Verhaal

De zonsondergang.

Categorie: Homo Geschreven op: 07-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 3297

Ik stond  bij het station van Breda te wachten, waar Rick mijn web vriend  me op kwam halen voor onze eerste echte ontmoeting.  We hebben op de site en ook per  telefoon wel honderd gesprekken gevoerd en de nodige foto’s bekeken, en bij het laatste gesprek zei ik lachend dat ik eens nodig een weekend vrij moest nemen, om mijn seksleven weer op gang te brengen. Rick kwam toen met het voorstel om samen een weekeind weg te gaan,  waarna we gelijk een afspraak maakten. Terwijl ik met toch wel enige  spanning een  minuut of vijf stond,  kwam hij aanrijden in een vrachtwagen, waar ik op de zijkant wel het woord ,vlees nog kon lezen maar de rest van de letters erg vaag waren. Rick sprong uit de wagen, en toen hij me met een brede lach omarmde zei hij ‘’Sorry mijn auto liet me in de steek, dus heb ik de wagen van mijn broer geleend.’’ Hij pakte mijn plunjezak  draaide zich om en liep naar de wagen, waardoor ik met stiekeme bewondering naar  zijn strakke achterwerk en gespierde bovenlijf keek , maar ja ik wist dat hij veel vrije tijd had, en minstens vijf keer per week trainde.

We stapten in en terwijl hij de zak tussen de hoge stoelen gooide keek hij me aan en vroeg,’’ Nou Tim heb je echt  zin in je weekeindje?’’. Lachend zei ik, ‘’Ja natuurlijk ik heb er lang genoeg naar uitgekeken, en  als er genoeg alcohol en lekkere meiden in voorkomen, ben ik voor alles in, dus kom maar op met al die plannen van je.’’ Rick zette de radio aan, startte de wagen ,wierp me met die leuke kop van hem een onderzoekende blik toe, en terwijl hij wegreed zei hij ,”Zo, zo, weet je dat zeker, echt alles?.” Ik werd nu wel erg nieuwsgierig, en kreeg al  een warm gevoel in mijn onderbuik  bij de gedachte aan de verrassingen die er gingen komen. We reden al pratend en lachend  Duitsland in ,en terwijl ik merkte dat ik Rick steeds meer een te gekke vent vond, zei hij dat het nu al snel donker zou worden en we eerst naar een speciale plek zouden rijden, waar we een prachtige zonsondergang kon zien. Nadat we door de bossen wat kampeerplaatsen voorbij waren gereden, stopte hij op een open plek waar we uitkeken op een groot meer met in de verte de lichtjes van wat dorpjes. Hij wees om ons heen en zei, ’’Nou, heb ik te veel gezegd, is dit mooi of niet?.”

Ik zat al een tijdje stil te genieten, hoe de zon met zijn laatste stralen  tussen de bomen  over het water en de dorpjes scheen terwijl hij langzaam verdween, toen  Rick zich ineens over mij heen boog  een doek met een raar luchtje over mijn gezicht gooide en hem tegen mijn  neus gedrukt hield. Meer met verbazing, dan angst, probeerde ik de doek weg te trekken, maar al snel zakte ik weg. Toen ik weer langzaam bijkwam , begon het tot mij door te dringen dat ik naakt was , mijn handen boven mijn hoofd met banden ergens aan vast zaten en  mijn enkels met een klein beetje tussenruimte aan elkaar gebonden waren . Ik merkte dat er een geel lichtje in mijn ogen scheen, dat om mijn middel was gebonden, en het om me heen pikdonker was. Het rare was dat ik meer nieuwsgierig dan angstig was , en toen ik vroeg , ‘Rick ben jij hier ook?,’’ hoorde ik  iemand naderen en voelde dat  er van dichtbij zachtjes op en neer warme lucht over mijn lichaam werd geblazen.

Er werd een hand om mijn pik gelegd die heen een weer bewoog,  de tweede  masseerde mijn ballen , en terwijl ik met veel genot haast zeker wist dat die van een vrouw waren,  sloeg achter mij  iemand een paar armen om me heen , voelde ik  een naakt lichaam tegen mij aan gedrukt  worden en een stijve pik tegen de zijkant van mijn kont  wrijven. ‘’ Ben jij dat Rick?,’’ vroeg ik verbaasd, waarna er in mijn oor met een hese zachte stem werd gefluisterd, ‘’Niets vragen maar je gewoon overgeven aan je gevoelens,’’ en ik zeker wist dat hij het was. Voor mij begon de vrouw nu met het harde puntje van haar warme tong  vlug over de kop van mijn lul te likken en terwijl de rillingen van genot door mijn lijf gingen zoog ze hem naar binnen , waarna ze haar lippen er stijf omheen sloot en met haar handen er omheen geklemd  hem met grote halen zo ver mogelijk in haar mond zoog.  Ik probeerde me van de banden te bevrijden , om ook met mijn handen  van haar lichaam te kunnen genieten ,en  tegen mij aan te kunnen  trekken , maar gaf het al snel op omdat ik te weinig speling had. Rick begon toe hij dit merkte zachtjes te lachen,  bracht zijn handen naar mijn tepels  begon er aan te trekken en stevig knijpen , terwijl ik ineens  dacht aan de gesprekken die hadden gevoerd en elkaar lachend verteld hadden waar onze meest erotische gevoeligste plekken zaten. 

