spijt dat mijn orgasme er aan kwam, gaf nog een paar vlugge stoten trok mijn pik uit het zalige strakke gaatje en terwijl ik een dikke witte straal over de rug van Dennie spoot, zag  ik tot  mijn grote verbazing, dat hij met zijn handen om zijn pik, hijgend  ook aan het spuiten was. We vielen over elkaar heen uitgeput op bed, keken elkaar even aan en vielen al snel in slaap.

Reacties (9)