Verhaal

Gek op seks

Categorie: Hetero Geschreven op: 04-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 1952

Ik heet Mandy en jullie weten gelijk wat mijn liefste hobby seks is, en graag zoveel mogelijk. Thuis loop ik het liefst naakt, vooral omdat ik weet dat aan de overkant van mijn flat een lekkere bink woont die graag naar mij kijkt. De gordijnen staan precies genoeg open om hem,{ wanneer ik dat wil} zo veel mogelijk van mezelf te laten zien, ik maak hem hem af en toe lekker heet met mijn spelletjes . Ik ga dan met mijn handen langs mijn lijf, en kneed mijn borsten lik aan mijn tepels en kijk ondertussen zijn kant op .Dan loop ik even weg na een minuut of twee kom ik weer terug en begin nu mijn kutje te strelen doe mijn benen wijd en steek mijn vingers in mijn gaatje en glij in en uit , terwijl ik met het puntje van mijn tong over mijn lippen likt, het maakt mij geil als ik weet dat iemand mij begluurt.

Ondertussen hoop ik dat hij nu eens een keer bij me aan kom bellen, voor een kopje suiker of zoiets .Nu stopte ik want anders gaat hij misschien zichzelf aftrekken en daar vind ik niets aan, ik wil hem steeds mijn naakte lijf niet te lang laten zien zodat hij er gek van gaat worden en naar me toekomt. Ik loop naar de badkamer om even met de douchekop een lekkere warme straal tegen mijn clitoris te spuiten, want ik ben heet geworden en er is geen vent om me een lekkere beurt te geven, de vibrator staat binnen hand bereik dus met de gedachten aan een lekkere vent steek ik hem in mijn kutje en haal hem met diepe halen snel heen en weer en met mijn vrije hand bewerk ik mijn klit en kneed mijn borsten.

Na een poosje komt mijn bevrijdende orgasme en kan ik me weer een beetje ontspannen gelukkig komt mijn vriend vroeg thuis ,want ik kan nooit lang zonder een echte neuk beurt. Na een tijdje televisie kijken hoorde ik hem thuis komen, ik riep” Marco ik ben in de kamer”. en sprong overeind om hem te begroeten .Hij wist dat ik hem nodig had want hij was vanmorgen te laat wakker geworden en had mij laten slapen. Gelukkig is hij net zo seks belust {daarom hou ik hem nog steeds }dus toen hij naar mijn nog steeds naakte lichaam keek, ging hij zelf ook snel uit de kleren. Hij liep naar het raam, trok de gordijnen dicht en zei lachend” heb je de buurman weer gek gemaakt” .We liepen naar de bank ik ging erop zitten en hij zakte voor mij op de grond spreidde mijn benen deed zijn hoofd er tussen en begon mijn kutje zachtjes te likken , ging naar mijn schaamlippen en zoog ze naar binnen.

Hij gaf een paar flinke halen in en uit mijn vagina met zijn vingers draaide binnen snel rond ,stopte even en lag mij op de grond. Ik kroop onder hem ,met mijn hoofd in de richting van zijn pik en al snel kon ik mijn hem naar mijn mond brengen . Met mijn handen wreef ik aan zijn ballen en mijn mond begon ik met lange halen op en neer te bewegen, ondertussen lag mijn vriend zich met hoorbaar genoegen met mijn kutje te vermaken. Ik voelde mijn kutje steeds natter worden ,doordat ik mijn mond steeds sneller over zijn pik haalde, begon hij te kloppen en ik begreep dat hij al aardig op springen stond. Marco probeerde hem uit mijn mond te trekken maar ik hield hem stevig vast en bleef doorgaan,’’ Mandy laat los want je maakt me zo te snel geil straks kan ik me niet meer inhouden ”. maar ik bleef lekker lurken . Toen drukte hij zich nog dieper in mijn mond en spoot een dikke straal warme sperma in mijn mond .

Ik ging snel rechtop zitten{ waardoor zijn snel slapper wordende pik uit mijn poesje gleed] en liet het vocht uit mijn open mond over mijn borsten lopen en wreef het over mijn borsten en mijn tepels, gleed toen over zijn lichaam en verspreide zijn zaad over ons beiden. De geile geur maakte me nog heter ,ik kroop omhoog ging met gespreide benen over hem heen staan en liet me tot vlak boven zijn gezicht zakken trok met mijn handen mijn kutje zo wijd mogelijk open en zei “ Zie je deze sappige opening naar jou lul verlangen ,zij wil hem binnen zuigen en nog meer uit je halen “.Marco begon door deze geile woorden al weer snel trek te krijgen, want wat neuken betreft is het gelukkig altijd al een lekker beest geweest .H ij duwde me omhoog liet me voorover op de bank zakken en trok mij bij mijn kontje naar zich toe .Zijn vingers namen weer bezit van mijn natte kutje en toen gleed zijn ene vinger mijn roos in en maakte hij hem goed vochtig met de sappen van mijn poesje. Ik voelde hem afwisselend van het ene naar het andere gaatje gaan en zijn pik die weer een flinke afmeting begon te krijgen stootte hij nu mijn kutje in. Hij haalde hem hard heen en weer en zei” Nu zal ik je eens even een echte beurt geven “.waarna hij zijn pik zachtjes mijn roos in stootte en hem op en neer bewoog terwijl hij met zijn vingers snel in mijn kutje heen en weer ging .Ik kreeg vreselijk lekkere krampen in mijn onderlijf en riep” Ja lekker ga door, meer ik wil meer”.

Marco stak hem nu afwisselend in mijn kutje en mijn roos, waar hij nu zeer makkelijk in en uit stootte ,en zo te horen was hij weer zeer opgewonden. Ik drukte me bij iedere stoot naar hem toe zodat ik zijn lul lekker diep in mijn gaatjes kreeg, toen voelde ik mijn onderlijf samen trekken ,Marco merkte dit meteen en trok me strak tegen hem aan en terwijl ik schokte en gromde verstrakte hij en stroomde mijn en zijn sappen tegelijk ons lijf uit. We gleden languit op de grond kropen tegen elkaar en ik vroeg “ even bijkomen voor de ronde?’’ Marco schoot in de lach en zei dat ik dat van hem tegoed mocht houden tot morgen.

Reacties (1)