Verhaal

Dromen van Billy

Categorie: Hetero Geschreven op: 27-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 1736

Ik lig naakt, maar, alleen  in mijn bed onrustig te dromen,  over een paar erotische ontmoetingen met Billy. Met een kleine glimlach op mijn gezicht, streel ik met mijn handen begerig tussen mij benen, en wordt mijn kutje steeds natter. In gedachten ben ik met jou op een van de  plaatsen, waar we elkaar naakt, al zoenend, zuigend, en strelend, veel genot verschaften. Ineens  krijg ik het  idee, niet meer alleen in mijn slaapkamer te zijn. Ik  voel een sterke mannelijke energie om me heen,  maar een, die niet dreigend aanvoel. Langzaam wordt ik wakker, en zie, tot mijn blijde verrassing,  mijn vriend  op het bed, naast mij,  op het  bed zitten. Ik kijk hem aan, en vraag’,’’ Heb ik soms  liggen praten, of kreunen, in mijn slaap?’’, en als hij daarna begint te lachen, weet ik dat ik het beiden heb gedaan. Hij leunde voorover,  en vroeg of ik lekker geslapen had , waarop ik zei,’’ Eerlijk gezegd, heb ik van jou liggen dromen.

Ik haal een arm onder het dekbed vandaan,  haal  zijn gezicht naar mij toe, en kust hem zacht op zijn mond. Hij kijk naar mijn blote schouder,  tilt het dekbed  een stukje omhoog, en zie dat ik naakt ben. Langzaam trek hij het naar beneden,  tot er  een  roze tepel, van mijn best wel grote  borsten, tevoorschijn komt, waar hij begerig  zijn mond naar toe brengt en aan zachtjes  begint te zuigen.  Ik kreun van genot, want dat is precies waar ik van droomde,  Billy,  die mij laat voelen, dat ik de vrouw ben waar hij altijd naar verlang, en  hoe  zeer hij mij  begeert, zonder aarzelen, en zonder grapjes. Ik verlang zo naar hem,  wil dat hij mij gek  maak van genot, en als ik naar de flinke bobbel in zijn broek kijk, weet ik dat hij zeker aan mijn wensen zal voldoen. Hij trek nu het dekbed helemaal naar beneden, laat begerig zijn ogen over mijn naakte lichaam glijden, kleed zich snel uit, en terwijl hij, met een zucht van genoegen, naast mij gaat  liggen, brengt hij zijn handen tussen mijn benen,  en begint zachtjes over mijn kutje te wrijven,

Ik draai mijn hoofd naar Billy,  kijk hem diep in zijn ogen, en zie niet alleen begeerte, maar hij kijkt   eigenlijk meer, als een klein jongetje in een snoepwinkel. Hij glijd met zijn vingers,  in en uit mijn al   zeer natte kutje, en  zegt ondeugend, ‘’ ik hoop dat ik de man in je dromen was’’. Hij buigt zich daarna  over mij heen, legt  zijn hoofd  tussen  mijn borsten,  geef er,  om beurten, zachte zuigzoentjes  op, en wrijf tegelijk stevig, met zijn vingers in mijn gezwollen tepels. Terwijl ik, vanuit mijn lenden,  elektriciteitsschokjes door mijn lichaam voel gaan, duw ik hem met beide handen achterover,  ga languit over hem heen liggen, met mijn hoofd  naar zijn uitnodigende stijve paal gericht,  pak hem  met beide handen vast,  en sluit er,  zachtjes  kreunend, stevig mijn lippen omheen. Ik begon hem al zuigend,  in mijn mond,  op en neer te bewegen , likte met  mijn tong speels over zijn eikel, en zoog zijn pik  steeds dieper naar binnen.

Billy trok na korte tijd, met een diepe zucht,  mijn benen wijd, stopte zijn gezicht tussen mijn benen, en liet daarna met hoorbaar genoegen zijn tong,  stevig over mijn clitoris gaan. Ik  voelde me weer zo honderd procent vrouw  bij hem, hij  laat me  altijd,  met alles wat hij doet,  merken, dat hij niet alleen van mijn lichaam wilde genieten,  maar het veel  belangrijker vind,  mij te verwennen. Hij drukte zijn mond nu stevig over mijn hete kutje, zoog mijn schaamlippen naar binnen, en duwde zijn tong, mijn kletsnatte poesje in. Ik was bezig , hem  zachtjes onder zijn ballen te strelen, ik trok de huid om zijn eikel naar beneden,  lag mijn hand om zijn kloppende stijve pik,  en haalde hem stevig op en neer. Snel daarna, had ik nog maar een wens, dus sprong ik overeind, draaide me om,  liet me, luid kreunend,  over  stijve  uitnodigende  paal zakken, en begon met veel genot, mijn hoorbaar  zeer natte kutje, met  trage lange halen, er overheen te bewegen. Billy vergat even adem te halen,  greep zich daarna met beide handen aan mij vast,  drukte zijn billen omhoog, en  begon in hetzelfde ritme, zijn onderlichaam omhoog te stoten. Ik voelde bij iedere stoot,  zijn heerlijke pik, zalig diep mijn kutje instoten, en terwijl ik probeerde, dit gevoel zo  lang mogelijk vast te houden, verloor ik alle controle over mijzelf, en voelde een hete straal uit mijn kutje komen. Toen Billy mijn hete  vocht, langs zijn paal voelde  lopen, keek hij mij met een tevreden blik,  aan, stootte daarna zijn pik,  nog even een paar keer diep bij mij naar binnen,  trok hem er uit ,en spoot  met een kreun zijn  zaad over zijn buik. We kropen naar elkaar toe, sloegen onze armen om elkaar heen, en vielen samen tevreden in slaap.

Reacties (1)