Verhaal

Uitgedaagd.

Categorie: Hetero Geschreven op: 26-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2297

Ik geef twee avonden per week Franse les voor jong en oud  in een klaslokaal van de school waar ik werk .Bij de nieuwe cursus neemt nu Sanne,  een goed uitziend brutaaltje steeds plaats achter een van de voorste tafels  begint dan na een tijdje onder de les mij van top tot teen op te nemen, werp me  uitdagende blikken toe en glimlacht als ze ziet dat ik wat moeite krijg met lesgeven. Donderdag avond kwam ze de klas binnen,  [eerlijk gezegd verlang  ik  steeds meer naar de Donderdag] en in een super kort rokje en een strak shirtje liep ze naar haar plaats terwijl de mannelijke leerlingen haar met begerige blikken volgden.

Toen ik naar voren liep en de cursisten zei dat de les begon kon ik het niet laten om even naar haar benen van Sanne te kijken en geloofde mijn ogen  niet ,  ze gaf iedereen de indruk goed bij de les te zijn maar achterover leunend  opende zij haar benen waardoor ik zag dat ze geen slipje aanhad en zo haar kutje kon zien. Terwijl ik probeerde om zo normaal mogelijk les te geven en de opdracht gaf om allemaal eerst het volgende hoofdstuk te lezen,  begon zij door die open benen het voor mij steeds moeilijker te maken , ze lag het boek nu op haar tafel boog zich zogenaamd lezend voorover gleed met een hand tussen haar benen en begon met haar kutje te spelen.

Deze geile dame had er volgens mij maling aan dat er na mij nog meer mensen aanwezig waren want ze bleef een aardig tijdje aan het vingeren , nu keek ze me met een zwoele blik aan gluurde even om zich heen en trok toen met haar handen haar kutje wijd open waardoor ik zo naar binnen kon kijken en ook het roze  hard geworden klitje zag. Ze keek lachend naar mijn pik die nu  overeind  kwam, sloot haar benen en begon nadat ik snel was gaan zitten met een onschuldig gezicht haar hoofdstuk te lezen. Zonder verdere uitdagingen verliep de les en nadat ik wat huiswerk meegaf gingen de mensen huiswaarts, terwijl ik het lokaal weer in orde bracht voor de kinderen die hier de volgende dag  hun normale lessen volgden.

Mijn gedachten waren nog steeds bij Sanne waardoor mijn pik niet wilde maar niet tot rust kwam ,en ik mij  bleef voorstellen hoe mijn jonge heer zich diep naar binnen werkte in de kut van die geile meid. Voordat ik te opgefokt werd en als een dwaas  mezelf ging aftrekken liep ik de klas uit deed de schooldeur op slot en liep naar mijn auto op de parkeer plaats aan de achterkant van het gebouw. Daar zag ik tot mijn verbazing  nog een  auto staan waaruit toen de deur openging  Sanne naar buiten stapte en zei dat ze wel erg lang had moeten wachten dus dat het tijd werd  om haar te overtuigen dat ik het wachten waard was.

Ze sloeg de deur dicht leunde tegen me aan begon met haar onder lichaam tegen mijn pik te wrijven die amper tot rust gekomen was en trok ondertussen mijn T shirt uit waarna ze met haar handen over mijn lijf begon strelen en dit afwisselde met  zachtjes haar nagels over mijn rug te halen . Mijn lul was nu echt niet meer  te houden maar gelukkig was ze al begonnen om mijn broek naar beneden te stropen en hem te bevrijden  nu  kreeg ik de kans om haar shirt uit te doen en met een zucht greep ik haar stevige  borsten met lekkere harde tepels  vast  en duwde mijn gezicht er tussen  waarna ik met mijn mond aan haar tepels begon te zuigen , Sanne trok zich los zakte naar beneden zoog  mijn  pik naar binnen en lag haar hand er stevig omheen en begon met  haar mond al zuigend over mijn paal op en neer te halen, maar toen ik begon te stuiteren stopte ze en zei  dat ze nu mijn pik zo hard en diep mogelijk in haar kut wilde om echt stevig geneukt te worden,  omdat  als ze thuis met haar vibrator bezig was ze de laatste tijd net deed of ze lekker met mij lag te neuken en daardoor  lekker klaar kwam.

Ik verbaasde me over het gemak waarmee deze dame  over haar behoefte aan seks sprak en dat ze gewoon als je haar belangstelling had gewekt eigenlijk  zei dat je haar lichaam mocht gebruiken als ze zelf ook maar aan haar gerief kwam . Terwijl ik voelde dat deze bekentenissen mij vreselijk opwonden had ze zich al omgedraaid  en stak terwijl ze over de auto boog haar kontje uitnodigend omhoog , ik bracht mijn pik voor haar natte spleet en kon hem nu  eindelijk naar binnen werken en waarna ik met genoegen mijn paal zo ver mogelijk in haar vagina begon te stoten terwijl mijn handen haar deinende borsten vastgrepen en in de tepels knepen. 

Sanne begon als ik naar voren stootte haar kontje hard naar achteren te duwen waardoor ik het gevoel kreeg dat mijn ballen er ook bijna in schoten , ze gilde,” Ja geef, op beuk door, maak me gek ,Oooooo zo lekker “ en beukte nog harder haar billen naar achteren, dit  was voor mij te geil en na nog een paar laatste  zo diep mogelijke stoten liet ik brullend mijn zaadstroom in haar gloeiend hete  kut lopen waarna ze mij gelukkig snel volgde{ als het langer had geduurd was ik voor haar nog weinig waard geweest} , langzaam bijkomend zuchtte ik dat dit te gek was geweest en niet wist dat ook vrouwen zulke opwindende geile woorden gebruikten, waarop ze terwijl ze zich aankleedde  lachend antwoordde dat ze de volgende keer mij nog veel meer zou verbazen..

Reacties (1)