Verhaal

Aan het ziekenhuisbed

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 7167

Marieke was een leuke vlotte verpleegster met een lekkere kont en een stel borsten, die met dit warme weer goed uitkwamen onder haar dunne verpleegstersbloesje. Ik lag nog maar alleen op deze zaal en met een beetje spottende blik, schoof Marieke de gordijnen rondom het bed dicht. Mijn pyjamabroek wilde ik zelf uitdoen, maar dat mocht niet in verband met doktersinstructies. Met een resolute beweging, stroopte ze mijn broek van mijn goed getrainde onderlijf af. Mijn bovenkleren had ik toch maar zelf uitgedaan. Met een lekker zacht badsponsje en zeep, die zo lekker rook, dat ze volgens mij haar eigen zeep gebruikte, begon ze mijn 5-pack te reinigen. “lekker borsthaar heb je” zei ze giebelend. Ze ging al masserend wat meer naar beneden met wassen. “ik moet nu even je broekje uit doen”. “Graag” zei ik een licht hijgen onderdrukkend.


Mijn pik schoot uit het kleine broekje alsof het een wipkip was. “Meestal hebben we oude mannetjes hier met staaroperaties” zei ze, “daar kun je dit niet beleven!” Ze ging op mijn bed zitten om mijn ballen te reinigen en te masseren. Ze woog ze met een kennersblik op haar hand. “Volgens mij heb je in dit ziekenhuis al redelijk lang droog gestaan”. “ Ja”, knikte ik nog steeds proberend mijn erectie binnen perken te houden, wat niet lukte. Vooral niet nu ze, met dat sponsje en haar lauwe sopje, was begonnen mijn paal te bewerken. In haar opleiding had ze kennelijk geleerd, dat een eikel van een penis grondig schoongehouden moest worden. Ze nam er alle tijd voor. Mijn pik begon steeds meer te steigeren. Het wassen van mijn geslachtsdeel was stilletjes aan overgegaan in spelen met mijn pik. “Joh, vorige week toen je op de uitslaapkamer lag, had ik nachtdienst.

Je lag verschrikkelijk te steunen en te kreunen. Je woelde ook heel erg. Onder het OK-laken, dat gedeeltelijk was weggegleden, zag ik voor het eerst deze verrukkelijke pik in volle glorie. Volgens mij had je een hele heftige natte droom. Dit leek mij niet zo goed voor het genezingsproces. Ik legde mijn hand op je voorhoofd. Je reageerde voor mij onverwacht, door mijn hand te pakken en hem op jouw rechtopstaande pik te leggen. Gelukkig werd je hier duidelijk rustiger van. Het leek me wel een verstandig idee, dit masturbatieproces van je over te nemen. Ik had je al snel helemaal in de hand. Na een minuutje zag ik de voortekenen van een overvloedige zaadlozing.

Het leek me geen goed idee het hele bed onder te spuiten met die dikke spermaklodders van jou. Ik likte eerst even aan je eikel om je te proeven. Al snel liet je me, krachtig en snel, je eikel tot diep in mijn keel afzuigen. Tegelijkertijd bewoog ik de kolkende penis zo snel ik kon heen en weer met mijn ene hand, en kneedde je ballen met de andere. Als een elektrische schok voelde ik je ballen samentrekken. Een fractie van een seconde later, spoot je in 4 golven mijn mond helemaal vol met weeïg zoet sperma. Je zakte daarna snel weg in een gelukzalige diepe slaap. ” Ik was behoorlijk opgewonden geworden van dit verhaal, vooral ook omdat ze tijdens het vertellen begonnen was, met een langzaam ritme mijn nu bijna 20 centimeter lange lul te masseren. Mijn hand kroop nu omhoog onder haar rok, tussen het elastiek door van haar witte badstof slipje. Terwijl ik haar zachte ronde billen beroerde, liet ze mijn geslachtsdeel over de volle lengte door haar gladde handen glijden. Ik deed haar slipje behendig uit en ze nam op het bed een houding aan om in standje 69 verder te gaan.

Met mijn drie vinger spreidde ik haar al kletsnatte schaamlippen uit elkaar en begon haar klitje te masseren. Ik deed dit in het zelfde tempo waarin ze mijn lul aan het aftrekken was. Terwijl ik nu mijn duim zo diep mogelijk in haar kutspleetje liet doordringen, nam ze mijn eikel in haar mond. Wat kon ze lekker zuigen. Ze zoog aan mijn pik met een enigsins draaiende beweging. Het leek wel of ze probeerde, met haar rode lippen net iets sneller over de top van mijn piemel gaan, als dat ik mijn duim door haar vagina liet stoten. Afwisselend likte en zoog ik aan haar nu flink opgezwollen klitje. De vier drukknopjes achterop haar jurk waren nu ook los. Ze bevrijdde zichzelf van de ongemakkelijk BH. Haar borsten waren vol en meer dan goed gevormd. Ergens tussen een volle B- of een kleine C-cup in, schatte ik.

Marieke ging rechtop zitten en ik begon haar in haar nek te kussen, terwijl ik met beide handen haar grote borsten volledig omvatte. Knedend en knijpend, werkte ik mijn duim en wijsvinger naar haar opgezette tepelhoven toe en liet daarna de pinkdikke tepels erdoorheen rollen. Ik nam nu één van haar flink hard geworden tepels in mijn mond, zoog erop. Dit wond haar heel erg op, zachtjes en al snel wat wilder beet ik in haar tepels. Afwisselend kreunend en kirrend greep ze weer naar mijn pik. Ze kon niet meer wachten en leidde hem tussen haar kletsnatte dijen. Ik voelde mijn pik omsloten worden door haar hete geile kutschacht en we begonnen langzaam maar heftig te neuken. Ze legde haar enkels in mijn nek. Haar uitnodigende kut sperde zich heel diep voor mij open. Al was het een bloempot, zo pakte ik haar bij haar slanke heupen. Ik probeerde wild gepassioneerd, zo diep mogelijk in haar door te dringen.

Marieke liet haar bekken met krachtige schokken omhoog komen. Het zweet gutste van onze lijven. “Dieper, zo ja, doorgaan, sneller” stiet ze hijgend uit. Ik hoorde iets op de achtergrond, maar concentreerde me volledig op Marieke, nog een paar harde diepe stoten was ik verwijderd van een ongenadig lekker orgasme. We zweepten elkaar op in de laatste seconde en met een innerlijk knal, spoot mijn zaad diep bij haar naar binnen. Tegelijk gilde ze nog een keer “DOORGAAN”, waarop zij met een heftig schokkend orgasme, zich wild en spastisch aan mij overgaf. We lagen een halve minuut na te genieten, toen Marieke zei, “er is hier iemand in deze zaal naar binnen gelopen”. We gluurden door het gordijn en zagen een op Lilian Virginia lijkende donkere verpleegster op één van de bedden liggen. Ze liet twee vingers tussen haar schaamlippen snel heen en weer bewegen. Met haar tweede hand beroerde ze gepassioneerd, haar grote zware borsten. Marieke en ik keken elkaar aan, wat er daarna gebeurde, zal ik misschien in een later verhaal verder.

Reacties (2)