Verhaal

Een dubbele verrassing

Categorie: Homo Geschreven op: 12-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 5094

We hadden het einde van onze studie jaren met een knalfuif afgesloten , en terwijl ik afscheid nam van de meeste jongens en meiden, kwam mijn kamergenoot en tevens  beste vriend  Robert naar mij toe, zei dat hij de boot van zijn vader mocht lenen, en of ik zin had om een weekje mee te gaan met hem en zijn andere vriend Paul. Ik wist dat dit een fantastische zou worden,  omdat die boot een luxe jacht van twintig meter lang was , en  vroeg of  Paul wist dat ik homo was, want misschien vond hij het niet zo leuk als ik meeging. Hij sloeg zijn arm om mij heen , en  antwoordde lachend ,  dat  iedereen dit allang wist, en niemand er ooit problemen mee had gehad, dus moest ik zeker  meegaan want dit was misschien de laatste keer dat we nog echt lekker konden  genieten van onze vrijheid.

Nadat er de nodige drank en eten ingeslagen was,  en Robert zijn pa zei dat we niet te veel  alcohol moesten drinken, [ want dan konden  we goed het koppie er bij houden,] waren we nu onderweg. Het was een prachtige dag, dus hadden we al snel onze zwembroeken aangetrokken,  en terwijl Robert aan het roer stond, lagen Paul en ik   op het dek te zonnen. Ik zette snel mijn zonnebril op, bewonderde stiekem eerst het gebruinde  strakke lichaam van Paul,  daarna keek ik naar Robert, die ik eigenlijk  met mijn ogen dicht kon uittekenen,  omdat ik hem in onze kamer,  vaak begerig had  bekeken zonder dat hij het zag.  Hij wist gelukkig niet hoe graag ik zijn lichaam,  en vooral die lekkere  billen zou willen strelen, maar de laatste tijd werd het steeds moeilijker om mijn verlangens  te verbergen. Zuchtend ging ik snel op mijn buik liggen omdat mijn pik begon te reageren op mijn geile gedachten,  en wist dat dit voor mij een reisje ging worden met veel duiken in het water.  

We zochten,[ nadat we een mooie warme dag zachtjes varend van de natuur hadden genoten],  tegen de avond een rustig plekje,  gingen voor anker liggen.  Robert zei dat de limonade hem  zijn neus uit kwam, en  hij als de sodemieter een paar koude biertjes ging nemen,  en  zin had om er een ouderwetse zuipavond van te maken. Na de nodige drank begonnen ze natuurlijk over de vrouwtjes te praten, zo van ”Heb jij die wel eens gehad?, en, ‘’Wat is die blonde toch een lekker heet wijfie’’. Terwijl de neukpartijtje  voorbij vlogen, lag ik onderuitgezakt op de bank te denken , hoe geil het zou zijn als Robert zo over mij zou praten, en begreep  dat het de hoogste tijd werd om mijn bed op te zoeken. Ik kwam overeind en zei ,’’Sorry mannen, maar ik heb denk  ik een beetje te veel gedronken, dus ga ik liever naar bed,’’ en liet de jongens alleen.  In de slaapkamer deed ik mijn hemd en  zwembroekje uit, ging op een van de twee  bedden  liggen,  terwijl ik in gedachte de leuke dag weer beleefde,  en mijn vrienden steeds luidruchtiger werden gleed ik langzaam  in slaap.  

Ik werd weer wakker, door de herrie en het gelach van de jongens  die de slaapkamer in kwamen, en hoorde Robin zeggen dat het stom van hem was om geen meiden mee te nemen, want hij was door al dat gepraat over  die mokkels behoorlijk  geil geworden , en kon verdomme zijn lul niet in een lekker kutje stoppen. Hij kwam naar mijn bed trok het laken weg om naast mij te gaan liggen, maar keek  eens  naar mijn lichaam en zei tegen me,  He,  wacht eens  even, Walter,  beste vriend van me, ik denk dat ik nu wel eens wil weten of het gaatje van een man echt zo lekker is, als sommige jongens beweren,’’ en dook lachend op me af. Ik sprong overeind, en terwijl ik vanuit mijn ooghoeken Paul nu  ook nieuwsgierig  naderbij zag komen,  riep ik dat hij beter kon gaan slapen, omdat hij er morgen als hij weer nuchter was  misschien spijt van zou hebben ,  en we dan geen vrienden meer konden blijven. De zenuwen gierden nu door mijn lijf, maar ergens wilde ik ook wel graag dat hij zich niet bedacht, want hier had ik immers  al zo vaak over gedroomd.  

