Verhaal

Gewoon, zomaar op een zonnige dag.

Categorie: Hetero Geschreven op: 18-04-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2320

Linda had een dagje vrij, en toen ze tijdens haar ontbijt naar buiten keek , zag ze de zon uitnodigend schijnen, dus nam ze het besluit een dagje naar het bos te gaan. Na een kort ritje met de auto, zocht ze een verscholen  mooi zonnig plekje bij het water, waar ze geen last van mensen met gillende kinderen kon krijgen, lag een plaid neer,  zette de koelbox in de schaduw tegen een boom,  trok haar bovenkleding uit, en terwijl ze haar blik goedkeurend over haar stevige borsten, strakke buikje en lange benen liet gaan,  ging ze met een tevreden zucht in haar pas gekochte uitdagende bikini,  op haar plaid zitten. Ze keek nog even  om zich heen,  pakte een  boek  dat ze van een vriendin gekregen had, en begon te lezen,  en kreeg het nog meer naar haar zin, toen ze al lezend door kreeg  dat dit op zijn zachts gezegd, een [erg pittig] geschreven boek was,  Omdat  het al een paar weken geleden was, dat ze zich had laten verwennen door een lekkere kerel, was  na een half uurtje lezen  haar kutje al aardig vochtig geworden en begon  ze een prikkelend geil  gevoel in haar onderbuik en  tussen haar benen te krijgen.

Ze pakte een handdoek, ging op haar buik  liggen, lag hem over haar billen, bracht toen  een  hand tussen haar benen,  drukte  die  stevig over haar kutje,  en  begon haar hand nu met snelle bewegingen op en neer te halen. Daarna liet ze twee vingers in haar kutje glijden en draaide ze er in rond, en terwijl ze daar hijgend mee bezig was , hoorde ze ineens  iemand , met  een  zware sexy stem  vragen,  of ze zijn hulp misschien nodig had om haar in te smeren, omdat  hij aan haar erg rode gezicht kon zien dat ze al aardig verbrand was. Ze trok snel onder de handdoek  haar hand uit haar bikinibroekje, gooide hem met een zogenaamd achteloos gebaar van haar af, keek omhoog, en  kreeg bijna een hartverzakking. Voor  haar ogen stond een bruin gebrande  adonis , in een  strakke rode zwembroek,  haar ondertussen met een  paar zwoele bruine ogen  goedkeurend te bekijken, Ze stond op,  zei dat ze net van plan was om even  een koele duik in het water te nemen,  liep langzaam met haar heupen draaiend  naar het water  dook er in, en was  blij dat ze eindelijk  wat af kon koelen.  

De man nam snel  daarna ook een duik,  kwam vlak naast mij boven water,  en zei dat zijn naam  Andy was,  en hij mij een  zeer aantrekkelijke vrouw vond. Met bonzend hart  vertelde ze dat  zij Linda  heette,  begon wat te zwemmen en te duiken , en liep het water weer uit. Ze pakte haar handdoek,  terwijl ze zich afdroogde bekeek ze stiekem , hoe soepel het  sexy  lichaam van Andy, zich in het water bewoog en toen ze het bekende geile onderbuik gevoel  kreeg,  ging met een zucht van verlangen op de plaid liggen, en deed net of  hij haar totaal niet  interesseerde. Andy kwam het water uit, liep naar zijn handdoek,  die een stukje verderop lag , pakte hem op,  kwam naast  haar zitten, keek haar met half gesloten ogen aan,  en vroeg terwijl hij zich insmeerde met  zonnebrandolie, of hij haar dan nu misschien  in ook gelijk even in moest smeren, want  de zon was goed heet geworden. Linda’s hart miste even een paar slagen, maar ze zei zo onverschillig mogelijk ,’’Ja graag want ik ben mijn olie vergeten’’,  draaide zich op haar buik en ging met haar hoofd op haar armen liggen.

