Verhaal

Het gordijn

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2121

Het werd stilaan tijd om naar bed te gaan. Ik liep de trap op en m’n slaapkamer in. Net toen ik de gordijnen wilde sluiten ging er een lamp aan op de tweede verdieping bij de overburen. Daar woonde een gezin: vader, moeder, een zoon van 18 en een dochter van 22. Hun dochter woonde nog thuis en studeerde hier in de buurt. Leuke meid om te zien en om een praatje mee te maken. Een mooi gezichtje, donkere ogen en volle lippen. Lang donkerblond licht krullend haar en een goed gevuld voorportaal. Lange benen en perfecte rondingen bij haar heupen. Echt een vrouwelijke vrouw met stijl.

Ik was hier na m’n studietijd komen wonen voor m’n werk en woonde hier nu 3 maanden. Ik wist al dat ze een vriend had anders had ik haar al wel eens mee uit gevraagd. Het was me al opgevallen dat zij haar slaapkamer aan deze kant van het huis had. Je kan het natuurlijk niet maken om bij iemand in de tuin te gaan liggen met een verrekijker, maar als je zo vanuit je eigen huis de kans krijgt om even bij een mooie vrouw naar binnen te kijken, doe je dat natuurlijk. Meestal sloot ze overigens meteen de gordijnen, dus veel was er meestal niet te beleven. Nu deed ze het licht dus aan en sloot een helft van de gordijnen, maar liep toen weer weg. Misschien was het een soort zesde zintuig, maar ik pakte snel m’n verrekijker die in een la lag, deed het licht uit en wachtte op haar terugkomst. Toen dat gebeurde leek ze het tweede gordijn vergeten te zijn. Ze droeg een strak naveltruitje en een spijkerbroek die haar vormen prachtig deed uitkomen. Toen ze bukte om iets te pakken, spande de broek zich heerlijk om haar billen. Ze speelde wat met d’r haar met van die typisch vrouwelijke bewegingen: opgestoken, los, paardenstaart, beetje kammen.

Ze ging er helemaal in op. In een vloeiende beweging trok ze het truitje uit. Haar borsten lagen in een lichtblauwe BH, die het geheel nog aanlokkelijker maakte. Ze begon aan de knoopjes van haar spijkerbroek. Terwijl ze hem uit probeerde te trekken, draaide ze zich half om naar het raam. Blijkbaar riep iemand haar, want ze riep iets terug. Gedachteloos deed ze haar broek omlaag, waarmee ze ongewild ook haar string meenam. Ongelooflijk! Hier keek ik aan tegen het gladgeschoren poesje van deze prachtige vrouw! Een klein streepje schaamhaar leidde de weg naar haar opening. Een fractie van een seconde zag ik haar schaamlippen, toen trok ze haar string weer op.

Het uitzicht bleef natuurlijk uitermate prettig. Blijkbaar had ze een nieuw setje lingerie gekocht, want ze pakte een plastic zakje uit de kast, opende het en haalde er een setje uit. Rood kant zo te zien. Ze bracht een hand naar haar rug, deed haar BH los en legde het weg. Ze benam me de adem. Haar borsten waren nog mooier dan ik al dacht en staken ferm vooruit met kleine harde tepels. Door de verrekijker leek het wel alsof ik in de kamer stond. Ze pakte het setje op en liep toen achter het gesloten gordijn. Ik baalde, want nu zou ik haar nog niet in volle glorie zien! Af en toe zag ik een elleboog en was er een schaduw op de muur. Gelukkig dook ze even later weer op in haar roodkanten setje.

Ik dacht dat ik gek werd: een open kruisslipje en zo’n halve BH die haar tepels bloot liet! Ze ging voor de spiegel staan en speelde met haar borsten. Langzaam ging een hand over haar buik tussen haar benen. Ze schudde d’r haar en kreeg een kleur. Mijn god! Zou ze zich open en bloot gaan bevredigen? Iets in m’n broek gaf aan daar ook wel zin in te hebben. Hup, uit ermee, het zich toch alleen maar in de weg. Ze moest eens weten…. . Ik besefte opeens wat ik elke keer misliep als ze de gordijnen wel sloot. Ze sloot haar ogen en leek moeite te hebben om rechtop te blijven staan.

