Verhaal

Geil reisje

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4228

Op een hete zomerdag vroeg een vriendin van mijn ex of ik haar even weg wilde brengen, ze moest naar een tante van haar,een paar uurtjes rijden vanuit mijn woonplaats.


Ik ging eva, zo heet ze, bij haar thuis ophalen. Toen ik bij haar aanbelde riep ze, " kom maar achterom want ik ben nog niet helemaal klaar". Toen ik daarna achterom binnenliep viel net mijn blik op haar open badkamerdeur, daar stond ze in een supersexy stringetje zich klaar te maken. Ze zag dat ik keek, maar dat leek ze niet erg te vinden. "pak maar even iets te drinken voor jezelf" zei ze, "want ik ben nog niet helemaal klaar". "Ok" riep ik, en pakte wat fris uit de koelkast. " zullen we gaan?" vroeg ze toen ze ineens voor me stond in een super kort zomerjurkje. "ok" zei ik en ze liep voor me uit naar de auto, haar jurkje was zo kort dat steeds als ze een stap maakte haar heerlijke kontje een stukje tevoorschijn kwam.  

We waren een tijdje onderweg toen ze vroeg of ik effe wilde stoppen, want ze moest plassen, ik stopte bij een bosje langs de weg, waar zij het bosje inliep om te plassen. Ik zag dat waar ze had gezeten een vochtige plek op de bekleding zat. Ze kwam terug en we reden verder, we praatten wat en op een gegeven moment vroeg ze of ik het ook zo warm had. Ik zei grappend " als je het warm hebt moet je iets uittrekken", en ze trok direct haar jurkje uit, waarna ze dus in een superklein doorzichtig stringetje en een super geil beha-tje naast me zat. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en kreeg spontaan een harde. "wordt je geil als je me zo ziet" vroeg ze met een blik werpend op de bult in mijn broek. "nogal"antwoordde ik," zullen we daarom ff stoppen langs de kant van de weg?" Ze knikte heftig ja en ik zette de auto zo snel mogelijk op een bospad langs de weg. Ze greep meteen mijn lul en begon mijn riem los te maken. Toen ze mijn gulp openmaakte sprong mijn lul al zowat uit mijn boxershort, ze haalde hem eruit en begon er hevig aan te zuigen en te trekken, ik had het niet meer. Ik kwam heerlijk klaar en ze veegde mijn sperma uit haar mondhoeken, waarop ze zei" nu moet je mij verwennen, en anders krijg je nooit meer zoiets lekkers van mij" ze ging met haar benen wijd zitten en ik trok haar stringetje uit. Ik likte haar mooi geschoren lipjes en duwde mijn tong tegen haar klitje, ze kreunde van genot. ik duwde mijn tong zo ver mogelijk naar binnen en duwde er een vinger bij, ze kwam na een paar minuten twee keer achter elkaar schokkend en hijgend klaar. Ze trok haar jurkje weer aan en we reden verder.

We kwamen bij haar tante aan,Eva liep meteen achterom en ik volgde haar. Daar zag ik een zwembad. Aan de kant van dat bad lag een heerlijke vrouw helemaal naakt te zonnen. Toen ze ons hoorde sloeg ze een handdoek om en kwam op ons aflopen, nadat we kennis hadden gemaakt gingen we eten. Onder het eten zat Eva langs mij aan tafel en ineens pakte ze mijn lul weer beet ik kreeg direct een harde. Na het eten gingen we buiten nog een glaasje drinken. " misschien kun je beter blijven slapen" vroeg Eva's tante, "als je wil tenminste". Daar hoefde ik geen tweede keer over na te denken.
Voordat ik naar bed ging besloot ik mij nog even te douchen, ik wilde een handdoek uit de douchekast pakken maar er lagen er geen meer, dus riep ik Eva of ze mij een handdoek aan wilde geven. Maar haar tante kwam er een brengen, ze kwam de badkamer opgelopen en trok direct haar badjas uit. "neuk me"zei ze, "nu direct, hard en diep, ik heb al een maand geen lul gehad". Ik ging op de badrand zitten en mijn harde lul stak recht de lucht in, ze kwam er op zitten en ik begon haar te neuken."harder,harder" riep ze, en ik stootte haar steeds harder. Ze kneep met haar schaamlippen zo hard in mijn lul dat ik haar kutje keihard volspoot. Ze ging op het toiletdeksel zitten en kreunde "lik me klaar" waarop ik haar met grote halen begon te likken. Ze schreeuwde het uit toen ze klaarkwam en nam direct mijn lul in haar mond en pijpte me geweldig. Ik spoot net haar mond vol toen ik zag dat Eva zich stond te vingeren in de deuropening. Ze kwam dichterbij en pakte mijn lul in haar hand en begon me af te trekken, ik kwam klaar en ik was uitgeput. Ik ging naar bed en ging slapen.

's Nachts werd ik wakker omdat de deur van mijn kamer open ging, daar stond Eva helemaal naakt, "ga je mee" vroeg ze. "Waarheen". "Naaktzwemmen" zei ze.
We liepen naar het zwembad en sprongen er samen in. Ze kwam met haar keiharde tepels tegen me aan staan en duwde mijn inmiddels hard geworden lul tegen haar kutje aan. "Neuk me" fluisterde ze. Ik duwde mijn lul tussen haar lekkere schaamlipjes en stootte flink. Haar strakke kutje omsloot mijn dikke lul heerlijk. Ik ging steeds harder stoten en ze begon te schreeuwen van genot. Na een paar minuten kwam haar tante aanlopen, ze was wakker geworden van ons luidruchtige geneuk. Ze klom meteen het bad in en kwam onze kant op. " willen jullie mij samen verwennen? " vroeg ze. En Eva en ik begonnen haar gelijk te masseren in haar heerlijke borsten en haar lekkere kut.

Ze ging op de badrand zitten en Eva begon haar gelijk te beffen, ik ging achter Eva staan en duwde mijn lul achterlangs in haar heerlijk strakke sappige kutje, ooh wat waren deze vrouwen geil.  
Toen ik op de badrand zat werd ik door Eva's tante gepijpt en Eva stond wijdbeens met haar kutje voor mijn gezicht, ik likte haar super natte kutje zodat haar sappen over mijn gezicht vloeide. Toen we alle drie klaar waren gekomen zijn we met zijn drieën in bed gekropen en zijn we gaan slapen. 's morgens hebben we toen nog met zijn drieën gesext. En toen zijn Eva en ik vertrokken naar huis.

Reacties (1)