Hij maakte de sluiting van het  topje los, spoot wat olie op zijn handen en begon het met vlakke handen stevig  over haar rug te smeren,  ze sloot haar ogen, en net toen ze  probeerde zich wat te ontspannen, voelde ze dat  zijn vingers steeds verder aan de zijkant over haar borsten gleden. Linda liet een trillende zucht tussen haar lippen door glippen, en hoorde Andy fluisteren, ‘’Als ik moet stoppen moet je het nu zeggen’’, ze schudde haar hoofd , bracht haar bovenlichaam wat omhoog , waarna hij weer met  zijn handen naar de zijkant gleed,  ze helemaal over haar borsten  heen sloot en ze zachtjes begon te masseren en te  kneden, en ook  in haar tepels te knijpen. Hij liet nu zijn handen in haar slipje liet glijden, wreef een paar keer zwaar zuchtend over haar stevige billen en  duwde ze toen tussen haar benen, die ze gretig opende ,waarna hij zijn vingers direct in haar kutje liet glijden. Toen Linda hem een diepe sidderende  zucht hoorde slaken, omdat  hij voelde hoe nat en heet haar kutje was , hield ze het niet meer uit, dus draaide zich snel op haar rug , trok hem over haar heen, wreef met  haar hete lippen over  zijn mond,  en stak er hongerig haar tong in zijn . Hij krulde er gelijk zijn tong omheen, en terwijl ze beiden kreunend om beurten  in elkaars mond ronddraaiden wreven ze met hun hete onder lichamen tegen elkaar. Andy stopte als eerste , en zei dat ze een stukje dieper het bos in moesten, want anders zou  hij hier ter plekke het slipje van haar kont zou trekken.

Ze raapten hun spullen op liepen achter de bomen naar het eerste stukje gras wat ze zagen, gooiden de handdoeken en de plaid  neer , waarna Andy ging zitten, haar op zijn schoot trok, zijn mond tussen haar borsten duwde en beide borsten hongerig begon te zoenen,  en tegelijk  de harde hete tepels tussen zijn vingers liet rollen en er stevig  in kneep. Linda liet zich ineens  van zijn schoot  vallen, ging staan, deed lachend  haar slipje uit, ging op de grond liggen, en opende met een uitnodigende blik haar benen. Andy trok snel ook zijn broekje uit, ging in standje 69 op haar liggen, waarna Linda met een hand  zijn kloppende harde paal vast pakte,  er haar tong van onder naar boven,  langs likte, en met de andere hand stevig zijn ballen masseerde,  sloot daarna haar lippen om zijn pik, en haalde hem al zuigend zo diep mogelijk in en uit mijn mond. Andy voelde rillingen van genot  door zijn lijf trekken, en was  zelf met  zijn gezicht tussen haar benen gedrukt bezig, beurtelings  aan haar glad geschoren natte kutje te zuigen, en met zijn tong over haar clitoris te likken.

Ze voelden allebei dat ze heel erg van elkaars lichaam genoten, maar ineens alsof ze het afgesproken hadden, lieten ze elkaar los, draaide Andy zijn lichaam, keek haar even  aan, stootte  met een kreun van genot zijn pik in haar warme sappige kutje, en bleef even genietend  stil boven op haar liggen. Hij begon zijn paal eerst  langzaam in haar te bewegen,  maar toen hij voelde dat ze plagend  met haar kutje begon te knijpen en haar kontje omhoog bracht, kon hij dit niet meer volhouden. Hij pakte haar benen vast,  trok haar naar zich toe,  duwde zijn pik diep in haar kutje en stootte nu hard en snel in haar sappige hete knijpkutje.  Linda duwde bij iedere stoot haar kutje naar voren, om zijn paal zo ver mogelijk naar binnen te werken, en na nog een paar schokkende bewegingen liet ze met een diepe zucht haar lichaam zakken, en zag  Andy het warme vocht langs zijn pik haar kutje uitlopen. Hij voelde dat zijn orgasme er ook aan kwam, en na nog een paar diepe stoten, trok hij zijn pik uit haar natte kutje,  spoot zijn zaad over haar buikje en ging naast haar liggen. Linda wachtte tot hij in slaap  viel , bekeek hem nog even, pakte haar spullen,  liep lachend weg, en dacht,’’ Als je me echt nog eens wil ontmoeten, zal je me zeker vinden . 

Reacties (1)