Verhaal

Zonder woorden

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 1963

Een mooie dag in de prille lente, doelloos door de winkelstraat lopend waar een drukke menigte heen en weer loopt trekt een bioscoop mijn aandacht. Tijd zat schaf ik mij een ticket aan en loop de trappen op naar de zaal. Een dienstmeisje toont mij een plaats waar een oudere dame en vermoedelijk haar dochter gezeten zijn. Mijn regenjas leg ik achteloos over mijn benen en mijn aandacht gaat naar de romantische beelden op het witte scherm.na verloop van tijd merk ik in het donker op dat onze voeten tegen mekaar raken, geen van beiden neemt het initiatief zijn voeten te verplaatsen. Een onschuldig lijkende lichte druk, wordt promp met een lichte tegendruk beantwoord.

Mijn aandacht is nu meer op mijn buurmeisje gescherpt dan op het witte doek. Wanneer ik nu op een toevallig uitziende beweging mijn regenjas herschik over mijn knieën raken nu ook onze armen elkaar, en terwijl ze de oudere dame enkel gedempte woorden toespreekt zal ook zij haar mantel herschikkenen met deze beweging de druk met haar arm enkele ogenblikken vergroten. Het sein van wederzijds begrip is begrepen. mijn hand glijd dieper en beroert haar dij onder haar rok verscholen en ze laat betijen zonder enige blijk te geven.Enkele tijd later zal ze haar wijde plooirok onder haar dij wegtrekken zodat ik vrijere toegang, naar haar naakte dij verkrijg en spreid ook lichtjes haar been naar mij toe.

Beiden staren we nu naar het witte scherm maar onze aandacht is volledig naar elkaar. Mijn handen zijn nu doorgedrongen tot haar slipje en streel haar poesje, haar slipje blijkt doornat aan te voelen. Haar mantel trekt ze hoger naar haar toe zodat geen enkele beweging kan opgemerkt worden. Met mijn vingers duw ik haar slipje opzij en kan nu haar door haar schaamhaar bij haar klitje komen dat ik zacht streel en beroer, een lichte zucht geeft blijk van haar genot, ook haar kutje laat de sappen rijkelijk vloeien. Terwijl ik haar verdoken laat genieten, voel ik nu ook haar hand onder mijn jas naar mijn gulp glijden waar ze hard in mijn pik knijpt. Ze zoekt mijn rits waar ik haar maar al te graag zal helpen met mijn andere hand, steeds haar klitje zachtjes beroerend.
Met haar hand zal ze haar weg naar mijn naakte pik zoekend terwijl ze mijn eikel zachtjes rukkend met haar vingers bewerkt werpt ze me een vluchtige begrijpende blik toe. Iets luider opdat ik het goed kan horen zegt ze tegen de Dame dat ze even naar het toilet wil.Vlug trek ik mijn hand terug uit haar slipje en trek nu ook mijn rits toe. Enkele ogenblikken later zal ik ook mijn stoel verlaten om haar in het toilet te vervoegen, waar we samen induikelen. Terwijl ze haar slipje uittrekt en in haar handtas stopt maak ik de weg vrij voor mijn dik gezwollen rechtopstaande pik.

Reacties (0)