Robert  glipte zonder woorden snel uit zijn zwembroek, en terwijl ik  zag dat zijn zalige pik al uitnodigend naar mij toe wees, trok hij me grommend  overeind,  drukte zich tegen mijn lichaam, keek me indringend aan,  wreef toen zijn paal uitdagend  tegen me aan, stak zijn tong in een paar keer snel in mijn  mond, gleed daarna wat naar beneden, en  begon  zachtjes in mijn tepels te bijten.  Ik  kon me met geen mogelijkheid  meer inhouden ,  dook  snel naar onderen ,  sloot met een diepe zucht mijn lippen strak om de kop van zijn pik en begon zachtjes te zuigen. Hij kreunde zachtjes,  en ik zag hoe hij genoot, nu  zoog ik zijn pik  zo diep mogelijk naar binnen,  bewoog mijn mond er op en neer overheen, en liet mijn tong er omheen kronkelen. Mijn vriend  greep na een tijdje  met zijn handen  in mijn haar,  trok zijn pik terug, en riep hijgend, ‘’ Walter kom snel met dat kontje van je,  want ik wil mijn pik er in laten verdwijnen. Ik liep snel naar mijn tas , pakte mijn glijpasta, [die ik altijd in mijn toilettas heb zitten], wreef terwijl Robin  met een geile blik toekeek,  wat over de dikke kop van zijn pik.

Hij greep daarna gelijk mijn billen vast, trok mij naar zich toe, en toen  hij voorzichtig  zijn pik een klein stukje bij me naar binnen duwde , begreep hij al gauw dat dit alleen voor hem de eerste keer was, hij drukte me voorover,  boog zich over mij heen,  stak zijn nu zijn hete pik in mijn ster, en begon met hoorbaar genot hem met lange diepe stoten steeds dieper bij me naar binnen te stoten. Ik begon  mijn kont achteruit te duwen, waardoor hij nog dieper bij mij naar binnen kon,  en ik zijn ballen bij iedere stoot tegen mijn kont voelde kletsen. We waren totaal vergeten dat Paul er ook was, tot hij riep, ’’Hallo jullie hebben het zo te zien en te horen goed naar de zin, maar ik ben er ook nog hoor,’’  dook daarna  onder me en begon tot mijn grote verbazing , meteen aan mijn pik te likken en te zuigen. Ik vroeg me nog even  af of de beide jongen zonder dat ik het wist al lange tijd bi- waren, maar begon toen met volle teugen weer  te genieten van deze dubbele verrassing. Robert  begon  het tempo nu te versnellen en toen hij hard  hijgend  zijn paal na nog een paar harde stoten terug trok, spoot hij een warme golf sperma over mijn rug, en terwijl hij zei dat het net was of hij met zijn pik in een heerlijk strak kutje had gezeten, viel  met een brede glimlach op het bed.

Terwijl Paul nu  snel omhoog kwam om zijn plaats in te nemen, wilde ik eerst  ook nog even lekker  aan zijn pik zuigen,  maar toen ik hem pakte merkte ik meteen  dat hij een enorme lange pik met een grote dikke kop had. Even dacht ik, ‘’Wow, ik heb reus Goliath tussen mijn handen,’’ maar voelde ook een warme tinteling in mijn onderbuik , dus likte ik eerst  eens een poosje  lekker aan die dikke kop,   sperde daarna  mijn mond zo wijd mogelijk open, duwde hem voorzichtig  naar binnen , en toen ik merkte  dat ik mijn lippen er niet  omheen kon sluiten,  kwam ik een beetje geschrokken  overeind  en zei dat zijn jonge heer wel behoorlijk aan de maat was. Hij lachte zachtjes, en antwoordde, ‘’Smeer er bij mij maar veel  van die pasta op, want ik ben erg geil geworden, en ga zeker weten mijnpik tussen je billen stoppen.  ’’ Omdat ik niet in beweging kwam pakte hij zelf een grote klodder pasta,  smeerde het  zowat over zijn hele pik en zei, terwijl hij achter me kwam staan,  dat hij  voorzichtig met mij zou zijn.

Ik voelde hoe zijn handen  mijn billen streelden , en toen hij fluisterde dat ik best wel een lekker kontje had,  ging er een rare warme rilling door mijn lichaam. Hij duwde heel zachtjes zijn pik een stukje naar binnen, boog zich over mijn rug, en  ik zijn hete adem  voelde  begon hij  zijn tong  er overheen te halen en met dezelfde beweging duwde hij zich nu dieper tussen mijn billen. Ik begon nu bij iedere stoot  een pijnlijk maar zeer  lekker gevoel te krijgen,  pakte tussen mijn benen door zijn ballen,  masseerde ze zachtjes en drukte ondertussen mijn onderlijf naar achteren. Paul sloeg gelijk zijn handen om mijn billen en terwijl hij  nog meer centimeters bij me  naar binnen  werkte en steeds sneller begon te stoten,  kreeg ik  het idee dat hij me bijna openscheurde, maar voelde tegelijk hete  golven van genot door mijn lijf gieren. Na nog  een lange reeks korte heftige stoten, kreeg ik een zalig orgasme en voelde toen  Paul snel zijn pik weg trok zijn warme zaad langs mijn billen naar beneden lopen. Hij gaf me hijgend een klap op mijn kont en zei dat hij hier nog vaak met veel plezier aan terug zou denken .                                                       

Reacties (1)