Verhaal

Hete namiddag

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2524

op een mooie zomerdag rij ik met men motor op zoek naar jou. Ik ken een leuk hotelletje aan de Belgische kust voor moto's waar een lekker sfeertje is en rustig gelegen. In gedachte beeld ik me in wat we daar samen zoal kunnen doen. Eenmaal bij je thuis aangekomen, stop ik voor je deur, jij doet open en ik sta versteld van je mooie verschijning. Je staat daar helemaal in het zwart leder gekleed, met je haar opgestoken. In men gedachte flitsen de woorden, whaw wat ziet ze er lekker uit. Met het verschieten nog in men benen stap ik naar je toe, en zeg dat je er heel mooi uitziet. Je geeft me een dikke zoen op men mond, die me ff doet sidderen. Je vraagt of ik nog wil binnenkomen, maar ik zou liever direct doorgaan om zo snel mogelijk in het hotel te zijn.
Zo gezegd zo gedaan, ik geef je een helm en ik start de motor, in men spiegel zie ik hoe je opstapt en je dicht tegen me aanvlijt. Je bezorgt me al kippevel voor we vertrokken zijn. Ik stuur de motor zachtjes de straat uit richting snelweg. na een halfuurtje rijden zullen we er zijn. Je hebt je armen rond mijn heupen geslagen en je hoofd op men schouder gelegd, ik streel af en toe over je benen met één hand, waarop jij dan ff knijpt met je benen. dat geeft een zalig gevoel aan me, en ik laat de motor nog wat sneller lopen. Aangekomen in het hotel, rijden we binnen en stal ik de motor voor de kamer. Ik ga bij de receptie om de sleutel. als ik weer kom sta jij uitdagend tegen de deur geleund. God wat ben je mooi en je kijkt zo uitdagend naar me. Ik stel voor dat we ons eerst wat opfrissen en omkleden al vorens iets te gaan eten, het is tenslotte nog maar 11.00 u. de douche's bevinden zich centraal in het gebouw, en zijn gebouwd als een oase in de woestijn. 

Dus gaan we eerst in de kamer, en kleden on samen uit. Ik kan men ogen niet van je afhouden als je je kleren uittrekt.Je ziet het en knipoogt naar me en zegt met zachte stem, "dit is straks allemaal voor jou ". men adem stokt in men keel als jij je t shirt uittrekt en ik een paar prachtige borsten tevoorschijn zien komen. Snel doe ik een handdoek om mijn lende, want er is er al ééntje die zich wil laten opmerken, bij het aanblik van al dat mooi's. Jij doet een badjas om en met onze douche spullen stappen we samen naar de oase toe.Het is nog erg rustig in het hotel daar de meeste gasten pas s'avonds binnenkomen. We besluiten dan maar om de douche samen te delen.Door de luidspreker speelt wat zachte blues, dat hoor ik graag. Ik laat het water warm lopen en doe men handdoek rond me uit, ik help je uit je badjas en we stappen samen onder het het water. 

Jij kijkt naar mij en ik vraag je of ik je mag wassen, waarop je met een glimlach ja knikt. ik neem wat gel in men handen en wrijf die open, dan breng ik hem op je schouders aan en ga zo je hele bovenlichaam zachtjes inzepen, eerst wrijf ik alleen rond je borsten heen, maar dat hou ik niet lang vol. Dus ga ik langzaam je borsten ook inzepen, en ik kan het niet tegen houden, maar men pik komt aardig omhoog als je je mooie borsten in mijn handen voel en je harde tepels in mijn palmen voel drukken. Ik sta zo dicht bij je dat mijn lul tegen je buik aankomt nu. Jij kijkt naar beneden en zegt " dat vind hij blijkbaar lekker". Ik fluister zachtjes tegen je, dat ik je zo ontzettend mooi vind en dat men pik dat alleen maar bevestigd. Terwijl ik wat gel bijneem vraag jij ook wat. En ik droom al van het geen je wil gaan doen. Ik was nu je buik en ga zo langzaam richting je venusheuvel. Jij smeert eerst men borst in en laat ze lekker schuimen, dat is een heerlijk gevoel je handen die zo over men lijf strelen onder die zachte schuim. ik kom wat opzij staan van je , kan ik beter aan je kutje, jij open je benen wat opdat ik er tussen kan met men handen. Ik laat ze langzaam tussen je benen glijden en voel je malse lippen over men vingers glijden. je sluit je ogen en kreunt zachtjes als ik een vinger tussen je lippen breng..
Jouw hand glijd nu ook naar men buik en neem met harde pik vast. Ooooh, wat is dit lekker douchen. jij begint langzaam aan met pik op en neer te gaan met je hand, en ik wrijf lekker over je kutje, en laat af en toe men vinger eens tussen je lippen gaan. Ik kus ondertussen je borsten en knabbel zachtjes op je harde tepel.Dan draai jij je ineens om en vraagt om je rug te wassen. Ik neem weer wat gel en masseer die zacht over je rug, je kontje steekt aardig uit, en ik kom langzaam dicht tegen je staan. men harde lul tussen je bilspleet. Men handen glijden onder je armen door en ik neem je borsten weer in men handen en masseer ze met het witte schuim. Ik lik aan je oor en vertel hoe geil je me maakt en dat ik je graag wil nemen hier onder de douche, jij draait je hoofd naar me toe en antwoord met een vurige tongzoen. dan buig je voorover en zegt " ja liefste ik wil je ook, duw die harde pik lekker diep in me ". Dit laat ik geen 2 keer zeggen en ik neem men lul in men hand en met men andere hand doe ik je bene open. Breng men pik tegen je lekker kutje en duw hem zachtjes tussen je lippen je liefdes grotje in. Hmmmmmm ik kreun van het heerlijk gevoel van je kutje dat zich om mijn pik sluit. 

