Verhaal

Naar de Disco

Categorie: Hetero Geschreven op: 20-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2625

Mijn vriendin Tina en ik hadden besloten dit weekend naar onze  Disco tent te gaan, om ons weer eens  te vermaken  met een paar leuke gasten  , een hoop drankjes,  vooral  veel dansen, en wie weet werd ook daarna de nacht nog spannend voor ons We kwamen bewust wat laat binnen omdat het dan al lekker druk was en zeker genoeg gasten binnen waren om mee te flirten als we op de dans vloer stonden. Tina bestelde onze drankjes  terwijl ik zogenaamd wat onverschillig { maar jullie begrijpen wel dat ik de mannen zeer goed opnam} om mij heen keek,  liepen met onze glazen naar een tafeltje bij de dansvloer en maakten een praatje met wat bekende stapmaatjes.

We begaven ons na wat drankjes tussen de dansende menigte,  begonnen onze ledematen even  lekker los te maken op de muziek van een  salsa, en al snel zagen we dat na  veel  zwoele  bewegingen  aardig wat heren  bewonderend naar ons  keken  dus dit kon een gezellige avond  worden. Tina werd  door een goed uitziende bink  aangesproken en danste lachend met hem weg ,daarna fluisterde een stem in mijn oor dat die knul volgens hem de verkeerde keus had gemaakt en  het lekkerste wijffie niet had gezien dus kon hij mij nu vragen of ik wilde dansen  .Ik draaide me om en bekeek hem overdreven keurende blik van top tot teen  en knikte,  hij schoot onbedaarlijk in de lach pakte mijn hand  trok me tegen zijn lichaam en begon te dansen.

Al snel kreeg ik door dat deze vent een zalig lichaam had dat hij erg goed wist te gebruiken, want tijdens het  dansen trok hij mij stevig tegen zich aan drukte hij zijn heupen naar voren en bewoog met seksuele draaiende bewegingen zijn onderlijf heen en weer. Hij maakte even wat ruimte tussen onze lichamen om mij daarna weer met een vloeiende beweging naar zich toe te halen, toen ik daar een tijdje lekker van had genoten werd het  mijn beurt  om het spelletje over te nemen  en hem te laten voelen dat ik dit wellicht nog beter kon . Ik maakte mij los en liet nu afwisselend de voor en achterkant van mijn lichaam op het ritme van de muziek  langzaam op en neer tegen hem aan bewegen en keek hem daarbij uitdagend aan , zijn pik begon zich omhoog te werken en het was te zien dat hij het  behoorlijk warm begon te krijgen.

Toen hij mij daarna  weer tegen zich aandrukte voelde ik dat er nu een flinke paal tegen mijn benen werd gewreven waarop de lust mij bekroop om die in mijn kutje te stoppen ,en het mij verbaasde dat deze vent mij al zo snel geil maakte. Wij daagden elkaar steeds meer uit ,  ik bracht zijn handen tussen onze lichamen naar mijn borsten waarvan de hard geworden tepels voelbaar waren  Het werd  mij duidelijk  dat de tijd was gekomen om even  buiten bij te komen en  een frisse neus te halen, dus vertelde ik hem dat ik even  een sigaret  ging roken  en liep snel  weg . Ik wilde net mijn sigaret pakken toen  ineens  mijn danspartner voor mij en  stond en zei dat hij mij gevolgd was om mij niet kwijt te raken want zulke  aparte vrouwtjes  zoals ik waren zeldzaam  en misschien wilde ik liever in zijn auto een sigaret roken omdat het buiten veel te koud was.

Even kreeg ik de neiging om weg te stappen want  het ging me allemaal veel te snel, maar ik wist ook dat ik hem zelf  zo uitdagend had opgegeild, en  er werd vaak verteld dat als je een ordinaire geile bui had een snelle  ruige neukbeurt voor beiden zeer bevredigend kon zijn. Deze gedachten bevielen me wel dus pakte ik zijn hand en zei laten we dan maar snel gaan en liep nieuwsgierig met hem mee. Wij kwamen bij  zijn auto{ wat gelukkig een  behoorlijk  ruime wagen was en op een  onopvallende plaats stond}, stapten naar binnen  schoven de stoelen achteruit  wilden een sigaret pakken maar elkaar aankijkend  grepen we ons vast  begonnen  wild te zoenen en aan onze kleren te trekken . Binnen zeer korte tijd waren we poedelnaakt waarna hij met een snelle beweging mijn stoel neer klapte en grommend zijn hoofd tussen mijn benen duwde en zich hoorbaar zuigend met mijn kutje begon te vermaken. Ik voelde hoe hij daarna een paar vingers in mijn vagina ronddraaide ,dan aan mijn clitoris likte, aan mijn schaamlippen sabbelde en  terwijl ik volop lag te genieten wist ik  dat dit een bink was die een vrouw echt  kon laten genieten.

Nu werd het tijd om mijn mond ook met wat lekkers te vullen dus trok ik mij terug ,draaide hem nu op mijn plaats liet mij over zijn lichaam vallen pakte zijn paal  zoog hem naar binnen en terwijl ik mijn benen spreidde zodat hij weer goed met mijn natte kutje kon spelen begon ik met een hand  zijn ballen te masseren en met de andere duwde ik zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond en bewoog hem op en neer met mijn lippen er zo strak mogelijk er omheen gesloten . Toen voelden we dat het tijd werd voor de volgende fase en we kwamen snel overeind ,hij ging op de andere stoel zitten ik ging boven hem staan  liet mij met wijd gespreide benen over zijn harde paal zakken  duwde mijn  gloeiende borsten naar zijn begerige mond  en terwijl hij aan de hard geworden tepels begon te zuigen en te bijten greep hij mijn kont vast en ramde nu zo hard en diep mogelijk zijn lul naar binnen. Ik kon mij nu niet meer inhouden begon mijn lichaam steeds sneller op en neer te gooien alsof ik een amazone te paard was en probeerde met iedere stoot zijn paal dieper mijn kutje in te krijgen. We knepen en kreunden ,riepen veel  geile woorden naar elkaar en beukten ons naar een knettergeil orgasme,  waarna we terwijl  de sappen nog langs onze benen droop nog een lange tijd voor pampus lagen Naderhand zeiden we dat  het onvergetelijk lekker was geweest en gaven elkaar  onze telefoonnummers.            

Reacties (1)