Verhaal

Mijn eerste trio

Categorie: Homo Geschreven op: 12-09-2013 Auteur: hOly Gelezen: 5729

Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben rick 24 jaar en bisexueel. Dit verhaal is waargebeurd dus hoop dat jullie er net zo veel van kunnen genieten als ik deed.

Me vriendin en ik zijn net uit elkaar ( zal die details besparen ) En was wel op zoek naar een ander verzetje. We deden op sexueel gebied een hoop experimenteren. We hebben veel speelgoed voor ons beide en waren niet vies van rimmen en kontvingeren. Ik mocht zelfs met een man naar bed als ik dat maar aangaf ( is 1 keer gebeurd maar beviel niet echt ) Ik zat op een chatsite voor bisexuele mannen en had in mijn profiel gezet dat ik best onervaren was in de mannensex , maar graag wat bij wou leren. Ik kreeg veel berichten van mannen uit de omgeving of ik niet gelijk kon en bla bla. Totdat mijn oog viel op een bericht van een homostel bij mij uit de buurt. Ze vroegen me wat ik hier zocht en of een duo erg was. Hun profiel sprak me wel aan omdat ze redelijk op leeftijd waren. Ton was 45 en Gerard 49.
Ik vertelde ze daarop dat het geen probleem was ( zat ondertussen met knal harde paal in me broek ) maar wel of ze de tijd met me wouden nemen. Hun antwoord was kom is langs drinken we wat als het niet bevalt kan je zo weg.
Ik dacht even na en nog meer na. Totdat ik dacht we gaan ervoor en vroeg hun adres om ze gelijk te bezoeken. Nu of nooit was de gedachte.

Daar aangekomen deed Ton de deur open en liet me binnen. Ze hadden een leuk huis en een relaxte sfeer. Ton vroeg of ik wat wou drinken en beantwoorde dat gelijk met sterke drank ( even wat losser komen ) Gerard kwam naast me zitten en begon vragen te stellen. Wat wil je dat we doen? Wil je zoenen of liever niet? Wil je eerst met een van ons? of gelijk met beide?
Door de vragen voelde ik me een stuk beter en vertelde ze dat zoenen geen optie was en ik het liever met beide tegelijk deed. Ton kwam aan met het drinken en we spraken wat dingen af en praatte wat over ervaring.

Gerard gleed met zijn hand over mijn broek en fluisterde of hij daar mocht zitten. Ik deed mijn benen uit elkaar zodat hij beter zijn werk kon doen. Ton zag het met lede ogen aan en kleedde zich uit voor mijn neus. Tot mijn bewondering had ton een lekkere pik van ong 17 cm helemaal kaal.  Ik zei raak me pik niet teveel aan anders kom ik al dat wil ik niet. Ton vroeg me of ik ooit is een pik gepijpt had.. Kon alleen maar nee antwoorden maar het wel proberen. Hij ging voor me staan met zijn pik en ik nam hem onwenning en voorzichtig in mijn mond. Het smaakte heerlijk en nam hem steeds verder. Ondertussen had Gerard zich ook uit gekleed en trok mijn kleding ook uit. Ik liet ton zijn staaf uit mijn mond floepen en ging tussen gerard zijn benen zitten. Gulzig zoog ik aan zijn wat kleinere pik. Langzaam ging ik naar beneden om zijn ballen en ook zijn anus te likken, Ton zat achter mij en begon me kont en ballen te strelen. Ik liet hem begaan ookal kwam ik bijna van de geilheid die in me zat.

Gerard ging staan bukte voorover en vertelde me dat ik maar moest komen want dan kon ik de 2e keer langer genieten. Ton Bleef me rimmen en trok aan me pik totdat ik bijna explodeerde. Ton nam mijn pik in zijn mond en zoog me tot een geweldig orgasme. Ik had even nodig totdat ik alle zaad had leeg gespoten en ton liet geen druppel lopen. Nu ik klaar was was mijn zin even weg. Maar vond het lullig om nu zo weg te gaan ookal was dit eeb super ervaring. Gerard vroeg welke pik ik eerst wou en keek naar de 2 harde pikken voor me. ik streelde gerard zijn pik en nam hem in me mond. Jou wil ik eerst zodat je me op kan rekken. Hij kwam achter me zitten en smeerde me kont in met extra glijmiddel. vingerde me even en zette toen zijn eikel tegen me gaatje, Ton zat op de bank dit aan te kijken en kwam dichterbij met zijn pik. Ik wist dat het penetreren zeer ging doen dus nam zijn pik in me mond om even wat afleiding te hebben. Hij kwam bij me naar binnen en het deed nagenoeg geen zeer. Terwijjl hij me langzaam nam werd mijn pik weer hard en kwam de geilheid in me weer terug. Gerard kwam uit me en deed zijn rubbertje om en nam me erna weer lekker. Ton zijn pik gleed uit me mond en kermde als een sletje dat ik het harder wilde hebben. Hmm ja harder gerard kreunde ik, Ton kreeg een glimlach en zei. Wij maken van jou wel een homo rick. Waardoor ik ton opdroeg op zijn knieen voor me te gaan zitten zodat ik zijn kont en ballen kon likken. Gerard begon harder te stoten en te hijgen en zou gaan komen. Ik begn mee te rijden en wou dat hij zijn zaad in me spoot maar te laat hij spoot de condoom vol en hing over me heen man man man wat lekker zeg. ton stond op en nu kwam hij achter me zitten. Zonder ton smeekte ik hem waarna hij vroeg zeker? Jaaaaaa schreeuwde ik bijna en zo kwam ton in 1 keer in me. Jemig wat een genot was dit. Gerard was gaan zitten en bekeek de neukpartij van een afstandje. Dit maakte mij nog geiler. Ton vroeg of ik op hem kwam zitten zodat ik het ritme kon bepalen. Ik liet me kontje over hem heen zakken en toen er weer uit. Nam zijn pik in me mond smaakte me kont vermengt met glijmiddel en ging weer zitten. Ik reed alsof ik op een paard zat zo wild en ton kreunde ik kom ik kom ik spuit je kont vol. Hmmmmm spuit maar ton gilde ik en spoot mijn kont helemaal vol. Wat een onbeschrijfelijk gevoel was dat. Ik liet me van zijn paal glijden en zijn zaad droop over zijn buik. Ton bleef liggen en gerard kwam uit mijn ooghoeken aangelopen om het zaad van zijn man af te likken.

Gerard was nog niet klaar want ik was nog niet gekomen. Ik moest gaan liggen en gerard kwam tussen mijn benen zitten. Hij pijpte me zo onwijs lekker dat het niet lang duurde en ik zijn keel vol spoot. We lagen nog na te hijgen en dronken nog wat na. Ze vroegen me of ik dit nog is wou en ik antwoorde volmondig ja. Volgende week ga ik weer terug en dan zal ik jullie op de hoogte houden.

 

Groetjes rick

 

Reacties (1)