Jij steunt tegen de muur met je handen en ik neem je lekkere kont in mijn handen en begin langzaam in en uit te gaan. Ik voel je kutje lekker zuigen aan men lul, en voel dat ik het niet lang zal uithouden.Het water stroomt over onze lichamen en dat geeft een prachtig zicht wat me nog meer opwind. Jij kreunt ook zachtjes als ik diep in je kom en dat geeft me alleen maar de moed om sneller te gaan pompen in je heerlijk lijf, ik nijp hard in je billen en stoot nu hard en diep in je kutje, telkens ik tegen je billen kom spletst het water tussen onze lichamen.Je zegt dan " oooh heerlijk schatje ik kom zo klaar, hmmm " dus ga ik nog wat harder in en uit je stoten en voel ook bij mij het zaad opkomen. " Jaa kom maar lieverd " zeg ik dan " ik kom ook zo klaar, ga je helemaal vol spuiten " en een paar seconde later komen we samen lekker kreunend en hijgend klaar. Ik voel je schokken en je kutje helemaal samen trekken, en duw nog een paar keer zachtjes na en geef je me laatste druppel zaad diep in je lichaam. Ik draai je dan om en neem je in men armen en zoen op je mond en onze tongen verstrengelen zich in een heerlijk samenspel. Dan wassen we mekaar nog even snel schoon en stappen uit de douche, waar ik jou afdroog en jij mij. We stappen dan naar onze kamer, waar we ons aankleden en naar het restaurant gaan om iets te eten. We zitten achteraan aan een klein tafeltje naast mekaar. 

We roken een sigaretje en bestellen een lichte maal. in afwachting van het eten vertel ik je nog hoe mooi en sexy ik je vind en dat ik zo fel naar je verlangde. Ik kan men ogen niet van je afhouden en men handen nog minder. Ik zak in de kamer welke kleren je aantrok en die lederen lingerie wind me al weer op. met je topje en je mini rokje kan ik bijna overal bij. onder tafel streel ik dan ook je benen, en die netkousen voelen heerlijk aan. jij nipt zachtjes aan je aperitiefje en likt dan met het puntje van je tong aan je lippen. Hmmm wat ben je een lekker vrouwtje. Dan wordt het eten geserveerd en eten we met verliefde blikken dit maaltijdje. Na het dessert en de koffie zetten we ons in het salon, en praten nog wat na over de rit en de douche. jij zit met overeen geslagen benen naast me, en ik kan net onder je rokje kijken. Dat vind je wel lekker als je mij zo opwindt, ik zie het speelse in je ogen. Dan speelt er een nummertje dat je graag hoort en ik vraag je ten dans. op de dansvloer is het bijna donker, en je vleit je dicht tegen me aan.
Men handen strelen je rug en jij houd me kontje vast en nijpt zachtjes in men billen. Ik wordt weer helemaal opgewonden, en voel me pik weer groeien. jij voelt het ook en fluistert in men oor " hmm, wie is er weer geil ", ik antwoord " das niet moeilijk met zo'n knap en sexy vrouwtje in men armen " je gaat met je onderlijf tegen me pik staan wrijven en ik laat me hand naar beneden komen en voel onder je rokje aan je kutje, maar ook jij hebt al weer aardig zin. we kijken mekaar aan en zonder woorden weten we wat we willen. Ik neem je bij je hand en we gaan naar onze kamer, daar kleed ik je uit en leg je naakt op bed neer, dan kleed ik mij uit en kniel naast het bed, " ik wil je lekker kutje likken " zeg ik tegen jou, en jij antwoord " ja, schat lik me helemaal klaar" je opent je benen en ik breng men hoofd dichterbij waar ik je heerlijk sap al kan ruiken. je bent al lekker geil. men tong vind dat snel je kutje en wringt tussen je lippen op zoek naar je klitje. 