Terwijl  de vele golven van genot, die na weken zonder echte seks  nu  onophoudelijk door mijn lichaam gierden en het me bijna weer zwart voor de ogen werd ,spoot ik een dikke straal sperma in haar mond en hing daarna tevreden hijgend in de banden. Nadat het  een tijdje doodstil was in de donkere ruimte ,fluisterde Rick in mijn oor, ‘’Je denk toch niet dat we nu klaar zijn?,’’  en het  zaklampje werd weggepakt . Het lichtje gleed nu over een vrouw met volle lippen in een mooi gezichtje en terwijl ze me een plagend kusje toewierp  scheen het licht verder over  haar lichaam en zag ik dat ze een paar verrukkelijke grote borsten en mooie lange benen had, haar  lach klonk door de ruimte terwijl ze zich omdraaide en me haar stevige kontje liet zien en er plagend mee begon te schudden.  Ik voelde dat mijn lichaam alweer begon te reageren,  ze liep naar me toe en toen ze met haar borsten tegen mijn lichaam begon te wrijven en vroeg of ik ze misschien liever even vast wilde pakken, maakte Rick mijn handen losser waardoor ik eindelijk haar lekkere  borsten kon grijpen, en mijn gezicht er tussen kon duwen.

Ze drukte haar warme lippen op mijn mond en begon met haar tong er zachtjes in rond te draaien, terwijl ik met een kreet van genot  haar borsten  aan het kneden was, en in haar keiharde tepels kneep, daarna begon ze met haar onderlichaam tegen me aan te wrijven  pakte ze eindelijk mijn lul en duwde hem haar hete kutje in , en  voelde dat dat Rick zijn lichaam weer tegen me aan begon te wrijven en zijn pik tussen mijn bilspleet probeerde te duwen. Ik kneep geschrokken mijn billen dicht, waarna mijn vriend fluisterde dat ik hem kon vertrouwen en  gewoon me  moest  ontspannen en genieten ,even wist ik niet meer wat er allemaal met me gebeurde  maar vond al snel dat dit eigenlijk zo’n vreemd opwindend avontuur was,  en dit mij op een bepaalde manier  erg geil maakte waarna ik met een zucht mijn pik weer lekker in het kutje begon te stoten . Rick voelde dat ik mij overgaf, en begon met hoorbaar genoegen met zijn handen over mijn lichaam te strelen en liet zijn pik nu heen en weer over mijn billen rollen.

Het wijfje trok  zich ineens  terug , liep weg en  ik hoorde aan het geluid,  dat er iets over de grond naar Rick en mij toe getrokken werd , en kort daarop voelde ik dat ze voorovergebogen  voor mij met  haar kontje omhoog achtjes tegen mijn lul duwde. Ik greep haar billen vast en stak weer snel mijn pik in haar onderhand zeer nat geworden zuigende kutje, en terwijl ik er in zat, boog ik mij diep over haar heen, trok haar kontje stevig tegen me aan en nam me voor haar voorlopig niet meer te laten ontsnappen. Achter mij liet  Rick mij nu los en hoorde ik het geluid van een spuitbus waarna hij met zijn vingers een soort gel tussen mijn billen wreef, ik schrok , kneep mijn billen dicht en vroeg waar hij mee bezig was. Zachtjes zei hij terwijl hij weer tussen mijn billen streek  dat ik gezegd had  hem altijd te vertrouwen , dus moest ik dat dan ook maar doen,  ik voelde dat hij zich nu over mij heen boog, en met een diepe zucht  de kop van zijn pik langzaam in mijn gaatje stak.

Hij begon nu voorzichtig zijn paal steeds dieper naar binnen te duwen,  en het verbaasde me  dat dit maar even wat pijnlijk aanvoelde en er daarna een paar  aangename rillingen door mijn lichaam gingen. Hij reageerde hierop door gelijk zijn pik dieper in mijn strakke gaatje duwde, en terwijl ik de mijne diep in het hete sappig kutje voor mij heen en weer stootte, voelde ik dat Rick zo diep in mijn gaatje duwde, dat  zijn ballen met iedere stoot tegen mijn billen kletsten. We drukten alle drie onze lichamen nu stevig  tegen elkaar aan, en terwijl we ons steeds sneller heen en weer  bewogen, kregen we met gesmoorde geluiden bijna  tegelijk een orgasme, en ik nog net voelde dat Rick mij losmaakte voor ik  hijgend neer ging en binnen een paar minuten in slaap viel. Toen ik  wakker werd ,zag ik dat ik aangekleed in mijn stoel zat, en nadat ik de vraag stelde of ik had liggen slapen, stak hij lachend zijn handen omhoog waar een paar brede banden aan bungelden.                                                                           

Reacties (1)