Verhaal

Voor het stappen

Categorie: Homo Geschreven op: 15-05-2014 Auteur: era Gelezen: 2369

Natalee zou gaan stappen met haar vriend Mike en haar beste vriend Christian. Mike zou Christian opvangen terwijl zij zich zou klaarmaken.

Even later hoorde ze luid gelach vanuit de woonkamer. Mooi, dan kon zij het rustig aan doen.

Intussen had Mike Christian een biertje gegeven en zaten ze een of ander komisch programma op tv te kijken. Christian wilde de reclames skippen en boog over Mike's schoot heen om bij de afstandsbediening te komen die op het tafeltje naast hem lag. Christians gespierde lichaam drukte op Mike zijn kruis die hierop reageerde. Hij schrok hiervan en duwde Christian opzij, maar het was al te laat, zijn broek stond strak. Christian keek Mike vragend aan en zag het schaamrood op zijn kaken staan.

“Relax man, dat hebben we allemaal wel eens.”

“O ja? Ik heb anders nog nooit meegemaakt dat ik een stijve kreeg van een kerel!” Hij wilde opstaan maar Christian duwde hem terug op de bank.

Hij hield hem op zijn plek terwijl hij naar Mike toeboog. “Daar ben ik dan alleen maar blij om.”

En voordat Mike in de gaten had waar dit toe zou leiden kuste Christian hem. Zijn tong gleed hongerig over zijn lippen op zoek naar een opening. Mike voelde de rillingen door zijn lichaam gieren en hapte naar adem. Christian zag zijn kans schoon en duwde zijn tong naar binnen. Mike dacht niet meer na en begon hem terug te zoenen terwijl Christians hand naar zijn kruis gleed. Hij kreunde en gooide zijn hoofd achterover. Christian begon hem in zijn nek te zoenen en in zijn oor te bijten terwijl hij over Mike z'n kruis bleef wrijven. Mike begon gewillig met zijn heupen te stoten en dat was voor Christian het sein om zijn broek los te maken en zijn pik eruit te halen. Hij was kneiterhard en Christian kreunde goedkeurend. Hij likte aan Mike z'n eikel terwijl zijn vingers zijn ballen masseerden. Mike hijgde van genot. Christian begon hem langzaam te pijpen terwijl hij zijn ballen masseerde en zijn kontgaatje streelde. Hij zoog op zijn vingers en maakte zijn kontgaatje nat. Langzaam voerde hij de druk op totdat zijn vinger erin verdween. Mike kreunde nu harder terwijl Christian aan zijn pik zoog en zijn kontgaatje vingerde.

Christian beet hem speels in zijn buik om te voorkomen dat Mike klaar zou komen.

“Ik ben nog niet klaar met je.” Hij kleedde zich uit en streelde zijn eigen stijve lul.

Mike keek hem met grote geile ogen aan. Zonder enige aansporing kwam hij naar voren en begon aan Christian's lul te zuigen. Christian pakte hem bij zijn hoofd en begon hem in zijn mond te neuken. Mike begon zich af te trekken terwijl Christian in zijn mond bleef stoten. Plotseling trok Christian zich terug en trok Mike omhoog. Hij begon te tongzoenen met Mike terwijl hij zijn lul streelde en met zijn ballen speelde. Hij draaide Mike om en duwde hem op handen en knieën op de bank. Hij spreidde zijn billen en begon zijn kontje te likken. Mike kreunde van genot en duwde zijn kont harder tegen Christians gezicht aan. Christian begon hem weer te vingeren. Eerst met één vinger, toen met twee... Hij was hem langzaam aan het oprekken. Hij stond langzaam op en duwde zijn lul tegen Mike's gaatje. Met een klodder speeksel maakte hij het extra nat voordat hij hem er voorzichtig in duwde. Mike schoot omhoog en Christian greep hem bij zijn keel terwijl hij het tempo opvoerde. Zijn andere hand vouwde zich op me Mike z'n lul en hij begon hem af te trekken.

Mike ging helemaal op in het moment en genoot intens van de neukpartij.

Plotseling schrok hij van een vleug bekende parfum. Toen hij zijn ogen opende zag hij Natalee voor hem staan.

“Christian, zit jij nu mijn vriendje te neuken?” Ze klonk botergeil.

Ze boog zich voorover naar Mike die nog steeds door Christian werd geneukt. “Geniet je ervan schatje?”

Als antwoord kreunde hij hard terwijl Christian hem nog wat harder nam.

“Straks horen de buren je nog.” Ze trok haar slipje uit en stopte dat in zijn mond. Het was nat van haar geil en rook heerlijk. Hij begon op de stof te zuigen. Ze begon hem te zoenen terwijl hij nog steeds dat slipje in zijn mond had. Hij greep haar bij haar middel en draaide haar om. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en spreidde haar benen. Haar kutje glinsterde al van het geil. Hij begon haar te likken. Likte het geil op waar maar geen eind aan leek te komen.

Christian kwam luid kreunend klaar en spoot Mike helemaal vol. Mike voelde hoe het warme zaad uit zijn kontje liep en hij werd er zo mogelijk nog geiler van.

Christian liet zich naast Natalee vallen en keek toe terwijl ze werd klaar gelikt door Mike. Christian begon Mike af te trekken en zag hoe diens pik weer opzwol tot vol formaat. Mike trok Natalee met een grom naar zich toe en ramde zijn stijve lul in haar zeiknatte kutje. Christian kwam achter hem staan en begon hem te strelen en te zoenen terwijl hij Natalee als een beest nam.

Mike kwam bijna grommend klaar en liet zich uitgeput naast Natalee vallen.

Christian wist hoe geil ze het vond om na het neuken nog een keer gevingerd te worden Hij boog zich over Natalee heen en ramde 2 vingers in haar. Hij tilde Natalee over Mike heen zodat hij met haar borsten kon spelen terwijl hij haar vingerde. Ze begon op zijn vingers te rijden terwijl Mike aan haar tepels zoog. Gillend kwam ze klaar... en nog eens... en nog eens, totdat ze uitgeput op Mike zijn borst neerzakte.

Reacties (1)