men men vingers hou ik je lippen wijd en lik ik gretig aan je knopje, jij geniet ervan en kronkelt op het bed en maakt kleine kir geluidjes als een baby. met men andere hand breng ik een vinger in je vagina en ga ik je terwijl vingeren. je neemt men haar en drukt men hoofd stevig op je kut waar ik snel en hard je klit lik. en je diep vinger. ik voel dat je weer helemaal heet bent, en het duurt dan ook niet lang als je weer schokkend klaarkomt en het geil uit je kutje stroomt, "hmmmm lekkere heet ding dat je bent " zeg ik je als je wat kalmeert van je orgasme. ik kom naast je liggen en jij zegt " nu ga ik jou lekker verwennen " wat ik niet tegen wil houden en me op men rug laat vallen. jij knielt naast mij en begint me pik te strelen, en zachtjes te likken met het puntje van je tong. ik sluit men ogen en geniet van je strelingen. 

men pik is ondertussen weel lekker stijf en je neemt hem in je hand en trekt langzaam op en neer waarbij je je mond over zen eikel laat gaan en je tong rond hem flitst, ik kan me niet bedwingen en begin sneller te ademen en te kreunen, " oohh wat pijp je lekker " je laat hem nu bijna helemaal in je mond glijden en masseert men ballen, ik wordt helemaal gek en wil je aanraken, ik begin je te strelen en zoals jij gekield zit open je je benen en kan ik weer met je poesje spelen. waarop je nog harder gaat zuigen en trekken aan men pik. ik vinger je nu met twee vingers gelijk en jij sleurt hevig aan men pik. ik ben weer zo heet en wil je kutje over men pik voelen, en zeg je dat dan ook. jij wil dat ook wel en je komt boven me pik zitten en neemt hem in je hand en streelt met zen eikel langs je lippen, " hmmmmm ik wordt gek van je " roep ik. dan breng je hem naar je kut mondje en laat je zachtjes zakken, net zijn eikel in je spleet. " aarrggg zo lekker " hoor ik je zeggen tussen het gekreun door.
Dan laat je je helemaal zakken tot dat hij er helemaal in zit, ik neem je borsten in men handen en masseer ze en speel met je harde tepels, jij gaat met je kont draaien en je kut zuigt lekker aan me pik, terwijl je billen men ballen masseren, wat een zalig gevoel.dan ga je op en neer op men pik en laat je je telkens diep over hem glijden, je kutsappen vloeien langs men ballen door me reet, wat zijn we weer geil op mekaar. na een tijdje wil ik je neuken, en draaien we ons om, jij op je rug ik tussen je benen, die ik in men handen wijd open hou, zo kan ik diep in je kutje gaan rammen. jij houdt je kontje wat omhoog en ik begin lekker in en uit je sappig poesje te gaan. 

Ik zie me lul helemaal in en uit je kutje glijden. en als hij eruit is duw ik hew hard en diep weer in je, men ballel kletsen dan tegen je billen aan. ik laat je benen los en buig wat voorover, jij legt je benen om mij heen en duw je kut tegen me aan, ik lik je borsten en ga hevig gaan neuken, "je maakt me zo wild" zeg ik je. Maar jij hoort het niet, je bent zo heet en geil en je beweegt als gek onder men harde stoten. Na een tijdje van stoten kreunen en likkern voel ik je adem hevig versnellen en je orgasme volgt als snel, je schokt en roept het uit, je nagels zetten zich diep in me rug vast, ik dram nog sneller en dieper in je kut, en je slaakt een kreet van " jaaaaaaaaaaa ik kommmmm klaaaaaaaaarrrrrrrr " . 

Ik voel dat het bij mij ook zo goed als klaar is en trek hem uit je kutje, en neem hem in men hand, ik zit tussen je benen en kijk naar je prachtige lichaam als ik nog een paar keer aan men lul trek en dan kom ik klaar en spuit men dikke witte zaad over je buik heen. " Oooooh, ja, je bent zo mooi en heet " je wrijft het zaad over je buik heen, waar ik me dan naast je laat vallen en we in elkanders armen nog zoenen en strelen nagenietend van ons orgasme. we vallen dan beiden in slaap en worden een paar uur later wakker van de andere motoren die binnen komen gereden. ik kus je zacht, en zeg dat het een heerlijke namiddag was. We genieten nog wat van een sigaretje en praten over dat we het spoedig zullen moeten overdoen. We gaan dan samen nog snel onder de douche en drinken nog iets in de bar, waar ik afreken. Dan gaan we naar onze kamer, kleden ons weer voor de thuisrit, als je op de motor stapt kruip je nog dichter tegen me aan en ik voel dat ook jij genoten hebt en we samen gelukkig en voldaan zijn. We rijden langs het kanaal naar jou thuis en genieten van de zonsondergang, bij jou thuis aangekomen, stop ik en zeg dat ik niet mee binnenkan, anders geraak ik niet meer weg, we geven mekaar nog een vurige zoen, en ik omhels je hard, wil je niet meer loslaten, maar de plicht roept morgen en ik heb nog een aardige rit terug. We spreken af om mekaar snel weer te zien, en dan nog een kus en een knuffel en ik vertrek met tegenzin opweg. Onderweg zing ik van geluk, en denk terug aan deze heerlijke namiddag. Jij bent een heerlijke vrouw

Reacties (0)