Verhaal

De broer van mijn vriendin.

Categorie: Hetero Geschreven op: 24-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 4036

Ik had na een avondje stappen met mijn vriendin Herma  bewust te veel gedronken om nog met de auto naar huis te kunnen gaan, zodat  ik dan bij haar bleef slapen want zij woonde dichtbij en had een zeer aantrekkelijke broer waar ze om de huurkosten te drukken  mee samen woonde. Die broer was een ontzettend lekkere vent , waar ik veel aan dacht als ik s nachts alleen in bed lag  dus vroeg ik onderweg zo onschuldig mogelijk of Fred  thuis was, waarop ze me lachend aankeek  en zei “Ja hij is thuis  en hij heeft gevraagd of je weer bleef slapen, want dan konden we gezellig nog wat drinken “.

Toen we bij haar huis naar binnen gingen zat haar broer in de kamer naar een film te kijken,  maar hij stond gelijk op en vroeg  wat we nog wilden drinken en hoe de avond was geweest. Mijn vriendin riep,  terwijl ze doorliep naar de badkamer dat ze moe was en  of we het niet erg vonden maar ze ging liever alvast naar bed , wenste ons welterusten en liet ons alleen. Ik ging  zitten zei dat een wijntje nog wel zou smaken en wist dat Herma ons  expres  alleen gelaten had, Fred kwam terug met een wijntje en een glas bier kwam naast mij zitten  zei “Dit heb ik erg lang op mijn verlanglijstje staan  dus  hoop ik dat je geen slaap heb”,  en keek mij met een begerige blik aan, waardoor er  een prettige tinteling door mijn lijf ging, en ik antwoordde dat ik nog klaar wakker was me nog kiplekker voelde{wat een grove leugen was want ik had heel wat wijntjes  gedronken} 

Hij kwam wat aarzelend met zijn gezicht naar mij toe en trok terwijl hij mij begon te zoenen mijn lichaam naar zich toe, ik lag mijn handen om zijn gezicht duwde mijn tong in zijn mond en bewoog  die om zijne. Meteen tilde hij me omhoog en zette me op zijn schoot, waarna ik mijn bovenlichaam naar voren bracht met mijn tieten lekker tegen hem aan  begon te wrijven en al snel voelde ik onder mij  zijn pik hard worden.

Fred vertelde dat als ik bij Herma op visite kwam, hij me al een paar keer naar zijn slaapkamer had willen sleuren , ik schoot in de lach stond op  zei dat ik daar graag naar toe ging maar wel gewoon lopend ,hij pakte mijn hand en we liepen naar zijn slaapkamer. Daar begonnen we ons uit te kleden terwijl we nieuwsgierig elkaar bekeken ,hij had zoals ik al vermoedde een goed getraind lichaam met een paar gespierde benen en zijn paal mocht er ook wel wezen, gelukkig werd ik zelf ook vaak  door de mannen goedkeurend  bekeken dus gaf ik een kleine  striptease show.

Toen ik als laatste kledingstuk mijn tanga langs zijn gezicht haalde greep hij mij beet wierp me op bed spreidde mijn benen bracht  begerig  zijn vingers naar mijn kut duwde ze  naar binnen  begon er in te roeren  en in en uit te halen ,hij kwam nu met zijn hoofd  naar mijn klit en met de punt van zijn tong  lik hij er stevig overheen , waardoor ik schokkend op en neer begon te wippen en riep ”Draai je om ik wil  op die geile grote paal van je zuigen’’. Fred verplaatste zich snel en tevreden pakte ik zijn pik die nu naar mijn hoofd  kwam  zoog hem zo ver als ik kon mijn mond in , lag mijn hand er omheen en begon  hem  op en neer  over zijn paal te halen terwijl ik mijn mond al zuigend er strak omheen hield. We begrepen  ongezegd dat we allebei omdat we een geile bui hadden  zonder verdere verplichtingen  elkaars lichaam voor een lekkere seksbeurt  gebruikten,  en voelden dat dit ons zeer goed beviel.

Hij ging nu rechtop op de rand van het bed zitten en ik kroop met mijn benen wijd  op zijn schoot en liet me over zijn pik glijden en hij greep  grijnzend  naar mijn borsten die hij stevig begon te kneden en met zijn mond beet hij zachtjes in mijn tepels . Ik begon steeds harder op en neer te wippen  en riep’. ’Kom op dieper met die lul van je ik wil  er helemaal mee gevuld worden “, en met een  gooide ik mijn bovenlichaam achter over leunde met mijn armen op het bed  en sloeg mijn gespreide benen zo hoog mogelijk om hem heen , waardoor mijn poes wijd openging en hij nog dieper naar binnen kon.

Hij pakte zich vast aan mijn enkels en begon met lange halen diep door te stoten terwijl hij met een geile blik naar mijn op en neer schokkende tieten met een paar strak rechtopstaande tepels  keek, en zei hijgend” Ik zal je laten voelen wat neuken is waarom hebben we verdomme zo lang gewacht “ , Hij ging  sneller stoten terwijl hij mij zo strak mogelijk tegen hem aantrok en hij ragde nu zo zalig diep dat ik het gevoel kreeg dat  hij aan het proberen was of zijn ballen er in konden.  

Ik begon nu te schokken en riep,” Jaaaaa zalig meer ,meer oooooh Ik word gek dieper!”, en kwam kreunend klaar   Fred kneep van geiligheid mijn enkels bijna  stuk gaf  met veel gekreun nog een paar diepe harde stoten en kreeg  nu  luidruchtig ook een orgasme waarna we hijgend lang uit vielen. Na een kwartiertje gingen we douchen en besloten bij elkaar te blijven liggen om het misschien morgenochtend nog eens dunnetjes over te doen en ik wist zeker dat mijn vriendin als ze wakker werd wel wist waar ze me kon vinden .

Reacties (1)