Verhaal

De naakte waarheid.

Categorie: Hetero Geschreven op: 02-03-2012 Auteur: wimpie Gelezen: 2842

De naakte waarheid.

Mijn vriendin Anne  en  ik hadden weer eens een meningsverschil over ons seks leven, “Ria Jij blijf maar iedere keer wachten op de zogenaamde ware Jacob ,en daardoor loop je een hele boel lekkere neukpartijtjes mis. stom  , heel stom zei ze  Ik  lachte en antwoordde dat ik nou eenmaal anders in elkaar zat dan zij,  waarna ze me aankeek en riep ,dat ze daar geen barst van geloofde. Ze  vertelde  mij  dat we vroeger dezelfde wilde seks dromen hadden over mooie stoere mannen  met een joekel  van een tampeloeres.  Mijn gezicht verschoot van  kleur en ik zei” Dat waren  jonge meisjes grappen ,we zijn nu volwassen”. Ze kwam naast me op de bank zitten , pakte mijn handen en vroeg of ik morgen  naar haar toe wilde komen .Toen ik  vroeg waarom ,zei ze dat zie je vanzelf wel  gebruik  je  sleutel  want de bel doet het niet. Daarna zei ze” ander onderwerp graag” en  nam een slokje van haar wijntje.

De  volgende avond liet ik mezelf binnen en liep zoals altijd door naar de keuken, toen ze er niet  was ging ik op zoek .Boven hoorde ik gestommel  dus ging ik de trap op en liep naar haar slaapkamer  omdat  de deur op een kier stond . Toen ik op het punt stond hem open te zwaaien, hoorde ik een man iets zeggen waardoor het mij beter leek dit niet te doen.  Mijn bedoeling was echt  wel om me  gelijk terug te trekken en beneden netjes te wachten,{ maar even  stiekem kijken kon toch geen kwaad?}  Ik gluurde door de kier en mijn adem stokte want ,  daar was  niet een man maar het waren er twee, en ze waren beiden piemelnaakt en stonden bij  Anne die  eveneens in adamskostuum met open benen op bed lag . In beide handen hield ze een pik , die ze zachtjes op en neer bewoog en  al een  flinke maat hadden. Ik  wist op dat moment dat ik niet meer naar beneden wilde en  ,en  bleef ademloos kijken naar dit schouwspel.

Een van de heren boog zich over haar heen  masseerde haar borsten en  kneep in haar tepels de tweede  masseerde haar kutje en gleed in en uit met  zijn vingers .Anne kwam overeind en ging  met haar rug naar hun toe op haar knie en zitten trok haar  kontje omhoog en zei “Kom op  Frans jij eerst en je weet waar ik van hou dus, stoot hem er maar eens lekker diep in ‘’hij nam zijn pik vast  en ramde hem  haar kutje in en begon hem  met harde stoten heen en weer te halen.  Na een aantal stoten riep ze “John jou beurt’’ en nam hij  haar kutje onder handen ,en zo bleef het wisselen een paar keer door gaan .Ik was zelf onderhand door dit gebeuren aardig geil aan het worden  gleed met mijn hand in mijn slipje  wreef zachtjes over mijn opgezette clitoris en kreunde zachtjes. In de slaapkamer waren ze aan de geluiden te horen aardig op weg naar een orgasme ,Frans  nam geen orders meer aan en bleef lekker doorstoten trok hem er toen snel uit en kwam met een schreeuw klaar terwijl hij zij zaad over haar billen spoot. Snel nam John  zij plaats in en kwam ook hij na een paar flinke halen klaar maar hij bleef zalig kijkend lekker diep in haar kutje  zitten tijdens zijn zaadlozing .

Ik was mijzelf nu ongemerkt steeds sneller aan het vingeren en mijn kutje was onder tussen gloeiend heet geworden,{O wat zou ik daar graag van plaats wisselen met mijn vriendin}. In de slaapkamer ging Anne op nu op haar zij liggen  keek naar de deur en riep ”Ria blijf je alleen maar kijken ,of kom je meedoen?” Mijn hart stokte even in mijn keel  maar toen drong het tot me door mijn vriendin geweten had dat ik naar boven zou komen en hun dan zou zien .Op dat moment begreep ik  ,dat je inderdaad ook gewoon zonder verliefd te zijn van  seks  kon genieten. Ik gooide de deur open en  ze lachten me uitnodigend toe, Frans begon  me voor ik wat kon zeggen uit te kleden bekeek mij even, zei tegen Anne dat ze niets te veel gezegd had ik zag er goed uit .John   knikte ook en ze namen me mee naar het bed,  lagen me naast Anne die me een kus gaf en zei “En nu even lekker seksen  wijfie “, De mannen gingen met hun handen op ons beiden aan het werk ik vond het erg opwindend om met meerderen aan het seksen te zijn en greep naar de dichts bij zijnde lul en begon er lekker aan te zuigen, hij smaakte nog naar zaad nu voelde ik dat mijn benen open geduwd werden en een warme mond aan mijn kutje begon te zuigen ,naast mij ging Anne op haar buik liggen  gooide haar kont omhoog  en riep “John vul mijn gaatje nog eens” waarop hij zijn weer stijf geworden pik er in bracht , mijn vriendin pakte tussen haar benen door zijn ballen en begon die heen en weer te wrijven en zachtjes onder zijn zak te kietelen .

Ik kneep  mijn ogen dicht al die dingen bij elkaar gaven mij  een gevoel alsof ik een fabelachtige geile droom had, maar ze waren er nog steeds toen ik mijn ogen opende  Frans   ging nu op het randje van het bed zitten en trok mij op zijn schoot, schoof mijn kontje omhoog en duwde zijn lul naar binnen , ik slaakte een diepe sidderende zucht en kneep mijn kutje een paar keer open en dicht , wat hem  schijnbaar goed beviel want hij zuchtte bij elke beweging hoorbaar. Hij begroef nu zijn gezicht tussen mijn borsten en begon rond mijn tepels te likken, die werden snel hard en hij zoog er op alsof hij dacht dat hij aan een bierkraantje lag .Heerlijke genotsscheuten trokken door mijn onderbuik, ik zette mijn benen nu op het bed en bewoog mijn lichaam al knijpend op en neer over zijn paal ,sneller, nog sneller,  Frans drukte zich nu bij elke keer  als ik neer kwam omhoog en daardoor drong zijn pik bij elke stoot zowat tegen mijn baarmoeder aan.

Nu begonnen we elkaar hard vast te grijpen ,mijn nagels schramden  over zijn rug en ik riep ”Ja doorgaan .heerlijk stoot hem diep ,geef hem helemaal “ De geile stroomstoten sidderden nu door mijn hele lijf ik gilde het uit, hoorde nu overal kreunende geluiden en Anne naast me riep” Wat is dit geil “. We keken met zwoele blik naar elkaar ,ik gooide mijn hoofd achterover en kwam met zware   schokken klaar Frans pinde mij nu vast en volgde Daarna hoorden we John en Anne met veel genoeglijke geluiden ons  volgen en viel er een bevredigde stilte in de kamer met alleen hoorbare zware ademhalingen. Na een paar minuten vroeg Anne grinnikend of ik genoten had , ik keek haar aan zei ”. Wanneer  is de volgende keer’ waarop er door de beide heren werd geantwoord  dat dit zeer snel zou zijn, maar dan leerden ze me ook nog wat andere standjes. Nou het kon mij niet snel genoeg zijn.

Reacties (1)