Verhaal

Een heet indisch wijf

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 3824

Het is een paar jaar geleden dat ik haar weer belde. Ik kende haar nog van vroeger, een jaar of tien geleden. Ze was inmiddels wat ouder geworden, 38 maar zag er nog goed uit, en ik was inmiddels 36. Na mijn telefoontje hadden we afgesproken in een kroegje. Tussen de middag in onze pauze. Toen ze binnenkwam herkende ik haar meteen. Ze zag er nog goed en lekker uit. Gewoon een lekker Indisch wijf. Zwart golvend haar. Ongeveer 1.75 lang. Elegant gekleed in een mantelpakje ( ze werkt als secretaresse) met daaronder een witte blouse, en glimmende kousen. Ze schuift aan aan mijn tafeltje, we drinken wat en kletsen wat. Ik zit met mijn hand aan haar benen, en zij glijdt met haar hand over mijn broek naar mijn kruis. Binnen enkele minuten hangt er weer die geile spanning.
Zullen we naar mijn huis gaan vraagt ze, mijn man is niet thuis, die is voor zaken naar het buitenland en mijn dochtertje is op de crèche. Ik reken af, we stappen in mijn auto, en rijden naar haar flatje. In de auto zoekt haar hand weer naar mijn leuter die gelijk stijf begint te worden. Bij een stoplicht glijdt mijn hand onder haar rokje, en met mijn vingers voel ik dat het kruisje van haar slipje al vochtig is. Zo zitten we elkaar in de auto lekker op te geilen. In haar flat aangekomen slaat ze haar armen om mijn nek en we beginnen heerlijk te tongen.

Met mijn handen voel ik heel haar zachte lichaam, masseer haar tieten haar nek, en die natte donkere kut. Ik gat op de bank zitten, lekker onderuit met mijn kleren nog aan. Ze staat voor me, terwijl ze haar witte blouse open knoopt, haar schoenen uittrekt, haar rokje en haar slipje. Met alleen nog haar blouse aan open geknoopt, en een zwarte bh, komt ze naar me toelopen en zet haar been op de leuning van de bank. Ik zak nog wat onderuit en ruik die heerlijke kut geur. Met mijn vingers doe ik haar kut lippen uit elkaar, en ga met mijn tong naar die heerlijke klit. Een klit als een klein pikje. Ik begin haar klitje met mijn tong te likken, en ondertussen masseer ik met mijn handen haar heerlijke C cup tieten, met van die prachtige donkere spenen. Wil zo heet ze begint te kreunen en te kermen van genot. Haar kut wordt drijfnat van mijn tong en haar geil. Ongelofelijk wat is dat wijf geil.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zelden zo intensief gebeft had. Ik deed mijn best. Ondertussen zakten mijn handen van haar tieten naar haar kont. Ik masseerde haar billen, en streelde met mijn vinger over haar aars, en drukte zachtjes mijn vinger bij haar naar binnen. Ze werd steeds geiler, en steunde en kreunde dat het een lieve lust was. Plotseling verstijfde ze, en het geil spoot uit haar kutje, of kut. Zo'n gigantische straal geil, dat mijn overhemd die ik nog aan had zeiknat werd. Ze gilde het uit, en kroop met die natte geile druipende kut steeds dichter op mijn tong. Ga door Rob riep ze, je maakt me zo lekker klaar, ga dooooor, ga doooooor geile beer. Ik offerde me op, en weer en nog een keer kwam ze gillen en kronkelend klaar. Nadat ze drie keer was klaar gekomen zeg ik zo Wil, nu is het mijn beurt.

Zeg het maar geile beer, wat wil je, ik doe alles voor. Je hebt me zo heerlijk gebeft, en ik wil nog een keer komen. Wil zeg ik je gaat me eerst eens lekker pijpen. Ze kwam op haar knieen op de bank zitten,en begon mijn steigerende pik te likken. Ze sloeg geen plekje over. Van mijn ballen tot mijn eikel. Heerlijk Wat was dat genieten. Toen ik bijna klaar kwam duwde ik haar hoofd weg, en zei: Zo teefje, nu ga jij eens lekker voorover over de bank geleund staan, dan ga ik jou eens lekker volpompen. Ze ging voorover staan, ik kom achter haar, en begin eerst die heerlijke kont te strelen, en met mijn vinger haar sterretje te neuken, met mijn andere hand voel ik die heerlijke natte kut, en vinger die klit. Toen was het genoeg, en zette mijn paal tegen haar kut aan en ram hem in een keer naar binnen. Met lange halen neukte ik haar, terwijl ze zelf met haar hand tussen haar benen haar klit masseerde.

Steeds sneller en harder begon ik te pompen. Onderwijl geile dingen roepend. Lekkere teef ik naai je helemaal suf. Dit is wat je nodig hebt slet. Ik ga die kut van je volpompen. Ondertussen haar tieten masseren en aan die donkere spenen trekkend, kon ik me niet meer beheersen, en tegelijk met haar kwam ik tot een enorm orgasme. Wordt vervolgd.

Reacties (0)