Verhaal

Op jacht

Categorie: Hetero Geschreven op: 12-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2073

Mijn weekend was eindelijk weer aangebroken dus ging ik met mijn extra sexy jurkje en hoge naaldhakken  naar mijn vaste stekkie,  een  beetje luxe maar vooral grote ruime bar{ dit is voor mij een must want dan kan ik onopvallend op zoek}. Na wat drankjes en praatjes met voor mij oninteressante mannen, liet ik mijn blik door de bar gaan om wat andere loslopende heren te bekijken, toen mijn blik werd gekruist werd door een goed uitziende heer met een paarmooie bruine ogen. Ik bekeek hem brutaal waarop hij zijn ogen wat toekneep langzaam naar de bar kwam en vroeg of de plaats naast mij nog vrij was, waarop ik onschuldig kijkend zei ”Ja hoor gaat uw gang” .Hij ging zitten stelde zich voor en natuurlijk kwam de vraag of ik wat wilde drinken. 

Nadat alle regeltjes waren afgehandeld zei hij dat een vrouw hem zelden zo openlijk had bekeken en dit maakte hem zeer nieuwsgierig naar mij. Ik antwoorde  dat ik gewoon keek omdat ik  wilde weten of hij misschien de man voor de nacht was, waarna hij me bewonderend aankeek in de lach schoot en zei” Wow wat een vrouwtje waar was je al die tijd, volgens mij beviel mijn lijf je wel  wanneer kunnen we  weg ?”.Ik zei laten we betalen en wegwezen, en kon zien dat hij niet wist wat hem overkwam nou daar kwam hij als het aan mij lag zeer snel achter We liepen de bar uit hielden een taxi aan en hij vroeg of het goed was als we naar zijn huis reden, waarop ik antwoorde dat dit in orde was { ik ging toch nooit naar mijn huis het adres gaf ik aan geen enkele heer}. 

Toen we uit de taxi stapten en hij zijn huisdeur opende , bracht  hij mij naar een grote mooi ingerichte kamer  liep naar een huisbar en schonk nog  wat te drinken voor ons in  en zei. “ Ik ben erg benieuwd want weet nog steeds niet wat ik van je moet denken’’ , met een zwoele blik antwoorde ik  dat als we naar de slaapkamer gingen hij er vanzelf wel achter. Hij nam mij snel mee  daar naar toe en binnen stapte hij wat onzeker naar mij toe en trok me met een zucht tegen zijn lichaam waardoor ik voelde dat hij al een aardige stijve lul had, hij wreef er zachtjes mee tegen mijn onderlijf en drukte zijn mond op de mijne en liet zijn tong met de mijne spelen. 

Door de drankjes en mijn veelal sterke behoefte aan seks  kwamen mijn lustgevoelens al snel tevoorschijn, ik maakte mij los en begon  zijn kleding uit te trekken terwijl ik zei dat ik hem naakt wilde hebben en hij volgde  me snel door aan mijn kleren te beginnen. We waren al snel uitgekleed hij wilde mij optillen om naar bed te brengen maar ik zei dat dat niet ging gebeuren. Hij vroeg verbaasd of hij iets verkeerds had gedaan ,waarop ik zei dat er niets loos was maar dat mijn regels nu volgden ,en of hij bereid was zich over te geven. Hij bekeek me nu met een geile blik en zei  dat een vrouw met een lichaam zoals het mijne alles mocht vragen  trok verbaasd zijn wenkbrauwen op toen ik zei dat ik spullen nodig had om hem vast te binden , maar ging weg  kwam al snel terug met{ volgens mij gordijn koorden } en stond nu vol opwinding met een nu al stijve paal te wachten. Ik vroeg  hem  op bed te gaan liggen en zei” Nu ga ik je vastbinden aan handen en voeten daarna ben je van mij !”, hij kreeg een grijns van genoegen op zijn gezicht en begon zelf al met een van zijn polsen ,ik hield hem tegen trok zijn armen en benen wijd en bond hem zo stevig mogelijk vast. 

Nu werd zijn blik wat bezorgd en ik keek naar hem  vertelde dat hij mijn prooi was en ik hem  ging gebruiken  voor een lekkere seksbeurt , ging  op het bed staan en daarna bovenaan op zijn borst zitten met opgetrokken  wijd geopende benen .Hij kon nu goed in mijn vagina kijken  even bleef ik zo zitten waar hij lekker geil van werd  en schoof toen mijn kutje naar zijn gezicht drukte hem er tegen  zei dat hij zijn tong er in mocht  steken en ook kon zuigen en likken aan mijn klit .Na enige tijd trok ik mij terug waardoor hij een kreet van ongenoegen  gaf, maar al snel stopte toen ik mij half overeind en met mijn rug naar hem toe over zijn stijve lul liet zakken en op en neer ging in steeds snellere bewegingen en onderwijl zijn ballen en zijn zak bewerkte. Hij begon nu te steunen dus  ik kwam snel  overeind en ging met mijn nu zeer natte poes weer op zijn borst zitten waarop hij riep dat ik terug op zijn lul moest gaan zitten ,maar ik lag hem uit dat alleen mijn beslissingen telden  kroop naar boven en omsloot met mijn tieten zijn hoofd. 

Hij werd gelijk stil en begon aan mijn tepels te knabbelen en te zuigen dat het een lieve lust was ,weer trok ik me los nu draaide ik over hem heen ging naar zijn paal en stopte hem in mijn mond  terwijl ik mijn kontje iets omhoog bracht en mijn kutje weer aanbood , we lagen te zuigen en te likken aan elkaar en genoten  hoorbaar .Ik was me heerlijk aan het uitleven lag  onder zijn ballen  te strelen  zoog met strak toegezogen mond aan zijn toen hij aan de koorden begon te trekken  en vroeg of hij nu los mocht, want dan zou ik een verschrikkelijk lekkere beurt krijgen en schreeuwen om meer. Daarop was mijn antwoord ,dat ik nu al genoot  vooral omdat zijn lekkere lichaam op dit moment van mij was  kwam weer overeind draaide om en gleed met een triomfantelijke blik weer over zijn pik naar beneden keek hem aan ,hield zijn blik vast en haalde met  heel diepe halen tergend langzaam mijn kutje heen en weer. 

We werden door naar elkaars verhitte  gezichten te kijken heel geil, hij gooide nu zijn heupen bij iedere stoot omhoog zodat hij zijn lul nog dieper naar binnen ging.  Dit was aan zijn gezicht te zien een kleine overwinning die ik hem wel gunde omdat het erg lekker was om hem zo diep in me te voelen ,ik liet mij nu voorover zakken op hem ,sloeg mijn armen om hem heen en met veel genot en geile geluiden gaf mijn verstand en lichaam zich over aan een zalig orgasme. Onder mij werden  de bewegingen en geluiden harder en doorstotend spoot  hij  mijn leeglopende kutje weer vol met  een enorme zaadlozing  Terwijl ik wat bij kwam vroeg ik hem lachend of ik hem los kon maken zonder dat hij mij aanvloog , waarbij hij zei dat als ik dit een poosje terug had gevraagd hij dat misschien wel had gedaan, maar dat deze machteloosheid voor hem als man een aangename gebeurtenis was geweest.  Hij vroeg of er nog meer varianten waren, waarop ik alleen zei dat ik nooit afsprak  maar het lot zijn beloop liet.

Reacties (1)