Plotseling stopte ze, draaide zich om en liep weer uit het zicht. Eén kant van het bed was zichtbaar en een kant niet, ze zou toch niet net…. . Nee, daar was ze weer! Uitdagend dansend liep ze achterwaarts het beeld weer in. Ze wenkte iemand. Er was dus nog iemand in de kamer. Haar vriend! Hij legde zijn handen op haar heupen en ze tongzoenden. Ook hij scheen niet te beseffen dat ik overal van mee kon genieten. Met een hand bevredigde hij haar.

Zij trok z’n boxershort omlaag en legde een hand om z’n lid. Dit was duidelijk niet hun eerste keer. Hij maakte haar BH-tje los en begroef z’n gezicht tussen haar borsten. Ze ging met haar handen door z’n haar. Toen draaide ze zich om, plaatste haar handen tegen de muur naast de spiegel, bukte licht en spreidde haar benen een beetje. In gedachten gleed ik al bij haar binnen, zo dichtbij leek het. Helaas kon ik haar lippen niet zien, maar dit maakte me al helemaal gek! De jongen pakte z’n geslacht, legde een hand op haar heup en leidde zichzelf naar binnen. Over haar schouder keek ze hem aan terwijl hij stootte. Dat ze nog een slipje aan had, maakte dit ontzettend geil. Ik hield het bijna niet meer.

Blijkbaar wilde haar vriend z’n kruit nog niet verschieten, want hij trok zich terug. Ik kon gewoon zien hoe nat ze was, want haar sappen glinsterden op zijn punt! Hij ging op de rand van het bed zitten en zij tussen z’n benen. Het bed zat net iets lager dan de vensterbank, maar aan haar hoofdbewegingen te zien en zijn heftige schudden, deed ze heerlijk werk. Deze vrouw zou voor mij nooit meer hetzelfde zijn. Bij elk volgend praatje zou ik deze beelden voor me zien! Toen gebeurde waar ik al bang voor was. Hij viel achterover, zij stopte en hij rolde verder het bed op net achter het gordijn. Ze kroop naar hem toe. Haar borsten hingen naar beneden en haar kontje wees een beetje omhoog. Ik zag nog net hoe ze haar been over hem heen slingerde.

Verder zag ik alleen nog haar schouder op en neer gaan en haar wapperende haren. Blijkbaar bereed ze hem als een volleerd amazone. Gedurende een minuut of tien zag ik ze niet, maar de schaduwen vertelden hun verhaal. Zij op z’n bovenbenen, op hun zij en zij nog eens bovenop waarbij vooral de springende schaduwen van haar borsten enorm opwindend waren. Ik begon zo langzamerhand een hoogtepunt te naderen. Op dat moment verscheen ze weer! Haar gezicht had een uitdrukking die ik nog nooit had gezien. Bijna verwilderd. Het beeld was prachtig. Ze zat op handen en voeten en werd van achteren genomen. Ik zag een hand op haar schouder, haar borsten gingen op en neer.

Ik zag net het begin van de ronding van haar billen, maar net niet waar hij naar binnen ging. Hij slipje was inmiddels verdwenen… Niet veel later draaide ze zich om en ging op haar knieën zitten. Ze bracht haar hand naar voren en ik stelde me zo voor wat ze vasthad…. Niet veel later kreeg ze de volle laag. Ik kwam! Terwijl ze zich opzij liet vallen, had ze de mooiste glimlach ooit op haar gezicht. Ik wachtte af of er nog iets zou gebeuren, maar blijkbaar waren ze in slaap gevallen. De volgende ochtend was het gordijn wel gesloten. Ik stond op, nam een douche en een ontbijtje en ging de deur uit naar de tram. Ze stond bij de halte om naar college te gaan! Terwijl ik naar haar toe liep, zag ik haar staan in het roodkanten setje.

Ze plaatste haar handen tegen het wachthokje, bukte licht en spreidde haar benen een beetje. Een hand ging tussen haar benen en speelde met haar lippen. Maar nee, ze droeg een luchtig bloesje met diezelfde strakke spijkerbroek. Ze groette me vriendelijk. We kletsten wat over het weer en over de studententijd. Ze moest eens weten wat ik allemaal had gezien gisteravond! Nooit eerder was ons praatje zo opwindend!

Reacties (0)